Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Tak mi żal tych biednych debilów którzy napalają sie na tego szkaradnego bazyla hehee :)

Sexoholik

Mnie tesz :>

Kathryn_fw

Patrzę na Twoje oceny "Ludzi filmu" i nie mam nic więcej do dodania.

Sexoholik

Trzeba być gejem, żeby tak pisać.

forzamilan1

nie, nie trzeba być gejem, wystarczy mieć oczy :)

HikenAce

widzę chińskie bajki w awatarze, więc pewnie jesteś krypto gejem

Sexoholik

hehe, w końcu ktoś dobrze to określił :D

HikenAce

Eh rzecz gustu , ale według mnie jest zajebiście seksowna. Tobie może np. podobać się Magda Gesler .

mateuszrw97

Hmm, nie wiem kto to, nie znam ludzi z Twojego osiedla. A co do gustu to masz rację. Ja nie lubię sztucznych dziewczyn, a Megan niestety nie jest prawdziwa, przyznaję, że wygląda dobrze w 'Transformers', w 'Friends with Kids' też niczego sobie, ale to zasługa makijażu i dobrego oświetlenia. Z retuszem też się zaprzyjaźniła, ale zresztą kto nie w tej branży.

HikenAce

Eh osiedla nie jestem z miasta , ale mniejsza o to. A Magda Gessler to taka tłusta ,najbardziej znana w Polsce restauratorka. Co do tego że wygląd Megan jest zasługą tylko makijażu , mam to gdzieś nie znam jej ważne jest to że wygląda boskoo.
Moim zdaniem nie wygląda sztucznie przynajmniej w scenach "Transformers" gdzie jest np. upaćkana przez olej samochodowy.

mateuszrw97

Spoko, nie znam Twoich koleżanek, nie ważne czy z osiedla czy skądkolwiek. A Twój problem polega na tym, że chyba nie widziałeś jej w innych filmach niż w serii 'Transformers'

HikenAce

Ej co ty z tymi moimi koleżankami nie wspomniałem o nikim takim. No w sumie racja oprócz Transformers widziałem ja tylko w Bad Boys gdzie nawet nie była wymieniona w czołówce chyba że widziałem ja gdzieś , ale nie pamiętam lub po prostu nie zwróciłem uwagi.

mateuszrw97

hehe, nie mam nic do Twoich koleżanek, tak tylko trolluję :D lubię czasem irytować ludzi =P

HikenAce

Heh mnie to nie irytuje , a ze też lubie sobie powkurzać ludzi t o co innego.

Sexoholik

Fajna jest i dobrze gra ale Hathaway i Portman najlepsze!

2008einstein2009

fajna to była przed operacjami plastycznymi.

marcinfw

Tak, te przeze mnie wymienione to najlepsze aktorki.

Sexoholik

popieram

Sexoholik

"piękna" jest :

http://www.megansafox.com/gallery/displayimage.php?album=540&pos=1

http://www.megansafox.com/gallery/displayimage.php?album=542&pos=3

http://www.megansafox.com/gallery/displayimage.php?album=567&pos=2

http://www.megansafox.com/gallery/displayimage.php?album=542&pos=7

nadal was podnieca? (jak tak, to dziwni jestescie).

Eryniae

"(jak tak, to dziwni jestescie)"
napisała dziewczyna, która spędza czas w necie i szuka zdjęć aktorki bez makijażu (ktorej na dodatek nie cierpi z niewiadomych przyczyn), żeby następnie przywołać je w polemice, jako argument swojej racji. To nie jest już dziwne, to raczej niepokojące...

ScarlettOHara

Nie chce mi sie wchodzic w polemike z dzieciakami :)

Eryniae

To była wyłączna krytyka. Nie miała nic wspólnego z polemiką.

ScarlettOHara

To raczej jest całkowicie normalne, z nudów i ciekawości robi się milion tysięcy rzeczy i oglądanie celebrytek bez makijażu z przypadku lub specjalnie jest NORMALNE ! Może Ty używasz go tylko do szczytnych i konstruktywnych celów, ale uwierz mi większość ludzi nie. Akurat moim zdaniem Megan wygląda dobrze na tych normalnych zdjęciach. Dobrze ma zrobiony biust, nie za duży nie za mały i ładny kształt.... jasne, szkoda, że nie naturalny, ale jak ma się kasę na coś trzeba wydać ;) jedyne co jej nie wyszło i czym się oszpeciła to operacje twarzy, które z naprawdę ładnej dziewczyny zrobiły coś dziwnego, ale to też kwestia gustu

Vanillia

Nie koniecznie. To, że robisz coś Ty czy ona, nie oznacza, że jest to zachowaniem normalnym i że wszyscy powinniśmy to tolerować. Mogę to zrozumieć, jeśli odnajdę ku temu sensowne powody, ale nie muszę tego szanować. To już mój subiektywny wybór.
Z nudów można przeczytać również książkę, obejrzeć ciekawy film czy wyjść na spacer z przyjaciółką, co akurat moim zdaniem jest (jak to zgrabnie generalizujesz) normalne. Jeżeli wykorzystywanie Internetu do ''konstruktywnych celów" jest dla Ciebie tożsame ze "szczytnymi" i właściwie tylko dla jakiejś hermetycznej grupy społecznej to zaczynam ubolewać nad współczesnością...

