Matthew FoxI

Matthew Chandler Fox

7,9
6 774 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Matthew Fox

:D niedawno dostałam jego zdj z autografem :D i'm so happy :D teraz oprawiłam to sobie w ramkę i wisi w widocznym miejscy ^^

Marta18

jak zdobyłaś jego autograf?? :] ja tez bym chciała :(

Kaarin

Pod adres matthewfox@studiofanmail.com wyslij maila w tytule dane i adres,przyśla zdjęcie z podpisem(ale to raczej nie podpisanym odręcznie)

Marta18

napisz co zrobiłaś,aby dostać zdjęcie z autografem Matthew Foxa?

Marta18

Napisz mi jak dostałaś jego autograf bo ja też bym chciała taki mieć możesz mi taki załatwić z góry dzięki jak możesz to odpisz na pacia31@tenbit.pl plis

Marta18

poprostu wysłałam maila na adres:
matthewfox@studiofanmail.com
w treści wpisałam tylko swoje dane adres zamieszkania imie nazwisko i oczywiście kraj "POLAND" po jakichś dwóch miesiącach powinnie dostać jego zdj z autografem 9nadrukowanym ale to nic ;) wygląda jak orginalny :]
w odpowiedzi na mail powinniście dostać maila zwrotnego który będzie potwierdzał wasze zgłoszenie :D. Aha i za nic nie trzeba płacić =).

Marta18

Jakiej wielkości jest to zdjęcie odpisz mi na pocztę patrycjaluczak@wp.pl
dzięki za to że odpisałaś . Mam pytanko czy innego aktora lub aktorki zdjęcie z autografem też dostanę. odpisz mi na pocztę plis

Marta18

a podawalas cos w tytule maila ? ;p
bo chce zrobic przyjaciolce ktora ma bzika na punkcie tego aktora niespodzianke ;D

Marta18

wysłałam;);) ciekawe czy cos kiedykolwiek przyjdzie ;D;D ale bez ryzyka nie ma życia;)

ewa46k

to jest to zdjęcie tylko,że z autografem ;)
http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/07/56/0000000756_2006091902435 5.jpg?y=400&sig=ljDejG2ekqjpKtPYbeBCYQ--

Marta18

Ja musze takie mieć. Napisz mi jeszcze raz co trzeba zrobić plissssss. :)

Marta18

podaj mi co trzeba zrobić by mieć takie zdjęcie plissssssss napisz na

patrycjaluczak@wp.pl prosze bardzo mi na tym zależy :)

Marta18

Ja właśnie przed chwilądostałam jego autograf :D, wysłałam maila według twoich instrukcji :))), stokrotne dzięki :**

madeleine_2

nie ma sprawy ;) fani (i filmwebowicze :D ) powinni sobie pomagać! :]

Marta18

Też tak myslę :), i jeszcze raz dziękuje :] :*