Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Talentu brak.. A najgorsze w tym wszystkim jest to że banda dzieciaków po 13-16 lat wchodzi na FW i ocenia jaka to ona piękna była w filmie "Transformers" panowie, tu nie o to chodzi powinniście oceniać jak gra, jak potrafi się wczuć w role a nie to jak wygląda. Patrzcie na polskie dziewczyny są równie piękne i do tego są naturalne a nie sztuczne (Chociaż nie zawsze).

Pozdrawiam, aartur.

RWX

Moze i brak talentu, ale na pewno nadrabia urokiem osobistym... Poza tym do roli nadala sie idealnie... Nie wymagajmy od roli w "Transformersach" niewiadomo jakiego talentu aktorskiego... A poza tym ja mam 24 lata, a mimo wszystko jaram sie jej pieknem!

Golan

No to niech dostaje 10 ale w kategoriach piękna,a jak mi wiadomo to na filmwebie to sie powinno oceniać gre aktorska,czyż nie?

Anqxxx

"na filmwebie to sie powinno oceniać gre aktorska,czyż nie?" - kto tak powiedział? To jakieś "niepisane prawo FW"?
Nie zagrała genialnie, ale nie przesadzajmy - na pewno nie raziła na ekranie. Jej atut to akurat uroda i jak to komuś odpowiada niech sobie ocenia jak chce.