Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

... bo robi się żałośnie :]

Co drugi temat na tym forum to "pusta, głupia, sztuczna, brzydka, wstretna, paszczur" i tak dalej aż do znudzenia -.-
Ja tylko nie rozumiem, jaki jest w tym wszystkim sens?
Bo jesli ktoś uwaza daną aktorkę za pustą i żałosną to po co, do cholery, traci na nią swój cenny czas, zakładając jakieś głupie wątki na tym forum ? A jesli tak koneicznie chce wyrazić swą opinię na jej temat , moze to zrobic oceniając ją w skali od 1/10 i tym samym zanizyc jej srednia jesli jest to dla neigo tak wielką frajdą... Więc nie wiem jaki jeszcze sens ma zakładanie do tego tych durnych wątków...
A jeśli ktoś koniecznie chce sobie pooperować przymiotnikami typu "wstretna, ohchydna, obrzydliwa, brzydka" to wystarczy spojrzeć w lusterko.... :]

SolAngelica

Odniose się do tych często komentowanych na tym forum określeń:

"pusta, głupia, sztuczna, brzydka, wstretna, paszczur"

pusta, głupia,
czy te osoby które to piszą znają ją osobiście?
Czy może podpierają się jedynie plotkami, wyrwanymi z kontekstu zdaniami przytaczanymi w różnych magazynach a potem szeroko komentowanymi?

brzydka, wstretna, paszczur
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=9709&fullsize=1
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=10397&fullsize=1
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=9884&fullsize=1
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=9471&fullsize=1
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=9377&fullsize=1
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=9419&fullsize=1
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=10122&fullsize=1
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=18008&fullsize=1
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=17106&fullsize=1
http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=24150&fullsize=1

Rzeczywiście paszczur jakich mało;D
buahahahaha!!!!!
ŻA-ŁOS-NE!!!
Uważam, ze Megan Fox jest jedną z najpiękniejszych kobiet świata. Tak samo piękną jak Angelina, Kate Winslet, Catherine Zeta-Jones - czy nawet Monica Bellucci (do tej ostatniej powiedziałabym nawet że jest podobna):

http://megan-fox.com/gallery/displayimage.php?pid=14563&fullsize=1
http://www.virginmedia.com/images/monica_belluci400x300.jpg

Więc nie pojmuje myślenia zazdrosnych nastek (12-16), które zamiast zająć się jakimiś poważniejszymi rzeczami wolą marnację czasu i klawiszy żeby pisać durne posty bez pokrycia.
Faktycznie muszą mieć porządne kompleksy, skoro piszą że ona jest wstrętna....to ja nie chcę myśleć, jak te wszystkie zazdrośnice wyglądają...

EM_DE_KE_AS

Niektóre z nich udostępniają swoje zdjęcia w internecie, więc nawet nie trzeba nad tym myśleć. Domyślić się jednak to w tym wypadku żaden problem.

EM_DE_KE_AS

EM_DE_KE_AS - zgadzam się z Tobą w 100% :)

SolAngelica

heh:) Taka prawda, trzeba być albo ślepym, albo głupim, albo niezmiernie zazdrosnym i zakompleksionym, żeby takie farmazony wypisywać.
Pozdrawiam SolAngelica

EM_DE_KE_AS

Dokładnie. Też tak uważam.
pozdrawiam również :)

EM_DE_KE_AS

Ona jest bardzo ładną i beznadziejną aktorką :)

EM_DE_KE_AS

po operacjach plastycznych każdy będzie piękny (;

użytkownik usunięty
Sol

czy ja wiem...

http://www.exposay.com/celebrity-photos/donatella-versace-2005-vanity-fair-oscar -party-dviGh7.jpg

Heeh właśnie

SolAngelica

nie wiem na ile to zazdrość , może w dużym stopniu ponieważ ciężko o niej powiedzieć "wstrętna" jest nieprzecietnie piękna, lecz na pewno nie jest dobra aktorka, nawet się nie na daje na aktorkę, powinna się zajęć modelingiem, co do jej pustoty to no cóż nie oszukujmy się, jej wypowiedzi nie są zbyt inteligentne.

yoko_yamaha

Kolejna osoba która wypowiedzi Fox zna tylko z wyrwanych z kontekstu i przytoczonych na pudelku zdań. Obejrzyj (a nie przeczytaj) sobie jakieś wywiady z Fox na youtube i dopiero potem wyraź swoją opinię.
Już sam nie wiem czy przeświadczenie o głupocie i pustocie Fox wynika bardziej z naiwnego powtarzania niepotwierdzonych plotek czy ze zwykłej zawiści.

