Polecacie jakieś komedie z Freemanem?Widziałam z nim:
Hobbit 1 i 2,serial Sherlock i Autostopem przez galaktykę.To jaki jeszcze film z nim polecacie?(KOMEDIE najlepiej)
love actually- to właśnie miłość, Swingowanie z Finkelami, Ilu miałaś facetów, dobrze się zapowiada też The world's end,ale moim ulubionym i tak jest film to właśnie miłość,a rola Martina bezbłędna, polecam jeżeli nie jesteś pruderyjna
Obejrzałam To właśnie miłość.Fajne,rola Martina też super tylko szkoda że mało pokazywali go :p i świetną obsadę miał ten film
a znasz jeszcze jakieś fajne z nim?Bo To właśnie miłość obejrzałam a Swingowanie z Finkelami nie mogę znaleźć
oglądałam też dziki cel ale tez rola drugoplanowa ale film ok, sama zamierzam oglądnąć Ale szopka, a tak poza tym on dopiero rozpoczął granie w fajnych filmach zaczęło się od To własnie miłość, a teraz po Hobbicie propozycje się posypią.
Ale szopka (ech, dystrybutorzy...) jest naprawdę rewelacyjna! Brytyjski humor, fakt, ale Martin naprawdę błyszczy
O tak! Nativity jest świetne! Uśmiałam się i wzruszyłam, a trafiłam na to całkiem przez przypadek w telewizji.
Polecam serial The Office (wersja brytyjska). Świetna rola komediowa mało znanego wówczas Freemana. A serial można łyknąć w weekend, bo dwa sezony to bodajże 10 odcinków. :)
Trochę odkopie, ale polecam trylogię Edgara Writha, naprawdę niezłe Brytyjskie komedie gdzie pojawia się we wszystkich trzech filmach. W pierwszych dwóch czyli "Hot Fuzz" i "Wysyp Żywych trupów" gra tylko epizodycznie o tyle w trzecim filmie "To już jest koniec" ma już obszerniejszą rolę. A jeżeli spodobają ci się te filmy oraz duet Pegg i Frost to polecam jeszcze komedię "Paul" gdzie niestety już go nie ma. No to tyle ode mnie. Polecam.