Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Grywa w głupawych filmach i aktorka z niej słaba...ale ma zdecydowanie inne ATUTY, które pewnie utorują jej drogę do kariery...Hollywood lubi takie babeczki...;)
Zresztą nie ukrywam że przyjemnie się na nią patrzy i jest na czym oko zawiesić...;)

ximenez

Jeżeli nadal będzie tylko bazować na wyglądzie, to daleko nie zajdzie, ciągle pojawiają się nowe, atrakcyjne aktorki, a taka Megan pójdzie w zapomnienie, jeśli dalej będzie chodziło tylko o urodę, a gra aktorska się nie poprawi...

użytkownik usunięty
Camilla3

mów za swoją Kristen. :)
Gdyby zagrała w jakimś zwykłym filmie, nie opartym na super-popularnej książce to by przeszła bez echa.

Nie sądzę, żeby temat był o Kristen...
Czemu zawsze ją mieszasz we wszystko?

użytkownik usunięty

czy to jest forum o Kristen?
obsesje się leczy.

a ta dalej o Kristen, idź lepiej na jakąś terapie dziewczynko bo szkoda mi ciebie. a co do Megan to grać nie umie , a uroda to nie wszystko i to jeszcze sztuczna, zresztą jest strasznie żylasta no ale tego już chyba nie da się poprawić

użytkownik usunięty
gabi123

żylasta? mówisz o Kryśce,nie ? :D

uroda nigdy nie przemija,głupiutkie.

Skoro twierdzisz, że nigdy nie przemija, to Ty jesteś głupiutka...

nie, mówię o Megan dobrze wiesz. A pewnie tam dużo takich lalek, ładniejszych od Megan i tylko czekają jak zwolni im miejsce

użytkownik usunięty
gabi123

Tak,łachudry zawsze czepiają się laleczek . ;)

użytkownik usunięty

kto jest łachudrą, a kto laleczką? bo nie bardzo rozumiem ? : )

użytkownik usunięty

laleczką jest Megan. :) a łachudrą Kristen. Tak wygląda. Jak łachudra.
wy też prawdopodobnie do do nich należycie,czepiając się laleczki Megan. teraz rozumiesz?

użytkownik usunięty

hahahahaha megan - laleczka. hahahaha. dobry żart.
i nie masz prawa nikogo nazywać łachudrą, bo to świadczy o twojej niedojrzałości.
tym bardziej, że sama urodą nie grzeszysz i wyglądasz dokładnie tak samo jak nazwałaś kristen.. ( miałam tego nie pisać, bo z natury chamska nie jestem, ale teraz przesadziłaś nazywając tak nas. )
zrozumiane?

użytkownik usunięty

nikt ci nie dał prawa oceniania innych, więc wstrzymaj się od komentarzy lepiej.
zresztą.. oko za oko, ząb za ząb. ; )

użytkownik usunięty

Coś nie pasi ?to już twój problem . ;)
ale Kryśka lalką nie jest. I kochana , ja nie mam naszej klasy.ubzdurałaś coś sobie w tej swojej główce.

użytkownik usunięty

nie mój, tylko twój. bo obrażasz każdego na każdym kroku.
i dziwne, gdyby była lalką.. bo z tego co mi wiadomo to lalki są plastikowe i sztuczne. to chyba nie jest pozytywna cecha? i masz , masz. doskonale o tym wiesz. ; )

A od kiedy to życie polega na tym, żeby być lalką? Myślę, że są ważniejsze rzeczy niż to, pustaczku :)

użytkownik usunięty
Camilla3

Camillo,uważaj do kogo mówisz.
Laleczki są delikatne,słodkie. Megan jest kobieca. :)

O, już wróciłaś...? Szybko strasznie. :)

użytkownik usunięty

nie, oczywiście,że nie. uroda i młodość są wieczne. ; - )
ciekawe , czy za 70 lat wszyscy będziemy tak samo piękni i uroczy jak teraz.
życie to nie bajka, niestety. ; )

użytkownik usunięty

jak człowiek dba o siebie,to na starośc też brzydki nie będzie. ;)
a kryśce już palma odbija.

użytkownik usunięty

nie wcale. chyba nie wiesz, co to jest starość.
i jasne, sodówa jak nic. jutro poprawia sobie nosek, a pojutrze idzie na botoks. no i nie zapomnijmy jeszcze o nowym biuście. w końcu sława zobowiązuje!

Palma to Tobie odbiła, bo jesteś niewyżytym dziewuszyskiem, które tylko czerpie radość z obrażania innych. Wyjdź na dwór, idź polataj sobie wokół bloku, czy coś, może Ci ta agresja minie, bo póki co to wróżę Ci przyszłość w zakładzie z kratkami w oknach, jak będziesz miała dalej takie podejście.

"Uroda nigdy nie przemija"...jak się co miesiąc wstrzykuje botox, podnosi podbródek i powiększa usta...taaak, operacje działają takie cuda, że nawet prawie pięćdziesięcioletnia Demi Moore wygląda jak ostra trzydziestka. No chyba, że się z tymi operacjami przesadzi, to może być tragedia...http://4.bp.blogspot.com/_OBzJRQtSp8M/R4dKp5CfV9I/AAAAAAAAAJ8/Op8besq tiwY/s400/joansplitxp0312_800x815.jpg Pamiętacie 'Dynastię"?
Ale tego oczywiście nie życzymy ani prześlicznej i naturalnej Megan, ani łachudrze Kristen...

keshia21

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_OBzJRQtSp8M/R4dKp5C fV9I/AAAAAAAAAJ8/Op8besqtiwY/s400/joansplitxp0312_800x815.jpg&imgrefurl=http://b lackandsheep.blogspot.com/2008/01/operacje-plastyczne.html&usg=__Nvy4sxNe2pZ5sZf i4sb-_2uSCuQ=&h=400&w=393&sz=50&hl=pl&start=183&um=1&itbs=1&tbnid=1M6KmEJkauR31M :&tbnh=124&tbnw=122&prev=/images%3Fq%3Dstare%2Baktorki%2Bpo%2Boperacjach%2Bplast ycznych%26start%3D180%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%2 6rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26channel%3Ds%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1
Tamten link nie działa,to może chociaż ten wskoczy ;D

użytkownik usunięty
keshia21

;o
wygląda jak własna karykatura. masakra.

użytkownik usunięty
Camilla3

Dokładnie. Konkurencja tylko czeka. :D Zresztą.. Megan będzie starsza, to i uroda przeminie. Zostanie gwiazdką jednego sezonu i tyle.

A nie ma o czym gadać, karierę na dłuższą metę mogą mieć tylko aktorki, które rzeczywiście coś pokazują, wtedy takie młodziaki im nie zaszkodzą, ale ona, nic nie pokazuje, więc zastąpienie ją inną lalunią, będzie jak najbardziej proste :)