Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

proste pytanie która z pań się wam bardzie podoba Megan Fox czy Olga Kurylenko (ostatnia towarzyszka
Bonda). Mi osobiście bardziej podboba się OLGA.

mam nadzieję że nie długo będziemy mogli również porównywać obie panie za dorobek aktorski a nie tylko
wygląd:)

Djibril

Zdecydowanie Megan Fox :D Nie przepadam za Kurylenko

leobonhart

Również Megan ładniejsza :)

Djibril

bez namysłu- Megan FOX! Ta kobieta to cudo!

Djibril

Stawiam na Megan aczkolwiek Olga też ładna ale jednak ładniejsza i bardziej ponętna jest Megan.

Djibril

Prosta odp. Megan Fox jest piekna kobieta co widac na pierwszy rzut oka, ale takich kobiet to w stanach na peczki jest... I niczym specialnym sie nie woroznia. Chyba tylko tym ze dobrze sie prezentuje w blasku zachodzacego slanca opierajac sie o otwarta maske auta...;)A Olga Kurylenko hmm... Dlugo by tu wymieniac:)Bardziej naturalna, sexowna, pikne cialo i oczywiscie te oczy i spojrzenie, itd...

adamus030585

gościu nie wiem czy znamy te same stany bo z tego co ja się orientuje to w stanach na pęczki jest otyłych potworów a takie cuda jak Megan Fox to ze świeczką szukać. Polska jest jedynym krajem pięknych kobiet nie zapominaj o tym.

snup

W Stanach 70 procent do potwory o których mówisz, 29 procent plastików z airbagami prosto z kliniki chirurgii plastycznej i 1 procent pięknych, naturalnych kobiet. Tak więc, nie generalizuj. :P

Djibril

kurylenko, ma dluuuuuugie nogi, jakby stanela kolo megan to ta druga bylaby nieciekawa ;)

g_Oral

KURYLENKO all the way!

Djibril

jak dla mnie to Megan Fox ;) ale takie jest moje zdanie :D

Djibril

Obydwie są piękne... Ale się różnią, i mnie osobiście bardziej odpowiada wygląd Megan ;)
Po prostu piękna kobieta...

uzi43

Moim zdaniem do Megan nie pasuje słowo "piękna", ona jest po prostu wulkanem seksu i to w niej tak przyciąga. W słowniku pod hasłem "sexy" powinno byc jej zdjęcie

użytkownik usunięty
Djibril

Zdecydowanie jestem za Megan Fox :) Aczkolwiek Olga nie jest zła

zgadzam się z powyższa wypowiedzią :D:P .

użytkownik usunięty
Djibril

kurylenko - ciekawsza ma urode.

Olga Kurylenko!

AutorAutor

Megan Fox, ponieważ jej rysy są bardziej klasyczne. Poza tym nie przepadam za słowiańską urodą, dlatego w porównaniu z Amerykanką u mnie Kurylenko przegrywa.