Aż mnie dziwi to ze taki pasztet jak ona podoba sie tylu ludziom jak zobaczyłem ja w "single od dziecka" to byłem w szoku, z profilu ten jej ryj wygląda jeszcze gorzej....
Musiał cie niezły przychlast wystrzelić z jajec i to jeszcze po pijaku skoro twierdzisz że Megan to pasztet. Jest jeszcze dwie opcje jesteś in vitro i masz problemy z mózgiem, lub twoja stara gdy była w ciąży musiała brać proszki antykoncepcyjne i źle się ukształtowałeś przed przyjściem na ten świat.
Niby o gustach się nie dyskutuje. Nie wiem czy mówisz serio czy też nie, ale z mojego punktu widzenia to przesada. Wg mnie Megan Fox jest naprawdę piękną kobietą i nie rozumiem tej nagonki na nią. Widziałam też zdjęcia gdzie jest bez jakiegokolwiek makijażu i co? Nadal wygląda świetnie. Może i nie jest to aktorka wyższych lotów, ale w 'Transformersach' spisała się bardzo dobrze. Bez niej 3. część już nie była tym samym. Osobowości nie będę oceniać, bo jej nie znam. Tak samo nie będę recenzować książki po samej okładce. A zakładanie 15078 wątku o tym jaka MF jest 'ble' jest już nudne i mam wrażenie, że 15077 wątków jest tworzone z czystej zazdrości i niedowartościowania. Może nam się coś nie podobać, ale od razu żeby robić z tego wielkie 'halo'? Czasami trzeba się pogodzić, że rzeczywistość jest okrutna ;> Najgorsze w tym wszystkim jest to, że coraz częściej wiele ludzi próbuje podnieść swoją własną samoocenę kosztem innych osób. Przykre, ale prawdziwe. Przynajmniej taka jest moja subiektywna opinia. Pozdrawiam.