ScarlettOHara

O.o aż mnie zatkało. Po pierwsze ! Nigdzie nie napisałam, że ja tak robię więc sorry ale odbij, bo trochę na mnie naskakujesz niepotrzebnie :) Po 2 uważasz, że jak ktoś ogląda zdjęcia celebrytek bez makijażu to nie jest normalne ? Ty chyba trochę naciągasz znaczenie nienormalności nie sądzisz ? Bo nie każdy tak robi to nie jest normalne ? Ale robi tak dużo, dużo osób ! Inaczej upadły by pudelki i inne podobne zjawiska i nie wstawiono/ robiono by takich fot więc nie pier*** że to nie cieszy się powodzeniem. ( to że Ty tego nie robisz nie oznacza, że to nie jest normalne ;)) Równie dobrze ktoś może stwierdzić idąc Twoim tokiem myślenie, że czytanie książek jest nienormalne w naszych czasach, bo w końcu aktualnie coraz mniej ludzi to robi. Nie wiem co wgl szacunek ma tu do rzeczy, bo to nie jest Twoja sprawa co robią inni, póki nie wkraczają na Twoje terytorium. Jeśli Ty nie szanujesz takich zjawisk, to ja się boje pomyśleć o tym co sądzisz na temat innych, znacznie gorszych rzeczy.... zero wyrozumiałości. Aha i uwierz mi, że to że ktoś przegląda tego typu zdjęcia nie oznacza, że nie czyta książek, nie spotyka się ze znajomymi, nie ogląda filmów i nie robi innych rzeczy z nudów/ w wolnym czasie / po pracy / studiach. I odpisujesz bez sensu, bo dziewczyna napisała Ci, że nie chce się wdawać w polemikę, a nie że to jest polemika. Soooł napisała jak najbardziej poprawnie. Strasznie zarozumiała musisz być :) a przynajmniej takie sprawiasz wrażenie

Vanillia

Hiperbolizujesz. "To, że robisz coś Ty czy ona", to zwykły przykład. Równie dobrze mogłabym napisać, że robi coś osoba A czy B.
To o czym piszesz nazywamy zjawiskiem kohorty. Innymi słowy, nie wiem co dla Ciebie jest "normalne" a co nie i w ogóle mnie to nie obchodzi. Jeżeli znajdziesz krzywą Gaussa z pomiarem częstości oglądania gwiazd bez makijażu, to będziesz wiedziała czy jest to zachowanie normalne dla ogółu społeczności czy dla konkretnej grupy społecznej. Nie posiadam wyników takiego badania, ale chyba każdy potrafiłby oszacować, że zaglądanie na portale plotkarskie nie należy do codziennych, rutynowych czynności. Wystarczy sobie zadać pytanie: po co ludzie zaglądają na takie portale? Dlaczego lubią czytać obraźliwe komentarze na temat celebrytów i oglądać kompromitujące ich fotografie? Nie jest to normalnym zachowaniem, bynajmniej nie dla dobrze przystosowanego, krytycznego wobec siebie i pewnego człowieka.
"Równie dobrze ktoś może stwierdzić idąc Twoim tokiem myślenie, że czytanie książek jest nienormalne w naszych czasach, bo w końcu aktualnie coraz mniej ludzi to robi."
nie, niestety nie można by tego stwierdzić idąc moim tokiem rozumowania. To, że robi coś coraz mniej ludzi nie oznacza, że nie wpisuje się to nadal w normę społeczną. Czytanie od dawna jest normą, oglądanie fotek gwiazdeczek bez makijażu nie. Z resztą, nie przesadzajmy, bo od kilku lat tendencja raczej nie jest spadkowa, a utrzymuje się na równym poziomie...
"Jeśli Ty nie szanujesz takich zjawisk, to ja się boje pomyśleć o tym co sądzisz na temat innych, znacznie gorszych rzeczy.... zero wyrozumiałości.", z tego co widzę, napisałam że nie muszę czegoś szanować, nie że nie szanuję. Bardzo szybko budujesz opinie o innych osobach w oparciu o swój błędny tok pojmowania. Jestem bardzo wyrozumiała, chociażby dlatego, że odpisuję komuś, kogo forma odpowiedzi drugiej osobie pozostawia wiele do życzenia.
"Aha i uwierz mi, że to że ktoś przegląda tego typu zdjęcia nie oznacza, że nie czyta książek, nie spotyka się ze znajomymi, nie ogląda filmów i nie robi innych rzeczy z nudów/ w wolnym czasie / po pracy / studiach.", wierzę, nie widzę powodu żebyś mnie w tym względzie upominała, bo nigdy nie podałam tego w wątpliwość.
"I odpisujesz bez sensu, bo dziewczyna napisała Ci, że nie chce się wdawać w polemikę, a nie że to jest polemika.", jeśli ktoś uważa, że nie chce się wdawać w polemikę, to automatycznie klasyfikuje "opinię" jako "polemikę". Nie wiem czy sama sobie zdajesz sprawę z absurdalności tego co napisałaś.
"Strasznie zarozumiała musisz być :)", przygarniał kocioł garnkowi...

