Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Ona jest świetna !. , śliczna i wg. nic dodać nic ująć uwielbiam z nią filmy ! :_D

użytkownik usunięty
magda846

Idź spać dziecko.

użytkownik usunięty

Dlaczego? Jeśli można wiedzieć?
:) czy wszyscy muszą obrażać Megan ?

użytkownik usunięty

nie o to chodzi. chodzi o to, ze temat nie wnosi nic ciekawego na forum

użytkownik usunięty

hm. No właściwie racja.

Łoo. się przestraszyłam xd, a ty morze wnosisz coś więcej .? oo na pewno nie ! moja wypowiedź moje zdanie a tobie nic do tego .! żal mi cb. ...

użytkownik usunięty
magda846

Dziewczynko nie chciałabyś bym cię zjechała. Zauważ, że ty jesteś tutaj sama.

użytkownik usunięty
magda846

dobra,niech magda ma swoje zdanie. Po co się kłócić ? Ja też bardzo lubię Fox,madziu.

magda846

świetna? chyba tylko z wygladu.

użytkownik usunięty
fefunica_20

nie. i z charakteru i z niezłej gry . ;)

Oj, nie przesadzaj z tym charakterem. Nie znasz jej osobiście, więc nie wiesz czy jest świetna...
No, a gra... znasz moje zdanie.

użytkownik usunięty
Camilla3

z charakteru to wydaje się być miła. oglądałam z nią pare wywiadów.

użytkownik usunięty

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=20909 :)

użytkownik usunięty

wiem. No i co z tego,że gada głupoty ? mi to nie przeszkadza. K.Stewart narzeka na sławę,niech Mila jej się czepi. A nie zazdrości urody Fox.

użytkownik usunięty

Mila nie zazdrości nikomu urody;) Wg mnie jest ładniejsza od Fox. Ale takie moje zdanie. Uwielbiam ją za rolę Jackie w "Różowych latach 70-tych". Oglądałaś?:)

użytkownik usunięty

nie,to jakiś serial ? jest ładna,ale myślę,że urodą Fox nie dorówna. To moja opinia. ; )

No Tobie nie przeszkadza to, a komu innemu nie przeszkadza, że Kristen narzeka. A w ogóle co do Megan, sama ostatnio podobno mówiła, (bo przyznam Ci się, że wyczytałam to na portalu plotkarskim, ale Ty też tam urzędujesz, więc nie masz mi za złe), że Megan jest bardzo niezadowolona ze swojej gry, i że wie, że jej sława jest bardziej zasługą jej ciała niż umięjętności aktorskich. Więc jak widzisz, sama wie, że jest słaba w tym co robi. Ale również daję jej szansę.

użytkownik usunięty
Camilla3

Wiem,też to czytałam. Cóż,jak dla mnie gra nieźle.

Mila jest śliczna, to prawda. Chociaż nie znam jej ogólnie, ale po fotkach widać, że ma dziewczyna urodę, i na pewno nie ma czego zazdrościć Megan, jeżeli już o to chodzi :)
No, a to, że Fox gada bzdury, to czytałam już nie raz, podobno plecie trzy po trzy.

użytkownik usunięty
Camilla3

Mila jest Ukrainką;) Więc musi być ładna;) Ja mam korzenie ukraińskie i białoruskie:)

użytkownik usunięty

O, sorry, że tak się wtrącam , ale Ukrainki są śliczne. :D I ja ponoć mam korzenie rosyjskie. :O

użytkownik usunięty
Camilla3

dla mnie Megan jest bardziej drapieżną kotką. A Mila ma dziwne oczy,takie wyłupiaste.

użytkownik usunięty

'' drapieżna kotka '' - jakie epitety..
I Mila ma całkiem normalne oczy, nie żadne wyłupiaste.

użytkownik usunięty

takie dziwne wielkie przy jej drobnej twarzy . ; >
hehe. ; p dzięki.

użytkownik usunięty

duże oczy są fajne;)

Bardzo fajne ;) Podobają mi się duże oczy ogólnie. Chociaż ja swoje lubie, a mam małe i czarne :) Także chyba bym jednak nie zamieniła ich na duże :p