Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

http://www.imdb.com/media/rm1716827648/nm1083271
Jak tylko zobaczyłem tą fotke to pierwsze skojarzenie i podobieństwo to Panna Piggy z Muppetów.

Nie żebym się jakoś specjalnie czepiał, ale Megan jakoś inaczej i mniej ładnie wygląda niż kilka lat temu :P Ciekawe jaki jest tego powód...

warzachew

To są niestety konsekwencje stosowania wypełniaczy naturalnego pochodzenia przez długi okres czasu. Każda kobieta wychodzi z założenia, że jest dobrze, ale gdyby coś w sobie zmieniła to byłoby jeszcze lepiej. Wydaje mi się, że tak jest właśnie z Megan, ale skutek (jak to jest zazwyczaj) jest niestety zupełnie odwrotny i z pięknej kobiety otrzymujemy nienaturalnie wyglądający twór (wybaczcie dobitność). Megan była zjawiskowa do 2009 roku, później zaczęła szukać w sobie mankamentów i je poprawiać. Dziś już niewiele jej zostało z dawnego uroku.

ScarlettOHara

A szkoda. Nie rozumiem jak tak ładna, a przede wszystkim młoda kobieta może jeszcze "poprawiać" swoją urodę w tak ryzykowny sposób. Myślę, że nie wytrzymała tej presji i Hollywódzkich kompleksów.

warzachew

Pewnie masz rację. Mi się Megan podobała na początku swojej kariery. Była przepiękna;)

warzachew

No zeszła do parteru