To że Rodriguez jest brzydka nie ma nic do rzeczy. Chodzi o to że tak jak Megan ma zawyżoną ocenę na fw z różnych powodów.
Może i ładna jest, ale czytałem parę wywiadów z nią i jej wypowiedzi źle świadczą o jej inteligencji.
A przytoczysz jakiś cytat z tych wywiadów? Jakikolwiek?
Oczywiście w oryginale i z nazwą i datą wydania magazynu z którego pochodzi.
Nie dam ci cytatu, bo b. dawno czytałem te wywiady, chyba na wp.pl. w każdym razie w jednym porównała reżysera żyda do Hitlera (inteligentne), a w drugim mówili coś o skrytykowanie Megan przez Angeline Jolie i w końcu wywiadu Megan powiedziała, że b. podziwia Angeline i ,że po utracie chłopaka jedyną osobą, która ją by pocieszyła byłaby właśnie ona, (chodziło o to, że Megan chciałaby stałego związku z Angeliną), były jeszcze inne wywiady, ale pamiętam je przez mgłę.
tego typu wypowiedzi nie świadczą o głupocie. porównywanie reżysera do hitlera może świadczyć, ze ma skłonność do przesady, chce zwrócić na siebie uwagę etc.
mnie się wydaje, że ona właśnie jest z tych bardziej ogarniętych.
Megan powiedziała to o reżyserze specjalnie, zresztą, musiała wiedzie, że on jest żydem i, że się wkurzy, gdy dowie się co powiedziała. Megan musiała się liczyć, że ją wywalą z filmu jeśli będzie takie rzeczy wyprawiała. Straciła pracę, bo chciała zrobić rozgłos, głupota w czystej postaci
zastanawiałam się niegdyś, czy nie jesteś alterkontem, kogoś z deppa, ale jak przejrzałam twój profil, to muszę stwierdzić, że na 100% nie jesteś
nie wiedziałam, że bay jest żydem...
faktycznie, głupia sprawa, ale to nie świadczy o niskiej inteligencji. udowodnij, ze ma słabą dedukcję, źle wyciąga wnioski, nie widzi związku przyczynowo-skutkowego etc.
Wow!
Ale dobrze chociaż że ''wykłady'' Scarlett nie idą na marne. Tylko następnym razem cytuj bo jakbym był ''OHarą" to bym sie wkurzył ze ktos żywcem moje słowa zerżnął.
Niekoniecznie jest tak jak piszesz. Nie znasz prawdziwych motywów i pobudek. Z resztą na temat nazwania Bay'a Hitlerem pisałam już na tym forum, więc zacytuję tylko fragment:
"Z resztą - rozmowa toczy się wokół inteligencji Megan Fox. Na poparcie swego założenia wysnuwasz argument, że głupim posunięciem aktorki było nazwanie Bay'a - Hitlerem bo wiadomo było, że wywoła to falę oburzenia ze strony społeczeństwa.
A jeżeli słowa Megan nie wynikają z jej niewiedzy odnośnie reakcji społecznej a właśnie dążą do tego aby ją wywołać? W takim ujęciu aktorka działa świadomie, doskonale zdaje sobie sprawę z konsekwencji swojego zachowania, które wywołała po to właśnie, aby zrobić szum wokół swojej osoby na zasadzie - ''nie ważne jak o mnie mówią, ważne aby mówili". I ja nie twierdzę, że to dobrze o niej świadczy, ale niestety dyskwalifikuje Twój argument odnośnie tego, że aktorka nie jest inteligentna.
Jeżeli inteligencja to dostosowywanie się do fizycznej rzeczywistości i umiejętność wykorzystywania jego zasobów - Megan uzyskując upragniony wynik dała świadectwo temu, że właśnie głupia nie jest - a potrafi sprawnie wykorzystywać media i manipuluje odbiorem masowym.
Nie znasz Megan osobiście, więc nie potrafisz odróżnić jej - właściwego sobie - zachowania od kreowanego publicznie wizerunku. Jeżeli aktorka czerpie z tego korzyści i robi to świadomie - nie można jej zarzucić braku inteligencji."
Nigdy nie czytałam negatywnych komentarzy Angeliny na temat Megan, więc nie jestem w stanie stwierdzić czy to prawda czy nie. W każdym razie, nie uwierzę dopóki nie usłyszę bądź nie przeczytam. Jest to tak samo wyssana z palca informacja jak ''cytaty'' Megan na pudelku, które istnieją tylko na pudelku.
ZNALAZŁEM !!!!!!!!!!!!!!!!
http://film.wp.pl/idGallery,4983,idPhoto,198172,galeria.html
Miłej lektury :)
,,(...)donosi „The Sun”, powołując się na przyjaciół Jolie."
Błagam, napisz, że żartujesz! Przecież na czymś takim absolutnie nie można budować jakiejkolwiek opinii, co dopiero poglądu na jakikolwiek temat! Nie dość, że "The Sun'' to pisemko pokrewne naszemu ''Party'', "Życiu na gorąco" czy innej mało wartościowej makulaturce to jeszcze nie podano tu ani jednego cytatu Jolie, ani jednego odnośnika do wiarygodnego źródła, wywiadu - czegokolwiek!
To są spekulacje, które ja również mogę sobie wymyślić dla zabicia czasu, z tą różnicą, że nie prowadzę portalu plotkarskiego.
A myślałam, że chociaż Ty będziesz bazował na jakimś ułamku rzeczowego i autoryzowanego przez aktorkę materiału. Ale znów się myliłam. Nie ogłaszaj proszę, że ktoś jest głupi (tudzież mało inteligentny) jeśli nie potrafisz tego niczym udowodnić, bo to jest właśnie...głupie.
http://film.wp.pl/id,100713,title,Niestabilna-psychicznie-Megan-Fox,wiadomosc.ht ml
Może to ci się spodoba.
PS: "A myślałam, że chociaż Ty będziesz bazował na jakimś ułamku rzeczowego i autoryzowanego przez aktorkę materiału."Czemu tak sądzisz? Nie znasz mnie, a poza tym każdy wg. mnie ma prawo do pomyłki, lub niedoczytania końcówki, zresztą to mogła być prawda.
PPS: Myślisz, że kiedy mówię "źle świadczą o jej inteligencji", to mam na myśli, że jest mega głupem jak Jolanta z "Big Brother", po prostu chodziło mi o jej wypowiedzi , które nie świadczą o jej WYSOKIEJ inteligencji i elokwencji, tak więc nie sądzę, iż to Jolanta, lub... hmm... Amanda Lepore.
ty jesteś chory człowieku, jeżeli mowa o tym, że nie zagrała w trans 3 to wytłumaczę Ci to 1 raz i się o niej nie wypowiadaj, sama odeszła ze względu na to, że Michael Bay jest frajerem i nie umie się zachowywać w stosunku do kobiet. ZAMILKNIJ
A to że kobieta pragnie związku z druga kobietą świadczy o jej niskim ilorazie inteligencji? ;o o kurde...
Nie, ale ona po wysłuchaniu wszystkich złych opinii na jej temat nadal uważa, że Angelina jest boska
"podoba mi się taka jaka jest i tyle" i bardzo dobrze, masz do tego święte prawo
ale żeby tak od razu "zazdrośniku"? to mi pojechałeś ;)
Na temat jej inteligencji nie bede sie wypowiadac, moge jedynie stwierdzic, ze rzeczywiscie pod wzgledem urody do przecietnych nie nalezy. Jesli zas chodzi o umiejetnosci aktorskie absolutnie na 10 nie zasluguje. To oczywiscie wylacznie moje zdanie na ten temat