Matt BellamyI

Matthew James Bellamy

8,7
15 ocen muzyki
powrót do forum osoby Matt Bellamy

hejo! matt jest zaje*istym muzykiem. muse jest jiednym z najlepszych zespolow swiata!:) czy ktos wie czy matthew ma żone?

magdalenka3084

Matt nie ma żony. Zerwał ze swoją narzeczoną, Gaią Polloni, gdzieś tak koło grudnia. Potem spotykali się z Lilly Allen jako przyyjaciele, potem , 9 czerwca widziano go z Gaią ponownie, jak po koncercie wychodzili razem, a teraz chodzą plotki że jest z Kate Hudson i planują to ujawnić na Glastonbury na który cholernie chcę pojechać. Ale czego prasa nie zrobi dla czytelników...
Tylko Chris ma zonę, niedługo urodzi mu się 5 dziecko. 5 albumów, piątka dzieci... xd
Dom nie ma nikogo, przynajmniej nc nam o tym nie wiadomo.
Prosze bardzo. Wystarczy informacji? :d ja wiem wszystko, pytajcie mnie. śledze ich. xd

HeyYouCrazyKids

wielkie dzieki:) mam nadzieje ze to z kate hudson to nie na powaznie:) i jeszcze jedno z jakiej stronki moglabym sciagnac ich piosenke (choc ciezko to nazwac piosenka) "you fucking motherfucker" . przepraszam ze tak molestuje ale bardzo mi zalezy:):):)

magdalenka3084

mogę ci ją przesłać. podaj email. ;> mam też inne b'side'y.

HeyYouCrazyKids

magdula.3084@gmail.com wielkie dzieki, ratujesz mi zycie:)

magdalenka3084

Matt zdecydowanie jest z Kate, ma nawet poznać jej matke xD

as91s

ugh. ochyda. ale cóż. ciągle mamy Dominica. :D I jego spodnie. Nie czytam, ani nie śledze już czy z nią jest czy nie. Denerwuje sie tylko. Nie mam zamiaru rozpaczać. Szukałam kiedys w NME, i w The Sun, ale cóż. Skończyłam bo nie moge spać po tym co czytałam. Że nie może się doczekać, że sie boi, i że się denerwuje jak to będzie.... Nie. To nei dla mnie. czekam tylko na kolejny album. Chris cos wspominał w NME. :d Ahh.... mam nadzieję że to będzie coś w stylu OOS albo Showbiz.
Dobra, Off topic...xd