Martin FreemanII

Martin John Christopher Freeman

8,3
57 256 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Martin Freeman

Polecacie jakieś komedie z Freemanem?Widziałam z nim:
Hobbit 1 i 2,serial Sherlock i Autostopem przez galaktykę.To jaki jeszcze film z nim polecacie?(KOMEDIE najlepiej)

MiReria232

love actually- to właśnie miłość, Swingowanie z Finkelami, Ilu miałaś facetów, dobrze się zapowiada też The world's end,ale moim ulubionym i tak jest film to właśnie miłość,a rola Martina bezbłędna, polecam jeżeli nie jesteś pruderyjna

AsiaSzach

Obejrzałam To właśnie miłość.Fajne,rola Martina też super tylko szkoda że mało pokazywali go :p i świetną obsadę miał ten film

AsiaSzach

a znasz jeszcze jakieś fajne z nim?Bo To właśnie miłość obejrzałam a Swingowanie z Finkelami nie mogę znaleźć

MiReria232

na ekino

AsiaSzach

bo w ilu miałaś facetów też miał mniejszą rolę ale komedia ok

AsiaSzach

oglądałam też dziki cel ale tez rola drugoplanowa ale film ok, sama zamierzam oglądnąć Ale szopka, a tak poza tym on dopiero rozpoczął granie w fajnych filmach zaczęło się od To własnie miłość, a teraz po Hobbicie propozycje się posypią.

AsiaSzach

Ale szopka jest całkiem fajna na początek może aż tak nie ale potem tak

MiReria232

Ale szopka (ech, dystrybutorzy...) jest naprawdę rewelacyjna! Brytyjski humor, fakt, ale Martin naprawdę błyszczy

Amadis

O tak! Nativity jest świetne! Uśmiałam się i wzruszyłam, a trafiłam na to całkiem przez przypadek w telewizji.

MiReria232

Polecam serial The Office (wersja brytyjska). Świetna rola komediowa mało znanego wówczas Freemana. A serial można łyknąć w weekend, bo dwa sezony to bodajże 10 odcinków. :)

MiReria232

Trochę odkopie, ale polecam trylogię Edgara Writha, naprawdę niezłe Brytyjskie komedie gdzie pojawia się we wszystkich trzech filmach. W pierwszych dwóch czyli "Hot Fuzz" i "Wysyp Żywych trupów" gra tylko epizodycznie o tyle w trzecim filmie "To już jest koniec" ma już obszerniejszą rolę. A jeżeli spodobają ci się te filmy oraz duet Pegg i Frost to polecam jeszcze komedię "Paul" gdzie niestety już go nie ma. No to tyle ode mnie. Polecam.

odineii123

"Wysyp żywych trupów" jeszcze nie widziałam, ale pozostale dwa również jak najbardziej polecam ;)