I tak musicie przyznać, że jest wybitnie piękna, wybitnie.
Z jej wypowiedzi bije jednak daleko idąca głupota, ale wydaje mi się, że należy po prostu odebrać to jako sposób autopromocji i próby zwrócenia na siebie uwagi innych. Przecież mamy wiele przykładów takiego podejścia do autoreklamy, choćby Madonna, Lady Ga Ga, czy nasza rodowita, Zosia Samosia Doda. Można by tak wiele przykładów dawać, ale w tym świecie przepychu i bogactwa, naczelną zasada jest po prostu, aby o tobie mówili, nieważne jak, ale mówili.
..nikt nic nie musi - gusta są różne.. ale w porównaniu z tymi, które wymieniłeś to jednak Fox jest ładna :>
Fakt, dużo w tym racji. Kiedyś czytałam taki wywiad z Dodą i byłam w szoku jak mądrze i logicznie wyrażała swoje zdanie. Dlatego od tamtej pory (choc jej teledyski mnie osłabiają, a ona sama mało co interesuje) kiedy ktoś mówi jak głupia jest Doda, to śmiac mi się chce.
Jednak muszę przyznac, że ja nigdy nie umiałabym budowac wizerunku na głupocie.
moim zdaniem jest paskudna. wygląda jak z reklamy opakowania kondomów.
poza tym - wiesz, że jest całkowicie przerobiona przez operacje plastyczne? nos, usta, kto wie co jeszcze...
Jak dla mnie piękne są aktorki, które są naturalna, a nie po operacjach twarzy, które tak naprawde zmieniają cały nasz wygląd. Nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawe, ale praktycznie kazdy po operacji nosa i ust moze byc piękny :) W dodatku nie ma zadnego talentu i jest znana tylko z tego ze pokazuje swoje plastikowe wdzieki, a niektórych to jak widac jara.
Co w tym złego, że chce się wyglądać jeszcze lepiej? Nie rozumiem tego całego piętnowania operacji plastycznych.
Megan Fox jest piękna i kontrowersyjna. Podobnie - od skandali- zaczynała swoją karierę Angelina Jolie i daleko zaszła:-).
Euhenia_2 zgadzam się z tobą ...
Jest piękna, a Angelina Jolie też przecież zaczynała karierę tak jak ona.
Ale Angelina potrafi grac, samą kontrowersją i urodą nawet w Hollywood(a może szczególnie tam) nie zajdziesz...
Rany, piszesz o tych operacjach praktycznie przy każdej okazji, tak jakby wartość człowieka była uzależniona tylko od tego czy poszedł czy nie poszedł pod skalpel. Myślisz że skoro Fox zrobiła sobie korektę nosa to jest jakaś gorsza? Zalicza się teraz do jakichś podludzi?
Powtórzę:Ale Angelina potrafi grac, samą kontrowersją i urodą nawet w Hollywood(a może szczególnie tam) nie zajdziesz...
Na początku kariery Angeliny Jolie raczej mało który krytyk wypowiadał się ciepło o jej grze aktorskiej. Dopiero gdy dostała oskara za "Przerwaną lekcję muzyki" zaczęła być postrzegana trochę lepiej. Angelina jest już doświadczoną aktorką, więc wiadomo że warsztatowo bije na głowę dopiero zaczynającą swoją karierę Megan Fox, ale kto wie, może jej droga zawodowa będzie wyglądała podobnie.
Jest tylko jednak zasada. Jeśli ktoś jest nieatrakcyjny to ni jak nie zrobi się z niego Megan Fox, niestety.
Jej operacje tylko uwidoczniły jej urodę, a konkretnie buzię, bo nie sądzę, że zoperowała sobie całe ciało (figurę, nogi i resztę). Tego tak łatwo się nie zmieni, a trzeba przyznać, że figure ma praktycznie idealną.
A dla kpiących i uważających, że to tylko operacje zrobiły z niej piękność, to spójrzcie na Cher, czy Donatellę Versace, one też zrobiły mnóstwo operacji plastycznych (na pewno więcej niż Megan Fox).
Cher i Donatella są dwa razy starsze :)
Ciekawi mnie jak Fox będzie wyglądać za 20, 30 lat. (Jezeli w ogóle będzie jeszcze wtedy sławna.)
