Ogarnijcie sie! za co kurde on ma tak wysoką średnią ??!!! Zakochane nastolatki dają
wysoką ocene bo jest taki słodziutki /???? TO ZWYKŁE DZIECKO!! WGL NIE JEST TAKIM
ŚWIETNYM AKTOREM i jeszcze wygląda jak świnka .Czemu nie doceniacie takiej dobrej gry
aktorskiej nap: u Danuty Szaflarskiej
Zgadzam się z Tobą. Ja wiem dlaczego on ma tak wysoką średnią. Po prostu oni oceniają go za jego wygląd i sztuczny śmiech a nie za grę aktorską.
W dodatku jest tak zakochany w sobie... Chwali się tylko sobą że gra w serialu i umie się głupio śmiać.
Nie ma powodu żeby oceniać go wysoko [no bo za co?], ale tez nie ma sensu go krytykować ;) Co Ci przeszkadza, że ma wysoką średnią? Niech sobie ma - i tak nie jest póki co aktorem, więc czy ma średnią 2,0; 3,5; 7,0 czy 10 nie ma większego znaczenia bo to i tak nie jest żaden wyznacznik jego 'zdolności aktorskich' póki co :D
Osobiście go uwielbiam jako dziecko, ale ciężko tu mówić o nim jako o akotrze, prawda?
Wgl, tak szczerze mówiąc, zauważyłam, że na filmwebie nie ma co patrzeć na średnie aktorów, bo większość z nich (bez względu na to, czy dobrze gra, czy nie) ma wysoką ocenę - bardzo często np za ładną buźkę. Ale... to temat na osobną dyskusję.
Przesadą jest to, że jego osoba wgl ma swój profil na filmwebie O.o w takim razie można by założyć profile każdego z aktorów z "Trudnych spraw" czy z czegoś takiego... i każdego oceniać O.o na to samo by wyszło.
+ jak znam mentalność naszych rodaków, to serialowy Darjusz miałby 10 ;XXXXXXXXXX :D
Coś w tym jest, Kacperek jest moim zdaniem genialny, ale ja w ogóle jestem przeciwnikiem dawania ocen aktorom na tym portalu, gdyż 95% z Nas robi to całkowicie subiektywnie. Ja tam wolę dodać sobie kogoś do ulubionych, gdyż zwyczajnie nie czuję się na siłach, by oceniać, kto jest lepszy - Pacino, De Niro, Nicholson, Hopkins, czy może np. Wayne, czy Marlon Brando? A jeśli chodzi o aktorki - tutaj ogólnie większość ocen nie ma nic wspólnego z obiektywizmem. Aktorki w podeszłym wieku zazwyczaj mają niższe średnie niż piękne, młode babki. Wnioski wyciągnijcie sami :)
No dobra, ale nikt nie płaci albo nie morduje ich za to, że mają wysokie bądź niskie oceny. To portal rozrywkowy, więc każdy może, nawet powinien dawac tu swoje subiektywne oceny.
A co do małego, jest bardzo dobry, a to że ma wysoką ocenę nie oznacza, że dostanie Oscara zamiast Roberta De Niro. Jest dobry w swojej kategorii, tak jak jakaś komedia może miec równie wysoką ocenę co dramat. Też ciężko porównywac. Chodzi tylko o to jakie ktoś lub film zrobił wrażenie - czyli subiektywna ocena :)
Zgadzam sie, oceniają go na 10 bo "kacperek taki słodziutki" osobiśćie daje mu 1/10 bo żaden z niego aktor
No tak się zachowujesz. Oceniasz ,,bo taki Mateuszka,, bo taki kochany na 10 a mnie nazywasz hejterem -.-
haha, pokaż mi kobieto gdzie Ty takie rzeczy widziałaś... proszę pokaż mi palcem miejsce, z którego cytujesz "MNIE"
właśnie takie nieobiektywne krytyki i wyssane z palca informacje mnie irytują....
Przepraszam, masz rację powinnam zwracać się per hate'rka ;)
Jak czytam te forum a dokładniej komentarze kamalenki to widzę, że nie używa absolutnie żadnych argumentów, jedynie każdego kto się sprzeciwi nazywa haterem. Czyli że każdy kto się jej pzeciwstawi ją nienawidzi, dobrze rozumiem?
czytam Twój komentarz kilka razy i nadal nie kumam co znaczy "Czyli że każdy kto się jej pzeciwstawi ją nienawidzi, dobrze rozumiem?" mi się przeciwstawi i mnie nienawidzą? ... damn, spróbuj jeszcze raz ale tym razem wolno i wyraźnie.
Których moich komentarzy nie zrozumiałeś/ zrozumiałaś? Mnie razi jak się znajdują osoby, które porównują grę 7 - 9 latka (Mateusz zaczął w wieku 7 lat) do gry zagranicznych gwiazd, które mają niesamowity dorobek filmowy. Jeśli się porównuje jakieś zagadnienie bierze się z tej samej grupy, lub grupy o najbardziej zbliżonych cechach...
MOIM ARGUMENTEM JEST (przeczytaj to sokTymbark bo dla Ciebie bym nawet wyróżniła kolorem, ale się nie da) to, że jak na dziecko w tym wieku gra bardzo naturalnie, jest przesympatycznym bohaterem serialu. I nie och acham.. Radzę pisać petycję do filmwebu aby wprowadzili podział na wiek a nie wyżywacie się na profilu dziecka.
