Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Plastikowa twarz na tym zdjęciu ... do kreowania jej wizerunku w telewizji używa się więcej texturwoania niż w Avatarze ... Są o wiele piękniejsze kobiety ...

użytkownik usunięty
plaZmus92

A ja właśnie jestem bardzo zaskoczona, że ani na tym zdjęciu, ani w filmie Jennifer's Body spece od makijażu/efektów itp. nie byli w stanie ukryc jej problemów z cerą. Pomimo, że jest taka śliczna to się strasznie rzuca w oczy.

Zazdrość cię szpeci.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

E-e. To serio sie rzuca w oczy mimo kamuflażu

Doszukiwanie się drobnych defektów świadczy o skrajnej zazdrości i wyjątkowej złośliwości. Nie ma to jak kobiecy jad.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Ja sie niczego nie doszukuje. Mam po prostu taki zawod i widze takie rzeczy

Zdechłego psa się nie kopie. Że Megan taka nie jest-wiadomo. Dlatego się jej czepiacie.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Ehhhh, ona ma dziury potrądzikowe i tego sie nie da wyprzeć. Jest ładna, ma ładną figurę, ale ma te blizny. To są fakty, a nie zazdrość jak ci się wydaje miles. Gdyby tego nie miała to bym nie było dyskusji. Ale ona nie jest idealna. Nikt nie jest. Wiec to zrozum wreszcie.

Większość lasek wolałaby mieć takie blizny przy zajebistej figurze jaką ona posiada (zaraz ktoś napisze że nie-ale ja swoje i tak wiem). Bo jej ciało tuszuje ten drobny mankament jakim jest parę pipkowatych szramek.

To jest zazdrość.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Ok, jestem zazdrosna, bo ma szramy na twarzy o których wspomniałam. Weź nie pieprz głupot. Figure ma zajebistą, ma zajebiste oczy, ma zajebiste włosy, niestety cery nie ma zajebistej. Pochlastaj mnie, przywiaz do kaloryfera, jebnij mnie lomem w glowe, ale zdania nie zmienie.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Zazdroscisz Megan Fox, bo chcialbys byc kobietą?

Nie. Ja się sobie podobam.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Nie wierze, na pewno zazdroscisz Megan, jestem tego pewna. Chcialbys wygladac tak jak ona niestety masz jak masz. Biedaku.

Żałosne.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

;-) Też tak pomyślałam, jak czytałam Twoje wypowiedzi;)

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Po prostu nie wpieraj mi co ja mysle i dlaczego, bo wiesz ze mnie to denerwuje

Prawda boli.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Przestań już pierdoły pisać dobra?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Dobra, nie gadam juz z tobą. Żegnam.

seseseseseseses

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Poczułeś się urażony, bo też masz trądzikowatą twarz jak Megan?
Spoko, oceniłam uroczą Megan Fox na 8, więc nie jęcz już i nie płakusiaj :)

użytkownik usunięty

:D

heh :D

I z czego ta radość zawistne jajniki?

Nie mam trądzika, miałem jak nastolatkiem byłem. Poza tym to nie trądzik tylko drobne szramki pooperacyjne. Ah,jak dobrze że Megan je ma, przynajmniej możemy się jakoś dowartościować...

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Nie wiedziałam, że się ocierasz o plakaty. Widać nie wiele ci potrzeba do szczęścia.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Powiedz nam lepiej jak często przebierasz się za Megan i czy podkradasz ubrania mamie, czy może jesteś zbyt puszysty?

I wyluzuj troszkę jadowita żmijko :)

MilesQuaritch

ha ha :D Też masz taki potrądzikowe blizny jak Meguś?

użytkownik usunięty
keshia21

czy tobie tez jest tak zimno?

Nawet bardziej...i śpiąco;/

użytkownik usunięty
keshia21

nioooo... brrrr

użytkownik usunięty
keshia21

Też ma i też go mamusia pociesza jak on Megan: "nie martw się, to tylko malutkie pipkowate szramki".

użytkownik usunięty

oj tam, oj tam. adi jest w porzadku tylko czasami ma takie... uwagi;] bo lubi wkurzac ludzi. to hobbi jego;p

użytkownik usunięty

moje właśnie też ;p

Wszystko w wypowiedzi okej, ale słowo "uwagi" zamieniłabym na "odchyły" :P