Witam
Może i jest niebrzydką dziewczyną, jest jednak pewna rzecz, która w jej urodzie bardzo mi się nie podoba. Obejrzyjcie sobie "Transformers" (pierwszy film) i w scenie ostatnie walki w mieście, gdzie bohaterka grana przez nią ciągnie na przyczepce uszkodzonego Bumblebee jest w pewnym momencie zbliżenie na nią, jak trzyma ręce na kierownicy. Zwróćcie uwagę na jej kciuki...
Co do jej inteligencji, nie mam wiele do powiedzenia - nie śledzę życia gwiazd :).
Kurczę już drugi raz jak piszę, to ktoś uważa mnie za kobietę :). Jestem facetem (przynajmniej spełniam fizyczne i psychiczne kryteria) :). A jej kciuki to jest zdaje się jakaś wada rozwojowa. Nie jest to jej wina, nie szukam u niej żadnych felerów, po prostu nie jest w moim typie :). Zdecydowanie bardziej podoba mi się np. Winona Ryder, Rachel Weisz, nasza Marta Klubowicz (mimo, że już swoje latka ma) i wiele wiele innych :).
Sorry ziam.. ale te dwie panie co podałeś maja prawie 40 lat a ta trzecia to ma prawie 50.. moze jestes fetyszysta i lubisz stara raszpy ale nei porownoj megan ktora ma lekko ponad dwie dychy do klientek co sa prawie dwa razy starsze..
To co z tego, że mają prawie 40 lat? Nie umniejsza to faktu, że są pięknymi kobietami. Porównuję Megan z wyżej wymienionymi kobietami tak, jak wyglądały mniej więcej w jej wieku (np. Winona Ryder w Draculi, czy Reality Bites). I uważam,że Megan Fox jest całe lata świetlne za nimi, jeśli chodzi o urodę, klasę, czy sex appeal. Jak spojrzysz na twarz Megan - ot, ładna laleczka, ale bez żadnych cech szczególnych, moim zdaniem nie ma się co podniecać, znam osobiście wiele ładniejszych od niej dziewczyn. Ale o gustach się nie dyskutuje, dlatego proponuję zakończyć temat. Aha, a mówienie o mnie że jestem fetyszystą troszkę mnie obraża... To, że mówię, iż jakaś kobieta jest piękna mimo, że ma ponad 40 lat nie oznacza, że od razu chcę się z nią przespać. A nazywanie Winony Ryder, czy Rachel Weisz starymi raszplami obraża te kobiety, tym bardziej, że to określenie ma duży wydźwięk pejoratywny.
W takim razie przepraszam profesorku ze cie urazilem.. to nie bylo moim celem.. chcialem tylko powiedziec ze megan jest ładna i nic to nie zmieni.. jednym dalej podoba sie kaska figura mimo ze to co kiedys bylo na swoim miejscu dzisiaj siega po pas.. ale ze widzieli zdjecia w znanym magazynie dla mezczyzn gdzie kazde zdjecie przechodzi pieciogodzinny lifting.. no to.. ... Tez znam wiele kobiet ladniejszych od megan ale to wcale nie oznacza ze ona jest brzydka.. Widzisz taka jest mentalnosc szczegolnie polaczkow.. ladniejszy bogatszy slawniejszy.. ode mnie to juz jest feeee.. trzeba naublizac naoczerniac.. czytam wiele postow i widze co sie dzieje.. Wiekszosc kobiet piszace te posty powinna spojrzec w lustro a wiekszosc facetow powinna spojrzec na swoje kobiety i razem synchronicznie proponuje zeby sie popukaliw glowe..
pozdrawiam
No wiesz, ja nie mówię o liftingach, tylko o tym, jak dana aktorka wyglądała w porównywalnym wieku. A zresztą czy uważasz, że Megan jest na wszystkich fotkach i we wszystkich ujęciach w filmach taka super naturalna? Nie sądzę... Ja też nie napisałem, że jest ona brzydka. Uważam tylko, że ten wielki szum medialny wokół jej urody, porównywanie jej do Angeliny Jolie jest całkowicie bez sensu. Moim zdaniem Angelina ma całkiem inny typ urody (który mi się dużo bardziej podoba). Ja przecież nikomu nie ubliżam, nikogo nie oczerniam... Chociaż faktycznie być może niepotrzebnie o tym pisać, kto ładniejszy, kto się bardziej podoba. To są gusta, a o nich się nie dyskutuje :). Pozdrawiam