ShadowDrake

Zarzuty wciąż się powtarzają co świadczyłoby o korzystaniu z tego samego źródła informacji, z drugiej strony, w postach osób które utrwalają ten nieprawdziwy obraz, da się wyczuć wynikającą z czegoś nienawiść (być może spowodowaną zazdrością).

SolAngelica

Ja się zgadzam. Megan FOX nie dorasta do pięt takiej na przykład Meryl Streep, ale...

Nie tylko ambitne filmy, filmy "z górnej półki" są warte oglądania. Czasem warto obejrzeć sobie coś lżejszego. Megan właśnie idealnie nadaje się do takich lekkich filmów- jest piękna, jest urocza. Jej role sprowadzają się do jednego- śliczny ozdobnik, ale czy to coś złego? Nie wszyscy aktorzy muszą grać w ambitnych obrazach. Przynajmniej Megan zna swoje miejsce i nie próbuje na siłę grać w bardziej wartościowych artystycznie filmach, czego nie można powiedzieć o wielu "ozdobnikach".

Co do tej pustoty: media często przekręcają wypowiedzi lub/i wyrywają je z kontekstu.

SolAngelica

tak jak komentuje się filmy, tak można skomentować i osoby. skoro ją lubisz, to co Cię interesują komentarze innych osób, czemu się tym przejmujesz? nie czytaj ich (;

i dlaczego wszyscy uważają, że tu chodzi o zazdrość? nie mam 16 lat, kompleksów (ZWŁASZCZA na jej punkcie), jak patrzę w lusterko to wolę ten widok niż patrzenie na Megan (;

przyjmijcie ten fakt, że niektórzy ludzie uważają ją za głupią. albo zbyt sztuczną i wulgarną. albo za beztalencie. albo za wszystko na raz (; i nie ma w tym żadnej zazdrości! gdybym była zazdrosna o wszystkie piękne aktorki, to nie lubiłabym Moniki Bellucci czy Angeliny Jolie. a je akurat lubię, potrafię się nimi zachwycić (co jest dowodem, że to nie jest zazdrość ;)). jeśli o mnie osobiście chodzi, to są jeszcze takie osoby, które po prostu budzą moją irytację jak na nie patrzę, np. Fox właśnie, czy aktor Javier Bardem.

Sol

A ja lubię zarówno Angelinę Monicę Bellucci jak i wiele innych aktorek Megan jest też w tym gronie. Nie zazdroszczę żadnej z nich. Podziwiam u jednych urodę [Megan Fox, Catherine Zeta - Jones] u innych talent - albo jedno i drugie [Kate Winslet, Meryl Streep, Angelina Jolie]

Sol

niezakompleksiona szesnastka? uhh, no to masz niezłe ego ;)

SolAngelica

a ja wam powiem,że w 1 częśći transformers podobała mi się, była bardziej naturalna. W 2 już te powiększone usta itp no niestety, straciła w moich oczach

jamros11

Jestem ciekawa ile filmów z nią obejrzeliście? Zgodzę się że w niektórych jej gra aktorska nie był najlepsza , ale mi osobiście w Zabójczym Ciele się podobała.

Lavendery

No właśnie. "Zabójcze ciało" to był gwóźdź do czarnej aktorskiej trumny. Jeżeli ma w czym wybierać, to niech wybiera mądrze. Bo ten film to chała jakich dużo z resztą teraz w kinach. Jak dla mnie ona lepiej wypada w kampaniach reklamowych jako fotomodelka, niżeli na ekranie jako aktorka.

Uzalezniona

Ja powiem tak: nie widziałam ani jednego filmu z tą Panią, ale oglądałam kilka wywiadów z nią, jako że czekam na film "Jonah Hex" i chciałam się co nieco dowiedzieć o aktorach, którzy tam grają i z tych wywiadów wynika dla mnie, że inteligencją ta Pani na pewno nie grzeszy. Powiedziałabym, że nawet Paris Hilton miewała lepsze przebłyski.

Binula

Wypowiedzi w gazetach, wywiadach etc. są przeinaczane przez dziennikarzy. No, chyba, że czytałaś oryginalne zapisy wywiadów na anglojęzycznych stronach...
Ja tam lubię Megan. Podobała mi sie w Transformersach - w obu częściach, choć jeśli chodzi o ten film, to [osobiście] polecam drugą część. Wydała mi się ciekawsza.
Niezłą komedią jest "Jak stracić przyjaciół i zarazić do siebie ludzi". Film lekki, miło się ogląda Ode mnie ma 6.
Hilton - zawsze będzie dla mnie pustą beznadziejną laską, która nawet nie potrafi w filmie zagrać (w odróżnieniu od Megan, która wypada całkiem nieźle).
Megan może i nie jest cudowną aktorką, ale ma szanse na rozwój. o ile dostanie rolę, w której będzie mogła się wykazać.

