Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Aż mnie dziwi to ze taki pasztet jak ona podoba sie tylu ludziom jak zobaczyłem ja w "single od dziecka" to byłem w szoku, z profilu ten jej ryj wygląda jeszcze gorzej....

Kamil_117

Jesteś pedziem? Przecież ona jest zaje*ista ;-)
Jeśli to prowokacja, to sorry, ale marna.

Kamil_117

uu chyba Kamilek jest dziewuszką.

Merrick_3

W dodatku bardzo brzydką ;-)

Kamil_117

Musiał cie niezły przychlast wystrzelić z jajec i to jeszcze po pijaku skoro twierdzisz że Megan to pasztet. Jest jeszcze dwie opcje jesteś in vitro i masz problemy z mózgiem, lub twoja stara gdy była w ciąży musiała brać proszki antykoncepcyjne i źle się ukształtowałeś przed przyjściem na ten świat.

Kamil_117

Niby o gustach się nie dyskutuje. Nie wiem czy mówisz serio czy też nie, ale z mojego punktu widzenia to przesada. Wg mnie Megan Fox jest naprawdę piękną kobietą i nie rozumiem tej nagonki na nią. Widziałam też zdjęcia gdzie jest bez jakiegokolwiek makijażu i co? Nadal wygląda świetnie. Może i nie jest to aktorka wyższych lotów, ale w 'Transformersach' spisała się bardzo dobrze. Bez niej 3. część już nie była tym samym. Osobowości nie będę oceniać, bo jej nie znam. Tak samo nie będę recenzować książki po samej okładce. A zakładanie 15078 wątku o tym jaka MF jest 'ble' jest już nudne i mam wrażenie, że 15077 wątków jest tworzone z czystej zazdrości i niedowartościowania. Może nam się coś nie podobać, ale od razu żeby robić z tego wielkie 'halo'? Czasami trzeba się pogodzić, że rzeczywistość jest okrutna ;> Najgorsze w tym wszystkim jest to, że coraz częściej wiele ludzi próbuje podnieść swoją własną samoocenę kosztem innych osób. Przykre, ale prawdziwe. Przynajmniej taka jest moja subiektywna opinia. Pozdrawiam.