Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Megan jest milon razy ładniejsza od Angeliny i milion razy seksowniejsza
no i ma większy talent

MeganFox

ładniejsza to może jest, seksowniejsza to nie mam pojecia, ale talentu to ona nie ma niestety. gra płytko nadrabia sliczna buzka.

elennie15

jw ladniejsza jest na pewno ale gra aktorska jak na razie na slabym poziomie... no ale dopiero ma 23 lata pozyjemy zobaczymy

surfers

23 lata w aktorstwie to już raczej nie jest "dopiero"

MeganFox

,,Megan jest milon razy ładniejsza od Angeliny i milion razy seksowniejsza''
POTWIERDZAM!!!
,,no i ma większy talent''
JEDNAK TO BYLO COS TOTALNIE IDIOTYCZNEGO :/

ArusArczes

czy seksowniejsza.. to bez przesady widziałeś angeline w tomb raider ? w zadnym ze swoich filmow megan nie jest tak seksowna.. a to ze otwiera ciagle usta.. nie czyni jej piekniejsza czy seksowniejsza od angeliny..
talentu megan niestety nie ma wcale.. moze sie wyrobi kiedys.. a moze i nie.. bo jak narazie to gra straszliwie sztucznie.. ogladajac ja caly czas nie moge skupic sie na filmie bo zastanawia mnie dlaczego ona tak sie wysila i nic jej nie wychodzi

MeganFox

Angeliny nie lubię, ale co jak co jest ładniejsza od Megan, która jak dla mnie jest potwornie wulgarna. Talent aktorski się ma, albo nie. Nie da się wyrobić. Megan gra sztucznie ;/ Ja np. nie mogę na nią przez dłuższą chwilę patrzeć. W filmach jest tylko po to,żeby faceci się nią podniecali.

as_ptas

,,W filmach jest tylko po to,żeby faceci się nią podniecali.''

heh otóż to, nadaję się tylko do jednego gatunku filmowego, wiadomo jakiego;>

Szmminka

to co napisałeś jest tak śmieszne, ze nawet nie zasługuje na mój komentarz, ale nie mogę się potrzymać.
ciekawa jestem jak byś skomentował ową panią, gdyby operacje, które przeszła (bo nie mów mi, że to jak wygląda jest zasługa tylko i wyłącznie matki natury)nie przyniosły takiego efektu, i aż tak urokliwa by nie była. rozumiem, że jesteś jej fanem i nie ma w tym nic złego, ale wiesz przydałoby ci się troszeczkę obiektywizmu co do talentów i umiejętności aktorskich.
pozdrawiam