:D:D
Hate-nienawiśc, więc czego Ty nie rozumiesz? Każdemu kto miał inne zdanie pisałaś, że jest hate'rem-że Cię nienawidzi, ja wiem że hater to już potocznie używany termin, ale jest on tak głupi, że chętnie poznam logikę osoby, która go używa.
myślałam już, że karmie trola a tutaj się spotykam z brakiem znajomości zagadnień internetowych. Proponuję wujka google lub ciocię wiki ;)
Ja rozumiem to i znam to zagadnienie, po prostu nie lubię gdy ktoś go używa, bo jest to idiotyczne zagadnienie.
to napisz do pani domu, ewa doradzi. po jakiego tu wchodzisz skoro Ci jego ocena tak przeszkadza. bez sensu zal Ci dupe ściska
nie zasługuje na 1/10, bo gra dziecko i dobrze mu to wychodzi ;) aczkolwiek nie jestesmy w stanie stwierdzić, czy po prostu zachowuje się naturalnie, a prace na planie traktuje jak alternatywne życie i zachowuje się tam zupełnie naturalnie, jak to dziecko, czy też w życiu jest inny, a tam gra kogoś innego. Osobiście obstawiam opcję nr 1, czyli taką, że ma jakąś tam rólkę do nauczenia, a tak poza tym to jest po prostu sobą. Nie ma nic w tym złego tak naprawdę, ale wg mnie nie powinien podlegać ocenie jako aktor. I to, czy ktoś go lubi, czy nie, nie powinno mieć ni do rzeczy :D
To dziecko w ogóle nie umie grać :/ ma 8 lat a gada jak co najwzej 4 letnie dziecko. Niech się do logopedy wybierze... Czym tu się zachwycać, bo ja tego w życiu nie pojmę...
Nie wiem, czy zauważyłaś, ale to dziecko nie ma skończonej żadnej szkoły aktorskiej, bo to jest po prostu DZIECKO, więc zamiast pisać głupoty, pokaż co Ty potrafisz ;>
oo właśnie też to zauważyłam. Obejrzałam sobie na youtubie 3 odcinki rodzinki (starczy mi do końca życia) i to dziecko strasznie niewyraźnie gada.
Ale prawie 114 tys. fanów na fb... 8 letnie dziecko, które ledwo co mówi, a na swoim "blogu" pisze "...dodam zdjęcie z bratami." itp. Nie przeboleję faktu, że ktoś się może jarać chłopczykiem, kompletnie niewyróżniającym się z tłumu, PONIŻEJ przeciętnej, dzieci... Ale cóż.
Jeżeli wam się nie podoba to po co komentujecie żeby poszpanować ?
I po za tym ciekawe jak wy gadaliście jak byliście w jego wieku myślicie że jesteście fajni jak skrytykujecie takie dziecko moim zdaniem bardzo dobrze gra i dobrze wymawia słowa jak wy nie dosłyszycie to może idźcie do lekarza dajcie mu spokój !!!! wy piszecie JARAJĄ SIĘ MAŁYM DZIECKIEM i słusznie się jarają bo te małe dziecko bardzo dobrze gra!!!!!
Komentarze są po to żeby wyrazić opinie, nie tylko wtedy jak się podoba, wtedy wszystkie filmy miały by ocenę 10/10.
Przestańcie się go czepiać myślicie że co mu jest łatwo nie mówię teraz nie o wieku po prostu jak można się go czepiać to prawda że zagrał w jednym filmie ale patrzcie też jak to zrobił nie gra sztucznie nie mam mu nic do zarzucenia ciekawe chciałabym zobaczyć tych co tak komentują czy by lepiej zagrali niektórzy zagrali w dziesięciu filmach i zrobili to beznadziejnie, a on w jednym i już rozpoczął swoją karierę
Co do jego mowy, mój brat ma prawie 13 lat, a mówi gorzej niż on xD
No i jestem z Panem/Panią, który pisze, że to jest dziecko, nie ukończył żadnej szkoły aktorskiej. Może dopiero po ukończeniu szkoły średniej, czy nawet gimnazjalnej będzie mógł się bardziej wykazać. Poczekamy, zobaczymy.
Ten aktor jest beznadziejny.Serial w którym gra jest jeszcze gorszy.Głupie dialogi wymyślone chyba po pijaku, bo na trzeźwo nikt by gorszych nie wymyślił.A Jego śmiech jest sztuczny.Wyrzucić Go z Tego serialu.I zastąpić kimś kto umie grać.
Zacznijmy od tego, że to nie jest aktor. To, że wystąpił w jednym serialu na TVP nie czyni go aktorem. Oceną się nie przejmuj, niestety większośc to zazwyczaj idioci i tak samo jest w tym przypadku. Tak samo nie radziłbym się przejmowac tymi pindami, które się zachwycają słit chłopczykiem, tak było jest i będzie, a młody po prostu miał farta, bo wystąpił w serialu, który się wybił i dzięki temu stał się sławny, jak dla mnie jego przyszłośc to gnioty-polskie komedie romantyczne i seriale :)
Będzie celebrytą znanym własciwie za nic :) w bravo będe jego zdjęcia, zeb pokazac nastolatkom jak modnie sie ubierać, będą artykuły o tym z jakimi dziewczynami wychodził na kawe, że widziano go z puszką piwa w ręku i że poszedł na jeden dzień na wagary. Będziemy czytać wywiady z nim i każdy się będzie zachwycać na jakiego przystojnego młodzieńca wyrasta... ale nikt nie będzie wiedział właściwie skąd go zna ;D no niestety, takie są realia.