Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 876 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Krwawią mi oczy kiedy widzę komentarze typu " Jaka ona Beznadziejna/ny" Rozumiem ludzi którzy wyrażają konstrukcjne opinie ale
ale jak piszą że ktoś jest brzydka/ki to mnie zastanawia jakie są ładne osoby które to piszą. Piszecie że jest słabą aktorką, jak już takie co piszecie to chociaż podajecie jakieś argumenty. Może nie jest idealną aktorką ale nikt nie jest idealny i wy byście nie byli lepszymi aktorami. Większość Pań które hejtują Megan są napewno piękniejsze.......
Patrzę hejterów tutaj o tych którzy hejtują Lewandowskich i niczym to się nie różni. Porostu większość ludzi tutaj hejtuje bo nic nie zrobiło w kierunku by być tacy Jak Megan czy Lewandowscy. Proszę ludzie czasem myślicie co piszcie bo robicie z siebie tylko idiotów. Ja tam osobiście lubię Megan i życzę jej powodzenia w dalszej karierze.

Gacze

Akurat napisanie, że ktoś jest w czymś słaby to nie jest hejt. Ludzie piszący może i by nie byli lepszymi aktorami, więc nie są, bo to nie droga dla nich, sprawdzają się w innych kategoriach. Poza tym aktorzy, piosenkarze od początku istnienia profesji artystów są wystawiani na publiczną krytykę, taki ich los ;)

Kalimdor

Tu masz rację. Każdy aktor jest wystawiany na krytykę ale jak widzę niektóre komentarze tutaj to się łapie za głowę. Gdyby to były wypowiedzi na poziomie ale to po prostu bełkot jakiś ludzi którzy jej nie lubią. Nie mówię bo każdy może wyrazić opinię ale żeby ona była w miarę na poziomie.

Gacze

Jeśli myślisz że nie ma innych segmentów niż zazdrość to gratuluję;D. Megan była przepiękna kobieta. Teraz wygląda po prostu źle i wulgarnie. Sztuczny RoboCop bez smaku i gustu,klasy. A aktorką była i jest po prostu do d....nie oszukujmy się. Kowalski z ulicy zagrał by lepiej. I nie. To nie jest zazdrość. To FAKTY

Sabineczka7

Argumentów* literówka