Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Ciekawe jest to,ze faceci moga całe referaty pisać na forum na temat aktorek,same ochy i achy! A jak ja raz napisałam, ze Dwayne Johnson to ciacho do schrupania to posypała sie na mnie lawina oburzenia... :)

CatBlack

do garów!!!!

wiesniak84

Popieram . Gdzie z łapami do klawiatury !

wiesniak84

hahahahahahahahahahahahahahaahahah

wiesniak84

Sam ić dogarów debilu :)

Kathryn_fw

http://i46.tinypic.com/w136lx.jpg mówisz, masz
a ty teraz "ić" do książek albo słownika niedebilko

użytkownik usunięty
CatBlack

Bo to niedorozwoje i impotenci. Nawet gdyby mieli tą swoją Megan na całą noc w łóżku, biedaczka rano i tak wyszła by szczerze zniesmaczona ich nieudolnością

CatBlack

Dokładnie to samo miałam jak napisałam o Ryanie Reynoldsie ze jest ciachem to napisali mi ze jestem niedorozwinięta

Roselyn_4

Ryan Reynolds jest spoko aktor ;) Nie oczekuj od facetów, że ci będą wtórować iż jest ciachem to po pierwsze, a po drugie gimbusy mają też niestety dostęp do internetu i przeważnie oni są autorami tępych komentarzy. Reasumując warto olać i oszczędzić sobie nerwów.

CatBlack

No właśnie niech tylko jakaś kobieta spróbuje pochwalić aktora a nie aktorke to się jej dostanie

CatBlack

Bo to są hipokryci.....
oni myślą ale tym czymś w spodniach dla nich liczą się tylko cycki i tyłek

paulinaf65

Ty chyba nie rozumiesz słowa hipokryta... Wg ciebie jeśli facet nie przyzna iż inny facet jest "ciachem", a rozpływa się nad kobietą to hipokryzja to powodzenia w życiu. Poza tym zapomniałaś iż prócz cycków i tyłka liczy się twarz :)

theonlykind

OMg chodzi o to ze kiedy dziewczyny powiedza iz facet jest ciachem wy od razu wyzywacie je od wariatek itp..
a wy mozecie zauwazac wawlory aktorek ... i nikt nie zaczyna was wyzywac od roznych ....

paulinaf65

To olewaj takich idiotów bo im chodzi o to żeby zwrócić na siebie uwagę, ponieważ zazdroszczą iż ich dziewczyny nie wytykają palcami i nie tytułują "ciachem". Obrażając innych odreagowują swoje niedoskonałości, a wy kobiety niestety jesteście uparte i się wykłócacie jak dzieci w przedszkolu :D

theonlykind

no takie juz sa baby ... :)

CatBlack

Haha! No tak myślałam :) Uderz w stół a nożyce sie odezwą :) W dodatku dość tępe nożyce... :D Znów pojechali mnie faceci!
Dziewczyny,nie przejmujcie sie,to tylko zakompleksione siuśmajtki ;P

CatBlack

Jak dla mnie to świetny aktor lubię z nim filmy oglądać.