Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Szokes, jestem mocno wybredny co do lasek,ale ta powaliła mnie od 1 zobaczenia =>TRANSFORMERS.Idealna prawie pod każdym względem,albo to zasługa ekipy co ją tak odstawiła,albo BÓG nie żałował dla niej piękności,czego brakuje w 99% dziewczynom w moim mieście.Jak ktoś ma do niej meila,to dawajcie.heh POZDRO
Mozecie dać num tel, nie bede patrzył wcale na ROAMING.HEy

Egzekutor

W tym filmie jest piękna i wogule jest piękna heh jak dla nas nie do osiągnięcia jak ktos ma jej adres to napisac a pojade tam hehehe

Egzekutor

zdjecie na FW jest slabe, powinni dac jakies z transformerow :)

D1RT

najlepsza scena przy samochodzie jak oglądała silnik :)

suwal

tak, to moja ulubiona scena xD

suwal

scena z motorem też jest dobra

Egzekutor

Zgadzam się - fizycznie dziewczyna jest chodzącym ideałem ;)

Egzekutor

pewnie nie znalazła by dla ciebie czasu między piciem,ćpaniem bzykaniem się z innymi facetami i imprezowaniem - holywooood :D ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Egzekutor

A tam ładna ... . wyrobiona i tyle ;)

alex_74

Hmm w filmie wyglada zajefajnie , ale np na tym zdjeciu http://www.gala.pl/galaktyka/galaktyki/wydarzenie/i/1604/cpw/1/ jest to wiecej niz tragedia . Przynajmniej ja tak uwazam

alex_74

chyba dziurka

Egzekutor

cudo

IsabeIka

takiego misia to pieścić i tulić tylko:)

MilesQuaritch

Czy ja wiem, dla mnie przeciętna.

Human_

dla mnie cudowna

Human_

a kto jest dla ciebie Human nieprzeciętny?? chętnie sie dowiem
według mnie Megan jest faktycznie mega, co prawda miała jakies tam drobne poprawki chirurgiczne, co jej wytykają wszystkie pasztety płci żeńskiej w Polsce, ale nawet przed tymi korektami wyglądała mega, jedyne co mi sie w niej nie podoba to te tatuaże, jeden, dwa gdzies na ramieniu moze jeszcze być, ale ten wielki z marilyn monroe na przedramieniu to ją szpeci

BlackShit

Przed tymi korektami wyglądała może i mega, ale teraz po korektach jej twarz zaczyna przypominać karpia. Łatwo można się zagalopować i niedługo Megan może niestety przesadzić... Jeśli chodzi o ocenę 10/10... Tak, Megan jest lepsza od DeNiro!

platyna_2

nie musi byc lepsza, wystarczy, ze jest ładniejsza, tak w ogóle super zestawienie!
a de niro i tak ma u mnie dyche

BlackShit

ja wiem

BlackShit

Wyjaśnij mi, czemu ta kobieta stanowi taki fenomen? Twarz, ok, całkiem ładna, ale szału ni ma. Ciało - jak mnóstwo innych ładnych kobiecych ciał. Do tego ma idiotyczną minę, wiecznie niedomkniętą paszczę przez co wygląda jak wiewiórka i w ogóle jakaś taka mdła i bez wyrazu. Helena Bonham-Carter, Salma Hayek, Natalie Portman, Winona Ryder, Charlize Theron - to są piękne kobiety, które pochwalić się mogą zarówno urodą jak i wyrazistością, jakimś charakterem, no i wszystkie są dobrymi aktorkami. Megan? Równie dobrze mogłaby reklamować pastę do zębów, kojarzę ją tylko dlatego, że mnóstwo ludzi z niewiadomych przyczyn się nią tak strasznie zachwyca.

Egzekutor

tutaj jest ładna a ile obróbki przy niej w transformersach musiało być ;]

Egzekutor

Szkoda, że nie widzialeś jej na początku przed operacjami plastycznymi:
- nosa
- piersi
- oczu
- ust
- botoxie, albo witaminach wstrzykiwanych w skórę.
plus szkoda że za pewne nie wiesz jak wyglada bez make-upu, a w sieci takie zdjęcia są.

a to wszystko = megan jest zrobiona przez chirurgów i makijażystów. bez poprawek wygladała jak kazda dziewczyna na ulicy, więc się tak nie podniecaj, bo gdybys ją zobaczył bez makijażu, to nie wiem czy by dalej ci stal

Egzekutor

w końcu jakiś normalny ziom a nie:
1)zazdrosny paszczur udający znawcę spod znaku płci niby-pięknej
2)pedau - każdy kolo któremu Megan się nie podoba jest z deka dziwny