Marzena Kipiel-Sztuka

Marzena Ewa Kipiel

8,1
2 793 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Marzena Kipiel-Sztuka

Mam od niej zdjęcie z autografem prosiłam ją drogą listowną i otrzymałam od niej autograf. Brakuje mi jeszcze od Kotysa i Gnatowskiego.

kinomanka_13

Skąd masz adres, też chce :D

pepetka1

ATM Grupa S.A. (serial ,, świat według Kiepskich")

ul. Dwa Światy 1
55-040 Bielany Wrocławskie, poczta Kobierzyce (dla M.Sztuki)

kinomanka_13

Dziękuje, napisze :)

pepetka1

jak będziesz chciała do kogoś jakiś namiar do wal śmiało, zapytaj się czy mam do tej osoby którą ty chcesz a ja ci napiszę czy mam czy nie mam.

kinomanka_13

Dzieki serdeczne :) A dużo masz autografów zdobytych?:D

pepetka1

no sporo listownie mam od : Lipowskiej, Pyrkosza, Kożuchowskiej, Sieńczyłło, Walach, Wonsa, Maciejewskiego, Pazury, Niemirskiej, Agnieszki Sienkiewicz, Lipińskiej, Pieczki, Kumorek, Seniuk, Gajosa, Englerta, Rogalskiego, Wiśniewskiej Ewy, Nejmana, Złotowskiej, Malajkata. Proszę też na fejsie nieraz aktorów a na fejsie prosiłam : Lemańską Ewę, Gabrysię Raczyńską, Weronikę Wachowską, Krystiana Domagałę, Elżbietę Romanowską, Jerzego Kryszaka, Piotra Polka, Magdalene Waligórską. A do Anny Dymnej pisałam na adres fundacji mimo wszystko. Jutro będę wysyłała prośbę do : Emiliana Kamińskiego (drugi raz), Małgorzaty Ostrowskiej-Królikowskiej, Cezarego Żaka, i Violetty Arlak. Zbieram przeważnie od aktorów z M jak miłość, trochę z barw szcześcia, z Rancza, z Alternatyw 4 , z 13 posterunku bo to są moje ulubione seriale.

kinomanka_13

Wow niezła kolekcja!!!!! Brawo :)