Plastikowa twarz na tym zdjęciu ... do kreowania jej wizerunku w telewizji używa się więcej texturwoania niż w Avatarze ... Są o wiele piękniejsze kobiety ...
A ja właśnie jestem bardzo zaskoczona, że ani na tym zdjęciu, ani w filmie Jennifer's Body spece od makijażu/efektów itp. nie byli w stanie ukryc jej problemów z cerą. Pomimo, że jest taka śliczna to się strasznie rzuca w oczy.
Doszukiwanie się drobnych defektów świadczy o skrajnej zazdrości i wyjątkowej złośliwości. Nie ma to jak kobiecy jad.
Ehhhh, ona ma dziury potrądzikowe i tego sie nie da wyprzeć. Jest ładna, ma ładną figurę, ale ma te blizny. To są fakty, a nie zazdrość jak ci się wydaje miles. Gdyby tego nie miała to bym nie było dyskusji. Ale ona nie jest idealna. Nikt nie jest. Wiec to zrozum wreszcie.
Większość lasek wolałaby mieć takie blizny przy zajebistej figurze jaką ona posiada (zaraz ktoś napisze że nie-ale ja swoje i tak wiem). Bo jej ciało tuszuje ten drobny mankament jakim jest parę pipkowatych szramek.
To jest zazdrość.
Ok, jestem zazdrosna, bo ma szramy na twarzy o których wspomniałam. Weź nie pieprz głupot. Figure ma zajebistą, ma zajebiste oczy, ma zajebiste włosy, niestety cery nie ma zajebistej. Pochlastaj mnie, przywiaz do kaloryfera, jebnij mnie lomem w glowe, ale zdania nie zmienie.
Nie wierze, na pewno zazdroscisz Megan, jestem tego pewna. Chcialbys wygladac tak jak ona niestety masz jak masz. Biedaku.
Poczułeś się urażony, bo też masz trądzikowatą twarz jak Megan?
Spoko, oceniłam uroczą Megan Fox na 8, więc nie jęcz już i nie płakusiaj :)
I z czego ta radość zawistne jajniki?
Nie mam trądzika, miałem jak nastolatkiem byłem. Poza tym to nie trądzik tylko drobne szramki pooperacyjne. Ah,jak dobrze że Megan je ma, przynajmniej możemy się jakoś dowartościować...
Nie wiedziałam, że się ocierasz o plakaty. Widać nie wiele ci potrzeba do szczęścia.
Powiedz nam lepiej jak często przebierasz się za Megan i czy podkradasz ubrania mamie, czy może jesteś zbyt puszysty?
I wyluzuj troszkę jadowita żmijko :)
Też ma i też go mamusia pociesza jak on Megan: "nie martw się, to tylko malutkie pipkowate szramki".
oj tam, oj tam. adi jest w porzadku tylko czasami ma takie... uwagi;] bo lubi wkurzac ludzi. to hobbi jego;p