EM_DE_KE_AS

Napisałam wyraźnie, że oglądałam wywiady, a nie czytałam.
Nie widziałam z nią, jak już wspomniałam, żadnego filmu, stąd jej talentu nie oceniam.

Binula

No i dobrze:)
Moje niedopatrzenie.

Binula

.Skiba dobrze odpowiedział na pytanie dlaczego w wywiadach zachowuje się i mówi tak a nie inaczej, powiedział, że zapraszają go do komentowania jakiś bzdur, to czemu miałby gadać o współczesnym impresjonizmie i jego wpływie na plantacje bawełny?..

diana6echo

Myślę, że wynika to z tego, że do odpowiadania na pytania o impresjonizmie i innych rzeczy są ludzie, którzy się bardziej do tego nadają niż Skiba;-)

Binula

A tak w ogóle, zapomniałam wspomnieć- obejrzałam "Jak stracić przyjaciół i zrazić do siebie ludzi" i muszę stwierdzić, że rola Megan jest taka jak jej prezencja w mediach- głupiutka laleczka.

Binula

Miała zagrać taką osobę.
Nie widziałam "Zabójczego ciała", ale wydaje mi się, że jej rola w tym filmie byłaby duzo lepsza niż akurat w filmie "Jak stracić przyjaciół i zrazić do siebie ludzi". Nie wiem, może zmienię zdanie o ile kiedykolwiek zobaczę ten film.

EM_DE_KE_AS

Nie twierdzę, że zagrała ją źle. Rola pasowała jej ulał.

Binula

No tak:)

Binula

.a skąd wiesz? znasz go w prywatnym życiu?

diana6echo

diana, trochę oklepany ten argument, nie uważasz? On sam się pcha na tapetę i wiemy tyle o nim ile on pokazuje w tv, a co pokazuje, to chyba sama wiesz.

Binula

tak, ale spójrz na to gdzie go zapraszają i do komentowania czego - to też się liczy.. oczywiście mógłby siedzieć cicho, ale to typ ekstrawertyczny.. na jego i nasze szczęście nie chrzani głupot o swojej rodzicie, orgazmach itd. tylko krytykuje inne 'gwiazdy'..

a Fox? widziałam kilka wywiadów i jeśli przychodziło już do gadania o roli, a grywa ona same obiekty pożądania, to były to same nudy..

diana6echo

Ale czy on z drugiej strony nie może nie chodzić na te imprezy. gdzie wiadomo o jakie bzdury będą go pytać? Czasami warto się zastanowić nad zmianą profesji i zarabianiem pieniędzy w inny sposób niż pajacowanie na siłę przed kamerą.

Binula

.pocieszny łysol z nadwagą chyba lepiej się nadaje do pajacowania niż Grażyna Szapołowska, która dogorywa w żałosnym tańcu z idiotami :)

diana6echo

Grazyna Szapołowska jest aktorką i pomijając cała negatywną otoczkę, która się wyrobiła wokół niej w ostatnich latach, trzeba przyznać, że znakomitą. A kim właściwie jest Skiba? To nie ironia, pytam zupełnie poważnie.

Binula

:| ..no to jest ten facet z Big Cyc, współtworzył program Lalamido (dziecięciem będąc oglądałam to, więc może dla tego padło mi na łeb ;)) ..

co do Szapołowskiej - mogę zadać to samo pytanie, po co ona występuje w takim programie? statysta też by wystarczył..

diana6echo

O to należy pytać Szapołowską, nie mnie. Nie wiem po co ludzie występują w tych programach. Zapewne dla pieniędzy.

użytkownik usunięty
Binula

Panowie przestańcie się kłócić Bo robi się nudno. Przypominam wam że to forum o temacie:
"Skończcie z tą swoją zazdrością...'
No właśnie. Bo powinniście gdyż reżyserem tego filmu jest sam Michael Bay a to już nie byle kto. Ma na swoim koncie takie filmy jak: Twierdza (1996), Armageddon (1998), Pearl Harbor (2001)
oraz Wyspa (2005) Także przy wyborze partnerki dla Shia LaBeouf grającego Sam Witwicky'ego reżyser DOSKONALE wiedział co robi. Ale także producenci mieli coś do powiedzenia. Za produkcję odpowiadają takie legendy kina jak: Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg i David Geffen. Ponadto sama Megan Fox (którą tak lubicie) została w 2008 uznana przez czytelników magazynu FHM za najseksowniejszą kobietę świata. Także czas największy przestać oczerniać dziewczynę która macie jako tapetę na pulpicie. To ona zdobyła w 2008
nominację do Złotego Popcorny za Przełomowa rola właśnie w filmie Transformers (2007)
to ona dostała nominację do Kryształowej Statuetki za rolę wTransformers: Zemsta upadłych.

