On będzie bardzo brzydki jako dorosła osoba. Zawsze wybierają dzieci o takich "słodkich" twarzyczkach ale jak zaczynają rosnąć to ich cały czar pryska. Nie chcę być wredna ale to po prostu widać po jego układzie twarzy.
On już wygląda jak skrajny dziwoląg. Nie chcę być złośliwy, ale takiej twarzoczaszki i takich proporcji głowy w stosunku do ciała nie miały chyba nawet tyranozaury... Cyba żaden hipopotam nie ma takich rozmiarów łba.
Ciekaw jestem jak się nazywa to schorzenie? Kolo może posłużyć antropologom jako model naukowy. Widziałem go jako "jurora" w tym kuchennym cyrku Basiury i w jakimś wywiadzie- niezły buc z tego bachora. Charakter jeszcze bardziej chyba odrażający niż fizjonomia.
Ludzie, to nadal tylko dziecko, kiedyś przeczyta te wasze złośliwe komentarze i się załamie chłopak. Gdyby to była jeszcze jakaś konstruktywna krytyka.
OK, to wina faktów :-)
To ten typ co Haley Joel Osment tylko dużo bardziej "zmutowany". Zobacz jak dziś wygląda Osment- koszmar, a to i tak amant przy kolesiu z Rodzinku.
to zabawne ale przyszedlem tu zeby zalozyc dokladnie taki sam temat. patrzac na niego obawiam sie, ze dopadnie go ta sama klątwa, która dopadła Macaulaya Culkina, Hayleya Joel Osmenta i Angusa T. Jonesa. Urocze i śliczne dzieciaki za młodu, ale mija parę lat... i lepiej już na nich nie patrzeć.
to nie klątwa tylko po prostu układ twarzy. Dzieci mają okrąglejsze twarze, większe czy, małe noski i usta. Do filmów biorą takie ,które mają bardzo silnie rozwinięte te cechy. Jak rosną czar pryska bo u dorosłej osoby wygląda to dziwnie. Te wszystkie przystojniaki i ślicznotki w czasach dzieciństwa nie zawsze byli śliczni. Angelina Jolie jako dziecko była ładna ale miała bardzo duże usta w stosunku do całej twarzy. Jak dorosła zaczęło to wyglądać świetnie. Julia Robert czy Jennifer Lopez też nie były zbyt pięknymi dziećmi. Śliczny dzieciaczek Hayley Joel Osment zrobił się dorosły i wygląda jakby nie miał oczu. No cóż taka bolesna prawna. Nic jak dorastanie. A co komentarzy o hejcie na osobę Mateusza - no cóż, jest osobą publiczną, czy był tego w pełni świadomy czy nie będzie mógł za to podziękować rodzicom w przyszłości. Jest różnica między hejtem a krytyką. Skoro jest aktorem można też wypowiedzieć się na temat jego wyglądu. Obiektywnie stwierdzam ,że ma typ twarzy "pućka" i za kilka lat będzie miał taką okrągła twarz jak Ed Sheeran tylko z zadartym, małym nosem.