Kto je wpościł do show biznesu .Przecież one sprawiają wrażenie małych dziewczynek w wielkim świecie.Zresztą pewnie tak jest.
One są dziwne
sama jestes zgubiona albo niewiesz co z soba zrobić ze piszesz takie gupoty. Twoim zdaniem jak powinny sie zachowywac , ja podziwiam je za to że pomimo tego ze sa super gwiazdami i bez problemu mogły by w kazdej chwlili przerwac pracę a i tak do konca życia żyły by w dostatku z potrafia zachowywać sie normalnie i zyc w miare jak prawdziwe nastolatki
one wcale nie są dziwne. są wspaniale.
tylko dlaczego przy napisie Mary Kate Olsen jest zdjęcie Ashley
A skąd ta pewność??? :D
Ach, no zgodzę się z tematem... Nie mają za krzty talentu, ale są śliczne i mają głowę (albo ich menager) do robienia kasy. Na wszystkim - od kosmetyków i ubrań po muzykę i film.
szkoda, ze nigdy nie kumam ktora jest która i czy Mary jest rzeczywiscie tak zwariowana jak w "Two of a kind".
Nikt ich nie wpuścił, je tam wciągnięto. Nie sądzisz chyba, że kilkutygodniowe dziecko pchało się drzwiami i oknami do filmu? ;))))
Czy małe dziewczynki w wielkim świecie zarobiły by 350 mln $ ??
nic nie wiecie o Mary-Kate i Ashley a sie wypowiadacie .
Ja je bardzo lubię,jestem ich fanka od ok.4 lat.
I według mnie są naprawdę fajne.Kto je wpuścił do showbiznesu?Rodzice.
A co wogóle ludzie w nich widzą? Nie mają kompletnie talentu, a ich manager odwala za te panienki całą robotę. A one tylko robią słodką minę do zdjęć. I jaką one zrobiły karierę i jak trząsą show biznesem...rzeczywiście... tylko czym? ładną buzią? zniszczonym dzieciństwem? Nie przepadam za nimi, nie mam pojęcia co one wogóle robią w filmach.
Słuchaj po pierwsze twierdzę , że są przede wszystkim utalentowane . Po drugie w wieku 15 lat zarobiły tyle pieniędzy , że mogły by już od dawna do końca swoich dni nie martwić się o nic , nie pracować , nie uczyć się itp. Jak widać tak nie zrobiły i mają dziewczyny ambicje rozwijać się cały czas ... Każdy chce być gwiazdą , ale przy okazjii zachować bycie sobą , naturalnym i wg. mnie to im się udało .
Wkońcu tak jak inni chcą żyć jak normalne nastolatki .
świetnie grają a ty im zazdrościsz bo mają kasy po pachy a ty zapewne nie.a buzie mają ładną i nic do nich nie mam . sama chciala bym miec managera zeby za mnie rozne zeczy odwalal
to ciekawe kto cie wpuścił na tą strone.ja uwazam że Olsenki mają dużo fajnych filmów.może i takie sprawiają wraenie i moze tak jest ale w tym świecie każdy moze sie zgubić.pozdro
To napewno nie ich wina że sa w showbiznesie bo to mama je tam wkręciła! Są fajne i graja w fajnych filmach, chociaz mysle że nie sa najlepszymi aktorkami! Ostatnio strasznie się zmieniły wcześniej wyglądały lepiej!
zgadzam sie z joey !one naprawde nie maja talentu(filmowego) ale maja zo to zmysł do robienia kasy ( i to duzej) ja osobiscie i niezbyt lubie (jako aktorki) a jako osoby ich nie znam wiec sie nie wypowiem
ale trzeba im przyznac ze maja duze ambicje i duzo pracuja a nie zachowuja sie jak ksiezniczki ktorym trzeba wszystko przynosic pod nos wiec maja u mnie plusa
Małe dziewczynki w wielkim świecie? "Małe dziewczynki" w świecie show biznesu skończyłyby płacząć w podusię. Nie jestem ich fanką, nie twierdzę, że są mega gwiazdami jeżeli chodzi o talent. Ale napewno potrafią się odnaleźć w świecie dużych pieniędzy i interesów. Cokolwiek by nie powiedzieć skoro zarabiają kasę i jeszcze zupełnie nie zwariowały mają mocne głowy na karku.