Grywa w głupawych filmach i aktorka z niej słaba...ale ma zdecydowanie inne ATUTY, które pewnie utorują jej drogę do kariery...Hollywood lubi takie babeczki...;)
Zresztą nie ukrywam że przyjemnie się na nią patrzy i jest na czym oko zawiesić...;)
Jeżeli nadal będzie tylko bazować na wyglądzie, to daleko nie zajdzie, ciągle pojawiają się nowe, atrakcyjne aktorki, a taka Megan pójdzie w zapomnienie, jeśli dalej będzie chodziło tylko o urodę, a gra aktorska się nie poprawi...
mów za swoją Kristen. :)
Gdyby zagrała w jakimś zwykłym filmie, nie opartym na super-popularnej książce to by przeszła bez echa.
a ta dalej o Kristen, idź lepiej na jakąś terapie dziewczynko bo szkoda mi ciebie. a co do Megan to grać nie umie , a uroda to nie wszystko i to jeszcze sztuczna, zresztą jest strasznie żylasta no ale tego już chyba nie da się poprawić
nie, mówię o Megan dobrze wiesz. A pewnie tam dużo takich lalek, ładniejszych od Megan i tylko czekają jak zwolni im miejsce
laleczką jest Megan. :) a łachudrą Kristen. Tak wygląda. Jak łachudra.
wy też prawdopodobnie do do nich należycie,czepiając się laleczki Megan. teraz rozumiesz?
hahahahaha megan - laleczka. hahahaha. dobry żart.
i nie masz prawa nikogo nazywać łachudrą, bo to świadczy o twojej niedojrzałości.
tym bardziej, że sama urodą nie grzeszysz i wyglądasz dokładnie tak samo jak nazwałaś kristen.. ( miałam tego nie pisać, bo z natury chamska nie jestem, ale teraz przesadziłaś nazywając tak nas. )
zrozumiane?
nikt ci nie dał prawa oceniania innych, więc wstrzymaj się od komentarzy lepiej.
zresztą.. oko za oko, ząb za ząb. ; )
Coś nie pasi ?to już twój problem . ;)
ale Kryśka lalką nie jest. I kochana , ja nie mam naszej klasy.ubzdurałaś coś sobie w tej swojej główce.
nie mój, tylko twój. bo obrażasz każdego na każdym kroku.
i dziwne, gdyby była lalką.. bo z tego co mi wiadomo to lalki są plastikowe i sztuczne. to chyba nie jest pozytywna cecha? i masz , masz. doskonale o tym wiesz. ; )
A od kiedy to życie polega na tym, żeby być lalką? Myślę, że są ważniejsze rzeczy niż to, pustaczku :)
Camillo,uważaj do kogo mówisz.
Laleczki są delikatne,słodkie. Megan jest kobieca. :)
nie, oczywiście,że nie. uroda i młodość są wieczne. ; - )
ciekawe , czy za 70 lat wszyscy będziemy tak samo piękni i uroczy jak teraz.
życie to nie bajka, niestety. ; )
jak człowiek dba o siebie,to na starośc też brzydki nie będzie. ;)
a kryśce już palma odbija.
nie wcale. chyba nie wiesz, co to jest starość.
i jasne, sodówa jak nic. jutro poprawia sobie nosek, a pojutrze idzie na botoks. no i nie zapomnijmy jeszcze o nowym biuście. w końcu sława zobowiązuje!
Palma to Tobie odbiła, bo jesteś niewyżytym dziewuszyskiem, które tylko czerpie radość z obrażania innych. Wyjdź na dwór, idź polataj sobie wokół bloku, czy coś, może Ci ta agresja minie, bo póki co to wróżę Ci przyszłość w zakładzie z kratkami w oknach, jak będziesz miała dalej takie podejście.
"Uroda nigdy nie przemija"...jak się co miesiąc wstrzykuje botox, podnosi podbródek i powiększa usta...taaak, operacje działają takie cuda, że nawet prawie pięćdziesięcioletnia Demi Moore wygląda jak ostra trzydziestka. No chyba, że się z tymi operacjami przesadzi, to może być tragedia...http://4.bp.blogspot.com/_OBzJRQtSp8M/R4dKp5CfV9I/AAAAAAAAAJ8/Op8besq tiwY/s400/joansplitxp0312_800x815.jpg Pamiętacie 'Dynastię"?
Ale tego oczywiście nie życzymy ani prześlicznej i naturalnej Megan, ani łachudrze Kristen...
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_OBzJRQtSp8M/R4dKp5C fV9I/AAAAAAAAAJ8/Op8besqtiwY/s400/joansplitxp0312_800x815.jpg&imgrefurl=http://b lackandsheep.blogspot.com/2008/01/operacje-plastyczne.html&usg=__Nvy4sxNe2pZ5sZf i4sb-_2uSCuQ=&h=400&w=393&sz=50&hl=pl&start=183&um=1&itbs=1&tbnid=1M6KmEJkauR31M :&tbnh=124&tbnw=122&prev=/images%3Fq%3Dstare%2Baktorki%2Bpo%2Boperacjach%2Bplast ycznych%26start%3D180%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%2 6rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26channel%3Ds%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1
Tamten link nie działa,to może chociaż ten wskoczy ;D
Dokładnie. Konkurencja tylko czeka. :D Zresztą.. Megan będzie starsza, to i uroda przeminie. Zostanie gwiazdką jednego sezonu i tyle.