Łoo. się przestraszyłam xd, a ty morze wnosisz coś więcej .? oo na pewno nie ! moja wypowiedź moje zdanie a tobie nic do tego .! żal mi cb. ...
dobra,niech magda ma swoje zdanie. Po co się kłócić ? Ja też bardzo lubię Fox,madziu.
Oj, nie przesadzaj z tym charakterem. Nie znasz jej osobiście, więc nie wiesz czy jest świetna...
No, a gra... znasz moje zdanie.
wiem. No i co z tego,że gada głupoty ? mi to nie przeszkadza. K.Stewart narzeka na sławę,niech Mila jej się czepi. A nie zazdrości urody Fox.
Mila nie zazdrości nikomu urody;) Wg mnie jest ładniejsza od Fox. Ale takie moje zdanie. Uwielbiam ją za rolę Jackie w "Różowych latach 70-tych". Oglądałaś?:)
nie,to jakiś serial ? jest ładna,ale myślę,że urodą Fox nie dorówna. To moja opinia. ; )
No Tobie nie przeszkadza to, a komu innemu nie przeszkadza, że Kristen narzeka. A w ogóle co do Megan, sama ostatnio podobno mówiła, (bo przyznam Ci się, że wyczytałam to na portalu plotkarskim, ale Ty też tam urzędujesz, więc nie masz mi za złe), że Megan jest bardzo niezadowolona ze swojej gry, i że wie, że jej sława jest bardziej zasługą jej ciała niż umięjętności aktorskich. Więc jak widzisz, sama wie, że jest słaba w tym co robi. Ale również daję jej szansę.
Mila jest śliczna, to prawda. Chociaż nie znam jej ogólnie, ale po fotkach widać, że ma dziewczyna urodę, i na pewno nie ma czego zazdrościć Megan, jeżeli już o to chodzi :)
No, a to, że Fox gada bzdury, to czytałam już nie raz, podobno plecie trzy po trzy.
Mila jest Ukrainką;) Więc musi być ładna;) Ja mam korzenie ukraińskie i białoruskie:)
O, sorry, że tak się wtrącam , ale Ukrainki są śliczne. :D I ja ponoć mam korzenie rosyjskie. :O
dla mnie Megan jest bardziej drapieżną kotką. A Mila ma dziwne oczy,takie wyłupiaste.
'' drapieżna kotka '' - jakie epitety..
I Mila ma całkiem normalne oczy, nie żadne wyłupiaste.