Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Beznadziejna aktorka która do swojej wielkiej ,,kariery" doszła przez ,,piękną" twarz.
to jest moje zdanie za grosz niema talentu kiedy oglądąłam ją w Zabójczym ciele co chwile parskałam śmiechem patrząc jak gra potwora.

użytkownik usunięty
LABCO

mi się podobała w tym filmie.
dobrze,że ma piękną twarz. bo w hollywood aż roi się od tych gwiazdek bez pięknego ciała i bez talentu. :)

Tak, roi się od gwiazdek bez talentu, a ona jest jedną z nich, więc tylko dolewa oliwy do ognia.

użytkownik usunięty

nie ma pięknej twarzy. ma brzydką szarą cerę, usta z botoksem i nosek po operacji. :] oh i jeszcze zagęszczane i przedłużane włosy . normalnie klękajcie narody.

i tak. w tym filmie ' zabójcze ciało ' gra beznadziejnie.

mi też się ta 'aktorka' nie podoba,raczej nie mogę powiedzieć ,ze jest piękna obejrzałam dziś kilka jej zdjęć np z gali MTV okropna fryzura ,twarz jak u plastikowego konia i te paluchy wystające z butów.Ohyda!!!dalej zdjęcia z plaży żadna piękność ,chuda brak kształtów .
i fakt gra beznadziejnie

użytkownik usunięty
Rudolfik

haha :D.Już nie miałaś co wymyślić.
Patrz na swój ideał Krychę.

wiesz to moja opinia ,nie jest potrzebny komentarz do komentarza.
w transformers wyglądała dobrze jednak,nie mogę napisać,że dobrze gra.
Na zdjęciach bez retuszu to żadna piękność,mnie na niektórych zdjeciach odpycha jej wygląd.A Tobie nie musi sie to podobać.

użytkownik usunięty
LABCO

Zgadzam się, nie ma za grosz talentu, ale widocznie to jej nie przeszkadza. Nie stara się tego zmienić, żal mi tylko tego, że wzięli ją do filmu a nie zostawili na wybiegu...