Jeden z moich ulubionych aktorów, odkąd zaczęłam patrzeć na "Verliebt in Berlin" na niemieckim Sat 1 ;-)
Szkoda, że już koniec tej telenoweli...
Patrzył ktoś w Polsce jeszcze na to ??
Pozdrawaim
Gościu jest przystojny nawet z zarostem :))) W sumie też go poznałam dzięki Verliebt in Berlin. Dopiero zaczynam oglądać na www.myvideo.de ale lepsze od naszej Brzyduli... Wiem że jest druga seria ViB z przyrodnim bratem Lisy ;D
a on w ogóle w czymś poza ViB wystąpił? raczej nie, a szkoda. Serial oglądam na tvn7, fajny, moim zdaniem lepszy od polskiej wersji :)
Przed ViB grał tylko w teatrze,
natomiast po Verliebt in Berlin objął rolę w "R.I.S" (niemiecki serial kryminalny) - dodam,że całkiem inaczej tam wyglądał...okulary, włosy inaczej ;)
obecnie gra w niemieckim serialu "Geld, Macht, Liebe" (też niemiecka produkcja).
Prywatnie jest żonaty i ma 3-letniego synka.
Ciekawe jacy są Twoi pozostali ulubieni aktorzy?
Dziewczyny! nie mylcie portali, nie dawajcie za aktorstwo facetowi tylko dlatego, że ma przecietną urodę czyli co drugiej się podoba, disgusting.
I tak każdy ma swoje zdanie ;)
wcale nie stawiam go na równi z Brucem Willisem, czy Tom'em Hanks ...
ale MOIM ZDANIEM jest dobrym aktorem, co stwierdzam nie tylko po obejrzeniu ViB ...
dodam, że z wieku wzdychania do facetów z świata tv już dawno wyrosłam ;)
Gdy tylko zaczęłam oglądać ViB polubiłam go. Mathis ma ogromny talent a do tego jest bardzo przystojny.