Ruchadło nic więcej.
A zdolności aktorskie poniżej przeciętne.
Dla erotomanów pozycja obowiązkowa.
Dla tych którzy patrzą na duszę kolejne dzi..ka w showbiznesie.
jak można wogóle pisać takie rzeczy o kims kogo sie wogóle nie zna. Nie rozumiem, jest"ruchadłem" ponieważ jest piekna kobietą??? Kim jesteś zeby kogokolwiek osądzać??? A co do zdolności, to chyba masz w swoim życiorysie skończoną szkołe aktorską, skoro uważasz sie za osobę uprawnioną do takich wypowiedzi? no i pytanie zasadnicze, jakim cudem możesz "patrzeć na duszę", uważasz sie za kogos w rodzaju Boga?? Jeśli tak to radze zejść na ziemie i przestać bujać w obłokach
Poczytaj sobie jej wypowiedzi i zachowania w róznych programach typu talk show.To jest paranoja ,pewnie każdego dnia obrabia innego.
Widziałem wiele filmów z nia tragedia .Jest piekna w jakim znaczeniu?Pewnie w znaczeniu ciała,bo tylko na nie patrzycie jak patrzycie na kogoś.
Najwazniejsza jest duchowość ,dusza nie ciało .Ciało to tylko przykrywka prawdziwego człowieka.
wydaje mi sie ze mimo to w jaki sposób sie wypowiada, nie mozna o niej tak mówić. Jeśli chodzi o wyglad to nie da sie zaprzeczyc ze niczego jej nie brakuje, a o czyjejś duchowości cieżko mówić ogladajac tylko filmy czy wywiady z tą osobą, trzeba kogoś długo znac zeby moc ocenić jej wartość, jej dusze