Sztywna decha, zero charakteru i przejawów jakiejkolwiek osobowości. Słaba zarówno jako aktorka jak i jako człowiek. Zrobi minę a' la Robocop na kwasie, wykrzywi tę swoją żuchwę i udaje jakąś miss ( brzydoty chyba).
ale przynajmniej w przeciwieństwie do was nie uważam tego za powód do hejtowania ładniejszych ode mnie.
Ja się z tobą zgadzam. Fox nie należy do kobiet które uważam za zjawiskowe (tj. Sharon Tate, Audrey Hepburn, Kim Basinger) ale mówić , że jest brzydka?! Przepraszam, ale nie wiem jak trzeba być mało urodziwym albo sfrustrowanym nie wiem jak to nazwać, żeby ładną, młodą kobietę nazywać brzydką
A mnie Foxica tesz sie nie podoba i co ty na to ????????????????????????????????????????????? jestem bardzo ciekaw ? :D
Za to te aktorki mi sie podobają : Charlize Theron, Evan Rachel Wood, Naomi Watts, Olivia Wilde, Emmanuelle Vaugier, Roselyn Sanchez
I zapewniam cie ze nie jestem brzydki i nie obrazaj ludzi tylko dlatego ze ciebie podobają sie takie miernoty jak Fox Bez komenta na twój temat........................................................................
Niestety Fox z twarzy przypomina transwestyte.... :)
A może naprawde kiedyś była facetem tylko zmienila płeć ? :)
A mi po prostu wydaje się, że samemu będąc niezbyt atrakcyjnym chłopakiem ( jeśli oczywiście to Twoje zdjęcie w avatarze ) specjalnie wyzywasz atrakcyjną aktorkę od transów bo wiesz,że w realnym życiu nie zwróciłaby na Ciebie uwagi. ;)
W Monsterze to powinna była zagrać Fox nie musieli by jusz ją szpecić specjalnie do tej roli bo Fox i tak jusz jest szpetna i bez tego hehe :) a przy Theron musieli się niezle napracować zeby ja oszpecić ... :>
No, musieli aż zmyc jej tapete.
http://www.fulldhamaal.com/wp-content/uploads/2009/08/hollywood-celebrities-with out-makeup14.jpg
http://www.sansmakeup.com/charlize-theron-without-makeup/
http://celebslife.net/2011/11/10/charlize-theron-without-makeup-free-stock-pictu res/
O kur... hahahahahahahahahhahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2/3 komentujacych - Czeladź Śląsk!!!!!!!!!!!!!!
Bruk! Dasz sobie spokój? Możesz Fox szpilki wyczyścić przed wyjściem na czerwony dywan. I weź nie wrzucaj wszędzie tej Theron. Jesteś szpetna tak jak ona czy co? W ogóle jakim trzeba byc debilem zeby zakładać sobie milion kont i popierać swoje zdania pod każdym tematem?
Nie wierze, że pochodzenie wszystkich negatywnie komentujacych pod tym temtem pochodzi z tego samego miasta. Ale wpadłas koleżanko! :DDDDDDDDDDDDDD
Śmieszy mnie to że Raphaeles nie potrafi dopuścić do siebie myśli ze Foxica może sie komuś nie podobać heheheh! :>
Jeżeli Twoim zdaniem ta kobieta ( http://www.vettri.net/gallery/celeb/megan_fox/TransformersPressConference/MeganF ox-TransformersPressConference-02.html ) przypomina transwestytę i jest wyznacznikiem złego gustu to pozwala mi to wyciągnąć odpowiednie wnioski:
- nigdy w życiu nie widziałeś na oczy transwestyty a po prostu rzucasz sobie ''modnymi'' współcześnie słówkami ;)))
- masz przekrzywione postrzeganie rzeczywistości i nie jesteś obiektywny
- jesteś w rzeczywistości zawistną kobitką o milionie alter kont.
Nie mam zamiaru polemizować nad tym kto jest ładniejszy, zdolniejszy etc. Obiektywnie Fox wpasowuje się w kanony piękna (nie tylko współczesne) i pisanie, że jest brzydka jest nieprawdą. Może Ci się nie podobać, ale nie upoważnia Cię to do wiejskiego buractwa jakie swoją postawą manifestujesz.
Dodatkowo śmieszne jest wypieranie się z oczywistych faktów.
w sumie to, że lokalizacja na tych wszystkich kontach jest taka sama nie świadczy jeszcze o tym, że to ona (zwłaszcza, że jest-lokalizacja- inna niż na poprzednim koncie- ale to akurat mozna łatwo wyjaśnić), ale powtórka z rozrywki: ta sama sytuacja ze zdjęciami nasuwa jedną myśli
chyba jednak więcej niż zawistną. to nienormalne
Ja nie uważam, że to Bruk;p ale uważam, że Raphaeles dowiódł, że z tych kilku powyższych kont pisze ta sama osoba;) To po prostu żałosne, że ktoś musi sobie tworzyć kilka kont, żeby nadać wiarygodności swoim poglądom;)
zgadza się. z kont na 100% pisze jedna i ta sama osoba. na drugiej stronie zapodałam ciekawe linki. jak przeczytałam wypowiedź raphaelesa, to zastanawiałam się czy to nie jakaś paranoja (każde alterkonto: bruk), ale sytuacja z avatarem- no nie wiem co o tym myśleć...
w każdym razie osoba mnie duzo bardziej zaniepokoiła niż prawdziwa bruk (jeśli to nie ona)
Zapamiętaj sobie - nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie. Jak panna ma obsesję to nigdy nic nie wiadomo. Każde konto które podejrzewam o bycie "Bruk" ma zaskakujaco podobny gust co do aktorek, kobiet i bardzo podobny światopogląd w konkretnych dziedzinach;/ a ja nie wierze w zbiegi okoliczności.
nie wiem dobrze jaki był gust bruk odnośnie kobiet ( na pewno wiem, że podobały jej się blondynki, hehe), ale na tym portalu jest user który: ma taki gust filmowy jak ja, taki sam albo podobny gust muzyczny (ta sama ulubiona piosenka), takie samo poczucie humoru, zgadzamy się w szczegółowych kwestiach, ponadto udzielamy się na tych samych forach- dziwię się, że jeszcze nie było teorii, że to moje alterkonto. zwłaszcza, że i ja i on mieliśmy juz zarzuty o alterkonta (kolejne podobienstwo), a zapewniam cię, że jego alterkontem nie jestem. wierzysz czy nie wierzysz w zbiegi okoliczności- one istnieją albo mam rozdwojenie jazni.
lokalizacja to jeszcze nic i nie daje zbytnio podstaw do snucia teorii, że to bruk (co innego że z tych wszystkich kont pisze ta sama osoba- wystarczy sprawdzic wypowiedzi) ale taka sama sytuacja z avatraem wydaje się juz byc bardziej podejrzana
też szerlokuje czasami na filmwebie i rozgryzam zagadki alterkont, ale ta sprawa jest co najmniej dziwna. tak jak ten user
A ja zamiast komentować moją osobę radziłabym ci nauczyć się poprawnie pisać. Nie pisze się ciebie tylko TOBIE podobają się... Taki szczegół mały.
czy ty/wy nie trollujesz/cie tak na forach innych aktorek? czy nie na forum amber heard było coś podobnego? już się o to pytałam, ale nie dostałam odpowiedzi
ps megan>>>>>>> theron (wizualnie), a teen choice to nie nagroda!