Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 886 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

eh ona jest pusta..glupia jak but...wogole co w niej takiego madrego jest??

CristineHolly

moja droga "narzeczona", niestety pudło. absolutnie nie powiedziałem, że lubię Megan, i wcale nie muszę szukać dowodów "na siłę", wystarczy wpisać w necie "megan fox interview". co do linku który dałem...są dwie możliwości, albo niezbyt dobrze znasz j.angielski, albo nie chcesz widzieć pewnych rzeczy, "...tym bardziej nie widzę dystansu do samej siebie...", naprawdę chyba nieuważnie oglądałaś filmik, proponuje jeszcze raz...

Reasumując: nie mam nic do Megan, nie jestem jej fanem, ani antyfanem, sram na nią mówiąc szczerze, poraża mnie tylko głupota ludzi, którzy z dupy biorą argumenty dotyczące jej nieskończonej głopoty...

aha, jeszcze jedno, po co nawiązujesz do jej urody?, przecież nie o tym rozmowa, ja mówię o jednym a Ty wyjeżdżasz z silikonem i botoksem (???)

m_szymon

Sorry za to, że stwierdziłam, iż lubisz Megan- byłam pewna, że tak jest (z przyzwyczajenia?).
Angielski znam dobrze, ale tu nie o to co ona mówi chodzi. Wszyscy ludzie, nawet politycy i Megan kreują słowa na pokaz, ale ich mowa ciała mówi prawdę. To jest cos czym naprawdę się interesuje, więc mowę ciałam mam opanowaną nawet lepiej niż angielski. Polecam "Mowa ciała" Allana Pease'a. Słowa przestaną miec dla ciebie większe znaczenie.
Więc dystans do siebie to cos o czym Megan nie ma pojęcia. Ale jak napisano w książce, o której wspomniałam- faceci i umiejętne odczytywanie tego co mówią gesty to dwa odległe bieguny.
Napisałeś, że jest piękna (już zapomniałeś? :/ ). A ja po prostu twierdzę, że ładna, ale sztuczna.

CristineHolly

kolejne pudło. Nie napisałem, że jest piękna. Ani razu nie wspomniałem o jej urodzie. Nie mogę jednak zaprzeczyć, że mi się nie podoba, owszem, ale słowo "piękna" mogę użyć tylko w przypadku jednej osoby, mojej kobiety.
Nie neguje tutaj, wiedzy którą masz o "mowie ciała", ja nie znam się na tym za bardzo, więc może i masz rację. Jest jednak pewna rzecz z którą się nie zgodzę...to że faceci są wzrokowcami jest wiadome nie od dziś, ale żeby mieli problem z komunikacją niewerbalną? nie wydaje mi się...

zapytam Cię o jeszcze jedno...czy myślisz, że wszystkie osoby które jadą po Megan używając zwrotów: GŁUPIA, TEMPA(celowo z błędem), mają na myśli jej mowę ciała???...przyznaj, że nie.

m_szymon

Naprawdę nie mogę dojsc dlaczego wkręciła mi się ta "piękna" :/
Chyba pamiętając to co napisałeś "błyskotliwa, odważna, zdystansowana", gdzies tam przewidział mi się ten komplement. Bywa. Wybacz...
Co do komunikacji niewerbalnej mężczyzn naprawdę, daruj i przeczytaj na ten temat jakąś książke. Zabawne, że mężczyźni myślą, że czynią pierwszy krok w znajomości z kobietą kiedy naprawdę jest zupełnie na odwrót.
Sądzisz, że tylko analfabeci negują zachowanie Megan? Ja to robię, ale "tempa"- to nie w moim stylu, a w szczególności z tym błędem.
I masz rację. Zazwyczaj oceniają ją po wypowiedziach, ale także po tym jak się zachowuje.

CristineHolly

już druga Twoja wpadka, ale przepraszać nie musisz ;)

wracając do tematu...nie, nie sądze żeby tylko analfabeci oceniali zachowanie Fox, ale na pewno większość. Sama zresztą poczytaj, wszystko jest tutaj. Daleko szukać nie trzeba, ot choćby tekst autorki tematu: "eh ona jest pusta..glupia jak but...wogole co w niej takiego madrego jest??"...no proszę Cię, dalej inna laska rzuca krótko: "Poprostu jest głupia"...

Dobra nie ma co dłużej ciągnąć tematu, bo jeszcze ktoś pomyśli, że jestem jej fanem i bronie jej jak Częstochowy...

pozdrawiam

pati1097

pisze sie 'w ogole' "MONDRY" czlowieku

pati1097

Pare dni temu oglądałam z nią wywiad i wcale nie jest głupia. Jest zabawna, bezpośrednia, a do tego śliczna.

monisqa

hahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahaha
hahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahaha
hahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhaahah

no coment.. !

kamciaa26

Z czego rżysz?

pati1097

Hmm... a z tego co widzę, to masz w ulubionych samą Megan, czyżby rozdwojenie jaźni? ;>

Camilla3

boże, kurwo to ze mam ją w ulubionych to o niczym ie świadczy :/

kamciaa26

@kamciaa26
Nie ma tu przecież żadnego boga, kurwy zresztą też nie, więc po jaką cholerę strzępisz język? Zanim uraczysz nas swoimi mądrościami, sprawdź chociaż do kogo piszesz. O twojej kulturze języka już nawet nie wspomnę. Cham pozostanie chamem, więc żadne upominanie i tak nic by tutaj nie dało.

"o ze mam ją w ulubionych to o niczym ie świadczy :/ " --> Świadczy tylko o tym, że jest jedną z twoich ulubionych aktorek, więc nie miej nam za złe że twoje żenujące ataki na jej osobę, wydają się nam po prostu śmieszne.