Mateusz Pawłowski

6,1
1 861 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mateusz Pawłowski

Uważam że jest wybitnym aktorem i osobowością, a dla wielu także szczególnym autorytetem. Z
powodzeniem mógłby zagrać np. w "Titanic'u". Widzę go w tej scenie gdy jakaś fajna babka unosi
go nad dziobem statku przy wzniosłej muzyce.

bart234

On? Z tym "Titanikiem" to mnie nie na żarty rozbawiłaś/eś...Po prostu mógłby zastąpić pana DiCaprio (sarkazm).
Wybitny aktor? Co się na tym świecie dzieje, skoro uważacie to beztalencie za wspanialą osobę.

użytkownik usunięty
Scream_filmweb

No ludzie, czy tak trudno teraz zrozumieć sarkazmy ? Czy dobry aktor będzie, to się dopiero okaże, chociaż ja tam wolę go nie oglądać..

bart234

haha dobre :D

bart234

nie no, chyba żąrtujesz z tym "wybitnym aktorem" no niee? jak można nazywać kilkuletniego chłopca, ktory zagrał w jednym serialu kimś takim. hahaa. nieźle.

bart234

Aktor? Litości. Czy to dziecko skończyło szkołę aktorską? Nie. Więc żadnym aktorem nie jest. Jak skończy szkołę to wtedy pogadamy. Generalnie nic do tego nie mam, chociaż zaskoczyła mnie taka wysoka ocena, szczerze to są dzieciaki, które grają lepiej, a on ma aż 8,6 bo gra w serialu, który akurat jest modny -.-

bart234

sadze, ze moglby spokojnie zgrac w "Panu Tadeuszu"! ba! w "Potopie"! :D

allexax3

Nie widziecie że autor wątku, żartuje ?
On mógłby zagrać nawet w hanie Montanie, hane montane,

xnewdayx

alrauna chyba nie zrozumial :D

bart234

Czemu czepiacie się do wieku? Ja pierd***, jak ktoś gra dziecko to dobrze żeby nie miał 20 lat nie?:P Śmieszny dzieciaczek, może za kilka lat będzie prawdziwym aktorem;)