nie ma jej bo powiedziała, że scenarzysta lub reżyser(nie pamiętam dokładnie) na planie zachowuje się jak Hitler.no i ja wywalili.tak mówił dziś koleś w "kinomaniaku".
Jaki był prawdziwy powód - tego się raczej nie dowiemy :P
po prostu podskoczyła i udawała że jest kimś, a tak naprawdę jest nikim, taką kiepską gwiazdkę można łatwo zastąpić
Są dwie wersje mówiące, dlaczego jej nie ma:
Pierwsza: Została wyrzucona przez reżysera Michaela Baya za namową Spielberga po tym, jak powiedziała, że Bay na planie zachowuje się jak Hitler a chodziło jej ponoć o apodyktyczny charakter reżysera i atmosferę, którą wytworzył na planie.
I druga, którą potwierdził rzecznik aktorki: Po wypowiedzianych wyżej słowach w jednym z wywiadów Micheale Bay wcale nie planował zerwać z nią współpracy, ale gdy spotykali się na planie ponoć strasznie jej dogryzał i Ona sama tego nie wytrzymała i odeszła, życząc oczywiście twórcom seri wszystkiego, co najlepsze. To była jej własna decyzja.
Jesli chodzi o mnie, to ja osobiście bardziej wierzę w drugą wersję, która zostałą potwierdzona przez rzecznika aktorki, co daje raczej przekonujący według mnie sens.