jej fani to pustogłowe brunetki ,które uważają,że są do niej podobne,albo inne płytkie laski,które chcą wyglądać jak ona,no i oczywiście faceci gustujący w plastikach
Czarna_mumbo poproszę link do ankiety, która dowodzi Twojemu stwierdzeniu, że fanki Megan to puste, płytkie, plastikowe brunetki.
Podaj jakieś argumenty może, skąd takie wnioski. Jeśli jednak nie podasz nic to znaczy tyle, że jesteś bardziej pusta od fanów Megan.
P.S. Nie lubię Megan, nie jestem jej fanką. Uprzedzam, bo pewnie doszłabyś do takich konkluzji...
I pewnie doszłaś do takiej konkluzji w ten sam sposób, w jaki wywnioskowałaś, ze Audrey Hepburn "(...) dostała wszystko na tacy ,urodziła się w bogatej rodzinie, miała rodziców i nikt nie rzucał jej kłód pod nóg tak jak MM", a z kolei Marilyn "(...)na wszystko ciężko zapracowała sama,zaczynała od zera,nie miała rodziców,musiała dbać sama o siebie i walczyć z negatywnym i lekceważącym nastawieniem do niej".
Powinni to opublikować na stronie głównej z przestrogą jak bardzo można się ośmieszyć w Internecie wypowiadając się na tematy, na które nie ma się pojęcia.
I ja również nie jestem fanką Megan (uważam tylko, że jest zjawiskowo piękna i nie jest aż tak głupia, jak wszyscy chcieliby, żeby była).
Ja zmieniłem zdanie o Megan, również uważam, jest nadzwyczaj piękna, sexowna i ze swoim talentem aktorskim spokojnie dostałaby angaż w tasiemcach latynoskich, czego jej jak i jej fanom z całego serca życzę .
Wygłupiłem się tamtym postem, uważam, że nie miałaby szans nawet na angaż to tasiemców latynoskich, tam są ładniejsze i jeszcze bardziej plastikowe, a wiem co mówię bo rozmawiałem o tym z babcię.
Jesteś inteligentna i ogólnie wydajesz się fajna, z miłą chęcią babcię pozdrowię. To miłe z twojej strony.
pozdrawiam
Idol jako ktoś, kogo chce się naśladować- tutaj mogę się zgodzić (bo obiektywnie ktoś, kto ani nie wykazuje się zdolnościami, talentem , ani nie robi nic dobrego, a ma szansę udzielać się charytatywnie itd. i nie wykorzystuje tego- jest płytkim wzorem). Ale jeśli ktoś jest fanem, ale nie stanowi ona dla niego wzoru, po prostu ją lubi, to nie musi być pusty.
i hui ci do tego tak my faceci kochamy ją bo uosabia wszelkie cechy wymarzonej kobiety - wulgarna, piękna niepokorna, pociągająca i nieobliczalna. Weż się za siebie i skończ pieprzyć.
To fajnie, że Ty jesteś taka mądra. Pewnie trzeba było dać upust tej mądrości i założyć temat, który obraza inne osoby. To taaaakie inteligentne, z pewnością 'pełnogłowe' zagranie dziewczyny o niezidentyfikowanym kolorze włosów, która by się sprzedała, żeby wyglądać tak jak Megan, a że to niemożliwe, to woli obsmarować ją na forum i obrazić wszystkie osoby, które przyklaskują jej urodzie.
YYYYY........ Przepraszam bardzo NIE JESTEM PLASTIKIEM!!!!!! Lubię aktorkę a wogóle to nie obrażaj innych
zgadzam się z Miles jest niesamowicie piękna, seksowna i pociągająca. Po prostu jest perfekcyjna w każdym calu (chodzi mi o urodę)
Po prostu chciałem napisać, że mi się podoba btw. wiecie może czy Megan przechodziła jakieś operacje (oprócz tej nosa)??
Zabieg powiększenia ust i wstrzyknęła coś w twarz. To są pewne zabiegi. Chyba usunęła też piegi. Mogła mieć jakieś zabiegi, które są niezauważalne, ale to już nieważne.
W poście dotyczącym operacji i zabiegów Megan Fox napisałam wyraźnie, że korekta nosa zauważalna była dopiero podczas Spike TV's Scream - w październiku 2007. Transformers weszło do kin w czerwcu 2007. W pierwszej części Megan jest jeszcze przed jakimikolwiek poprawkami! Nie miała nawet powiększonych ust! Była zupełnie naturalna. Efekty operacji nosa i powiększone usta mogliśmy zobaczyć dopiero w drugiej części.
"Efekty operacji nosa i powiększone usta mogliśmy zobaczyć dopiero w drugiej części"
Poprawka w 2008 (w filmie Jak stracić przyjaciół i zrazić do siebie ludzi)
a teraz totalnie nie w temacie. znacie jakieś fajne komedie ewentualnie czarne komedie (komedio-horror)
Z góry dzięki
co do pierwszego może i była ale na pewno nie tak bardzo jak w dalszych latach.
a co do drugiego to coś bardziej pod styl american pie :D
To ja Ci nic ciekawego nie polecę. Szukaj wśród papki dla nastolatków: straszne filmy, super zioło, nie wiem co jeszcze. Na polsacie w środy idą takie filmy.
tego filmu nie oglądałam. Ale może Rekrut przypadłby Ci do gustu. To jest niezłe jak na sensacje. Powinno być w Twoim guście.
to ci transportera polecam i dzięki za film na pewno obejrzę :) wracając do tematu Megan to myślę, że szybko się zapaliła i szybko zgaśnie, ze tak powiem (chodzi mi oto, że zbyt dużej i długiej kariery jej nie wróże)