ScarlettOHara

Skoro nie obchodzi Cie co mam do napisania, nie wiem po co się męczysz i wgl odpisujesz, bez sensu. A co należy do codziennych rutynowych czynności ? Oddawanie moczu ? Jedzenie śniadania ( a i tego nie robią wszyscy). A chociażby granie na instrumencie..... nie należy to do codziennych rutynowych czynności , robi to jakiś odsetek ludzi.... a jest normalne według Ciebie ? Bo widzę, że masz sporą wiedzę, w różnych dziedzinach... i operujesz terminami o których nie słyszałam (niestety widać jestem głupsza niż Ty - nie to nie była ironia). zgaduje, że codziennie na terenie polski na instrumencie gra mniej osób niż przegląda denne plotkarskie portale... więc o czym to świadczy ?

Czytałam kilka artykułów i w wiadomościach mówili wielokrotnie, że tendencja jest spadkowa jeśli chodzi o czytanie książek, ale pewnie miałam pecha i trafiałam na błędne wiadomości....

Dobrze, masz rację nie napisałaś , że nie szanujesz, tylko, że nie musisz.... ale , no napisz szczerze , szanujesz :D? Bo czytając Twoje wypowiedzi można odnieść wrażenie zupełnie odwrotne.

Vanillia

Odsyłam do pojęcia normy czy zasad normatywnych, co powinno rozwiać wszelkie wątpliwości i odpowiedzieć na zadane przez Ciebie pytania lepiej niż ja, bo obiektywniej i bez zbędnych emocji.

Szanuję zdania i opinie innych, nawet skrajnie odmienne od moich, ale tylko wówczas, gdy ktoś potrafi je rzeczowo uargumentować i sam zna i (co najważniejsze) rozumie ich pobudki. W moim przekonaniu argumenty Eryniae są miałkie i łatwe do poddania ich prawdziwości w wątpliwość. Wydaje mi się po prostu, że ta osoba nie robi tego ani z powodu perswazji, ani z powodu głęboko zakorzenionej ideologii, które z własnych pobudek broni, a najzwyczajniej w świecie ze złej woli. Takich zachowań nie jestem w stanie tolerować, niestety. Ty również nie tolerujesz mojego zdania (podajesz w wątpliwość wszystkie aspekty, które poruszyłam), więc wydaje mi się, że akurat Ty powinnaś bardzo dobrze rozumieć moje położenie względem danego użytkownika, bo jest ono bardzo zbliżone do Twojego stanowiska wobec mojej osoby.

Nie rozumiem dlaczego rodzaj argumentu adwersarza wpływa na Twoją samoocenę (tzn. dlaczego uważasz, że jesteś głupsza, jeśli nie posiadasz jakiejś wiedzy w jakiejś dziedzinie, którą operuje osoba z którą rozmawiasz). Każdy ma inne zainteresowania - jedna kobieta interesuje się modą i prezentuje się zjawiskowo, o wiele lepiej od pozostałych pań, a druga przywiązuje wagę do systematycznych ćwiczeń na siłowni i wypracowała sobie mięśnie brzucha tak, że mogłaby stać się autorytetem dla pozostałych, ćwiczących kobiet.
Obie te kobiety są na swój sposób atrakcyjne, mimo, że skupiają się na innych aspektach "atrakcyjności". Kto oceni, która z nich jest lepsza? Przecież nie istnieje żadna miara, bo za bardzo różnią się one sposobem wypracowania danej wartościującej ich cechy.
Zatem - nie! Absolutnie nie jesteś głupsza. Wiedzę zawsze można przyswoić.

ScarlettOHara

"Wystarczy sobie zadać pytanie: po co ludzie zaglądają na takie portale? Dlaczego lubią czytać obraźliwe komentarze na temat celebrytów i oglądać kompromitujące ich fotografie?" . No zgaduje, że z zawiści / z nudów / czasami z ciekawości / zdarza się, żeby podnieść jakimś absurdalnym sposobem swoją wartość / eee dużo osób też to argumentuje kompleksami ?
"Nie jest to normalnym zachowaniem, bynajmniej nie dla dobrze przystosowanego, krytycznego wobec siebie i pewnego człowieka. " Zależy z jakich pobudek się tam wchodzi, jeśli z ciekawości czy z nudów, a na pewno są takie osoby, to chyba te określenia by nie pasowały do danego czytelnika. To jest moje zdanie. Ty się pewnie z nim nie zgadzasz.

Eryniae

a co do Ciebie.... ona ma naprawdę całkiem zgrabne ciało. Nie widzisz tego ? Wygląda na pewno lepiej niż połowa dziewczyn na ulicy, co siłownie to chyba tylko w telewizji widziały w filmie. No a twarz powtórzę się, normalna.

Eryniae

czy ciebie pogieło ona jest zajebista nawet bez makijażu tak samo jak scarlett jochanson