to ona dostała nominację do złotej maliny za "Transformers" i "Zabójcze ciało"
Nie mówię, że jest brzydka, bo ślepa nie jestem i uważam że jest zajebiście piękna i seksowna, ale po jej wywiadach (a widziałam z nią wiele) uważam, że uroda nie zrobi z niej aktorki taką za jaką się uważa. Czy Meryl Streep, Cate Blanchett, Whoopi Goldberg, Jodie Foster zyskały swoją światową sławę dzięki wyglądzie? Bo ja znam Megan Fox nie z filmów jakie obejrzałam, ale po prostu z jej "inteligentnych" odzywek, z seksownych prawie nagich sesji zdjęciowych i okładek gazet. Megan to nie Marilyn Monroe by kojarzono ją najpierw z tego, że jest światową seksbombą, a dopiero z filmów jakie zagrała. Wkurza mnie, że w każdej roli musi grac pięknośc za którą każdy by się zabił... Charlize Theron też jest bardzo piękna, ale pokazała np. w "Monster", że dobra aktorka musi zagrac każdą rolę.

Może teraz jest na okładkach gazet, może teraz oczy hollywood są na niej skierowane i zapatrzone jak obrazek, ale kiedy jej twarz nam się znudzi? Ile możemy w tych czasach podniecac się tym samym? Megan zniknie tak samo szybko jak się pojawiła. Wiele osób porównuje ją z Angeliną Jolie.. pff ona sama się z nią porównuje... uważa że jest wystarczająco piękna? Może jest. Angelina się starzeje fakt, jak każdy, ale nie zostanie zapomniana jako napompowane wary na okładce gazet, bo jej filmy i dobre serce nie sprawią by poszła w cień.

Ogólnie, co ja mogę powiedziec, przecież to nie ja zostałam ogłoszona jako najseksowniejsza kobieta na świecie. Na czym ja się mogę znac i co ja moge wiedziec? Skoro wszyscy uważają osobę piękną za osobę niesamowitą, to obawiam się, że filmy stracą swój blask, bo kto by chciał w każdym filmie ogladac tylko piękne kobiety.

Megan, skoro lśnisz, to lśnij najdłużej, dopóki uroda Ci na to pozwoli oczywiście, bo każdy straci swój blask, nawet najpiękniejsza kobieta na ziemi Megan Fox.

SolAngelica

wg. mnie ta aktorka jest naprawde piekna w wywiadach wydaje sie sympatyczna wystarczy spojrzec tu u jimmiego kimmela :)
http://www.youtube.com/watch?v=GI2CErIA-i4
co do tego czy jest pusta tego nie wiem i nie oceniam nikt tego nie powinien rovbic bo watpie czy ktokolwiek ja zna.
a co do jej aktorstwa do zdecydowanie umie zagrac głupiutka a zarazem pociagajaca nastolatke co widac w zabójczym ciele w transformersach gra drugoplanowa role, u boku leboufa wiec wychodzi jej to na dobre bo nabierze doswiadczenia. Wciaz ciezko ja ocenic bo nie dostała jeszcze pierwszoplanowej roli takiej w której mogłaby pokazac talent piekno i wdziek którym by zamkneła geby wszystkich krytyków i mogłaby przycmic w koncu angeline jolie przełomowa rola mogłaby byc rola czerwonej sonii
http://www.filmweb.pl/Megan+Fox+nową+kandydatką+na+Czerwoną+Sonję,News,id=59445
trzymam kciuki ze ja dostanie
to własnie moja opinia :)

Bee4T

Zgadzam się z tobą w 100%. Większość z was myśli że to jest dzi**a a
jeszcze w żadnym filmie się nie rozebrała. Przemyślcie to sobie.

SolAngelica

Juz przestancie mowic ze tyle operacji miala. Poprawila nos i piersi co chyba 99% hollywood wiec nie kazdy bylby piekny nawet po takich tylko operacjach :)
Na jej starych zdjeciach widac ze to ta sama ladna osoba.
Ogladajac wywiady z nia uwazam, ze jest zabawna i szczera.