Ja bardzo lubię Olsenki, ale kiedy miały po 13, 16 lat.
Bardzo mi się wtedy podobały z wyglądu, filmów, które grały i ich charakter.
Kupuje sobie z nimi dużo filmów, ale tylko takich gdzie były one młodsze, a teraz się zmieniły nie dopoznania co mi bardzo nie pasuje, bo już niepodoba mi się jak wyglądają grają itp. Jak widzę ich ten film co z nimi nowy wyszedł (Nowy Jork nowa miłość) to już mi się niepodoba ta okładka, nawet kiedy ten film jest dobry to go nie kupię.
Niech wrócą tamte Olsenki ładniejsze i fajniejsze, bo tych nie poznaje!!!
kinomanka 15 :-)
Zgadzam się.Też je bardzo lubilam,ale teraz mnie od nich wręcz odrzuca.Wygladaja naprawde coraz gorzej i graja coraz gorzej.pozdro
Masz racje bardzo się zmieniły, ale myslę że graja nadal tak samo tylko że zmienily sie bardzo z wyglądu! Jak ostatnio widziałam je w jakims wywiadzie to Mary-Kate miała bardzo długie rudawe włosy a Ashley też nie wyglądała fajnie! Myśle że one poprostu wydoroslały i dletego wygladają inaczej albo raczej chcą tak wyglądać!
zgadzam się, z tym że bardzo się zmieniły...Ale New York Minute radze obejżeć. bardzo dobry film, Chyba najlepszy Olsenek...
nie rozumiem o co wam chodzi dla każdego w życiu przychodzi okres zmian one poprostu już nie są małymi dziewczynkami tylko dorosłymi kobietami i mają prawo zmienić swój wygląd jak i charakter