Mathis Künzler

Mathis Kuenzler

9,5
2 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mathis Künzler

Jeden z moich ulubionych aktorów, odkąd zaczęłam patrzeć na "Verliebt in Berlin" na niemieckim Sat 1 ;-)
Szkoda, że już koniec tej telenoweli...
Patrzył ktoś w Polsce jeszcze na to ??
Pozdrawaim

verliebtinberlin1

Gościu jest przystojny nawet z zarostem :))) W sumie też go poznałam dzięki Verliebt in Berlin. Dopiero zaczynam oglądać na www.myvideo.de ale lepsze od naszej Brzyduli... Wiem że jest druga seria ViB z przyrodnim bratem Lisy ;D

Martita

a on w ogóle w czymś poza ViB wystąpił? raczej nie, a szkoda. Serial oglądam na tvn7, fajny, moim zdaniem lepszy od polskiej wersji :)

_Anika_

Przed ViB grał tylko w teatrze,
natomiast po Verliebt in Berlin objął rolę w "R.I.S" (niemiecki serial kryminalny) - dodam,że całkiem inaczej tam wyglądał...okulary, włosy inaczej ;)
obecnie gra w niemieckim serialu "Geld, Macht, Liebe" (też niemiecka produkcja).
Prywatnie jest żonaty i ma 3-letniego synka.

verliebtinberlin1

Ciekawe jacy są Twoi pozostali ulubieni aktorzy?
Dziewczyny! nie mylcie portali, nie dawajcie za aktorstwo facetowi tylko dlatego, że ma przecietną urodę czyli co drugiej się podoba, disgusting.

Pani_Blue

I tak każdy ma swoje zdanie ;)
wcale nie stawiam go na równi z Brucem Willisem, czy Tom'em Hanks ...
ale MOIM ZDANIEM jest dobrym aktorem, co stwierdzam nie tylko po obejrzeniu ViB ...
dodam, że z wieku wzdychania do facetów z świata tv już dawno wyrosłam ;)

verliebtinberlin1

Gdy tylko zaczęłam oglądać ViB polubiłam go. Mathis ma ogromny talent a do tego jest bardzo przystojny.

Aishwaryaaa

jeśli chodzi o talent aktorski , to średni , ale co do wyglądu , to w pełni się zgadzam ;)