Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Ja tam nie mam zastrzeżeń do jej gry aktorskiej, a te 1/10 wystawiają zapewne zazdrosne laski, które się przy Megan chowają.

1/10 to przesada. Można jej nie lubić,ale 1?

użytkownik usunięty

Ja dałam 2. Cieszę się bardzo, że się nie zaliczam:) Hura.

cicho to jest ulubienica Asieńki :>

użytkownik usunięty
demon147

A kto to Asieńka?

juz tam zazdrosne ,gdyby zmyła cały make up to juz taka piekna by nie była, jest wiele ładniejszych dziewczyn które nie muszą nakładać 'tapety'

użytkownik usunięty
sonnenEW

Na przykład ja:) I ty:P

Oj,bo skonam.

ChocolateyPops_

asiek racja:-)

ChocolateyPops_

przynajmniej nie nosze 'kilo'tapety

użytkownik usunięty
sonnenEW

I mówi to kobieta/dziewczyna.
Sorry, ale każda medialna osoba nosi tapetę i nieważne czy to kobieta, czy mężczyzna, zresztą zobacz sobie nawet do głupich programów telewizyjnych typu DD TVN, czy Rozmowy w toku też ludzi pudrują z godzinę wcześniej zanim wpuszczą ich na salę, Życie.

wiadomo ze skoro wystepuja w telewizji to muszą ich pudrować, m.in by się nie swiecili,nie twierdze że dziewczyny powinny zawsze byc bez makijazu. Czasem przyłapuja 'gwiazde;bez make up i wszystko wychodzi:-)Zrobia piekny makijaż podkreślający wszystkie atuty,korzystne oświetlenie,czasem photoshop,i widzimy całkiem inną osobę, a wielu ludzi wierzy że wyglada tak naprawdę eh...główne zdjecie Megan i co widać pełno pudru itd.

sonnenEW

Tobie tak się wydaje. A lady Asiek dala bardzo prowokacyjna fotkę na profilu.
Niegrzeczna dziewczynka.

użytkownik usunięty
ChocolateyPops_

Sutów nie pokazałam.

ChocolateyPops_

o jjeku już na kolejnym temacie piszesz o fotce asiek, chyba ci się spodobała

użytkownik usunięty
sonnenEW

W poprzednich wcieleniach jej nieźle dałam popalić. Pewnie dlatego:P

sonnenEW

No to zacznij nosic, a i tak watpie zebys wygaldala w polowie tak dobrze jak Megan (nie chodzi mi tu konkretnie o Ciebie, mowie tu o kazdej z nas, , po prostu uwazam ze zadna kobieta nie jest w stanie dorownac Megan)

Cocoszanel

pisałam że ja nie mma az tyle makijazu co ona a nie że się wogole nie maluje, mozna zobaczyc zdjęcia 'gwiazd;bez makijazu, bez photoshopu, i te po zmianie

sonnenEW

Totalna bzdura. Megan wcale nie potrzebuje make up'u zeby swietnie wygladac bo po 1 ma swietna cere , po drugie ogolnie jest zjawiskowo piekna, wrecz idealna. Nie rozumiem gadania pt. "make-up dziala cuda" , guzik prawda. Jak ktos jest brzydko to i takk nic mu nie pomoze ;]

Cocoszanel

ma switeną cerę? chyba raczej nie bo z tego co gdzies czytałam ma z nia problemy,jest ładna ale bez przesady,

sonnenEW

tak, ma swietna cere :) Nie jest idealna, ale jest sweitna. a jak czasami widac jej jakas 'niedoskonalosc' to nawet to Jej dodaje uroku ;)
czytalas ? lepiej spojrz na zdjecia;)
pozdrawiam.

użytkownik usunięty

Hah, zgadzam się ;d
To moja muza <3 :O

Ładna rzeczywiście jest ale co do aktorstwa to średnio 3/10