W sumie to nie wiadomo o ile są starsze :). Operacje tak je zmieniły, że nie dałbym sobie ręki uciąć za podanie ich wieku. Dobrze moga mieć 50, ale i nie zdziwiłbym się, jakby oscylowały w okolicach setki :)
Nie no ok, gusta są różne,
http://www.dziennik.pl/files/archive/00218/FR_30940394034_218989g.jpg
http://www.dziennik.pl/files/archive/00218/FR_Megan-Fox---Hope_218987g.jpg
http://e2.pudelek.pl/p1126/52f85f8f002757f84a474b8d
http://img20.imageshack.us/img20/7636/meganfoxpicture8.jpg
Brzydka nie była, ale o wiele brzydsza niż teraz.
Właśnie, gusta są różne. Ale zdjęcia mnie nie przekonują, że aż tak się zmieniła. Zwłaszcza, że na podpiętych pikczerkach zasadnicza róznica jest chyba nie w operacjach, a w makijażu (na tych nowszych aż z niej kapie:) ).
Najlepiej, umyć, nie malować i porównać, teraz i wcześniej.
No, ale nam chyba nie będzie to dane. :)
Mam świadomość, że jest po operacjach I CO Z TEGO! Mi się i tak podoba i jest bardzo seksowna...każdy ma swój gust jak dla mnie jest świetna, może nie jako aktorka ale uwielbiam na nią patrzeć:D
Jest przepiękna więc operacje się opłaciły;) Uwielbiam ją i uważam że jest o niebo ładniejsza od Angeliny która teraz przypomina chodzący szkielet
Oj jest przepiękna nie mozna zaprzeczyc. nawet jesli miała te operacje plastyczne to co z tego, skoro dały TAAKI efekt??
Kto z was chciałby mieć zamiast niej obok siebie wąsatą grubaskę, ale bez operacji plastyczncyh? już widze ten las rączek...
A dziewczyny które wypisuja tu te wszystkie bzdury są śmieszne w swojej zazdrości :-D
ma niesamowitą urodę,przed operacjami była równie piękna (więc w sumie nie wiem po co je zrobiła) gdybym była mężczyzną to by był mój ideał kobiety. Czytając jej wypowiedzi faktycznie nie jest zbyt najmądrzejsza ale co z tego jak nadrabia urodą a może poprostu próbuje robić sobie taki image (głupiutka ślicznota) wkońcu im więcej glupot powie tym więcej będą o niej pisać. Aktorką jest średnią ale to też przez to jakie głupie role dostaje, może jak by zagrała w ambitniejszym filmie bardziej by się wykazała. Czas pokaże
Ostatnio zainteresowałem się tą osobą i przyznam szczerze, że nie wiem skąd bierze się większość opinii na jej temat. Wcześniej też myślałem, że jest to kolejna pusta dziewczyna od Paris Hilton różniąca się tylko dużo ładniejszą buzią. Postanowiłem więc sprawdzić co mniej więcej sobą reprezentuje i jaka jest. W takich przypadkach korzystam z pomocy szanownych panów Lettermana, Kimmela czy też Fergusona, których programy pokazują jakiś zarys osobowości zapraszanych gości.
Znalazłem wywiady u Kimmela no i guru Lettermana i stwierdziłem (szczególnie po wywiadzie z tym drugim), że moja przedwczesna ocena pani Fox była zupełnie bezpodstawna. Widać po niej, że zdaje sobie sprawę z dużego zainteresowania jej osobą, ale z drugiej strony wcale nie gwiazdorzy. Nie zauważyłem, żeby w jakikolwiek nietypowy czy poniżający sposób próbowała zwrócić na siebie uwagę. U Lettermana nie sprawiała wrażenia osoby, wokół której kręci się cały program (a przecież tak powinno być). Wyglądała dla mnie jak młoda aktorka zdająca sobie sprawę, że nic jeszcze nie osiągnęła goszcząca u ikony telewizji, do której ma wielki szacunek.
Myślę że tego typu programy, mimo że mają być to typowe show mówią o wiele więcej o danej osobie niż niesprawdzone, wyolbrzymione newsy na plotkarskich portalach. Wielu ludzi za szybko wyrabia sobie opinię, a czasami chyba lepiej warto się wstrzymać ;]
To prawda, ale większość i tak woli ślepo wierzyć w to co napisano na takich stronach, niż poświęcić trochę czasu na potwierdzenie ich wiarygodności.