Ciekawe jest to,ze faceci moga całe referaty pisać na forum na temat aktorek,same ochy i achy! A jak ja raz napisałam, ze Dwayne Johnson to ciacho do schrupania to posypała sie na mnie lawina oburzenia... :)
Bo to niedorozwoje i impotenci. Nawet gdyby mieli tą swoją Megan na całą noc w łóżku, biedaczka rano i tak wyszła by szczerze zniesmaczona ich nieudolnością
Dokładnie to samo miałam jak napisałam o Ryanie Reynoldsie ze jest ciachem to napisali mi ze jestem niedorozwinięta
Ryan Reynolds jest spoko aktor ;) Nie oczekuj od facetów, że ci będą wtórować iż jest ciachem to po pierwsze, a po drugie gimbusy mają też niestety dostęp do internetu i przeważnie oni są autorami tępych komentarzy. Reasumując warto olać i oszczędzić sobie nerwów.
Ty chyba nie rozumiesz słowa hipokryta... Wg ciebie jeśli facet nie przyzna iż inny facet jest "ciachem", a rozpływa się nad kobietą to hipokryzja to powodzenia w życiu. Poza tym zapomniałaś iż prócz cycków i tyłka liczy się twarz :)
OMg chodzi o to ze kiedy dziewczyny powiedza iz facet jest ciachem wy od razu wyzywacie je od wariatek itp..
a wy mozecie zauwazac wawlory aktorek ... i nikt nie zaczyna was wyzywac od roznych ....
To olewaj takich idiotów bo im chodzi o to żeby zwrócić na siebie uwagę, ponieważ zazdroszczą iż ich dziewczyny nie wytykają palcami i nie tytułują "ciachem". Obrażając innych odreagowują swoje niedoskonałości, a wy kobiety niestety jesteście uparte i się wykłócacie jak dzieci w przedszkolu :D
Haha! No tak myślałam :) Uderz w stół a nożyce sie odezwą :) W dodatku dość tępe nożyce... :D Znów pojechali mnie faceci!
Dziewczyny,nie przejmujcie sie,to tylko zakompleksione siuśmajtki ;P