Ohydna, ktoś powinien ją przejechać samochodem za samą ambicję [jej ambicję bycia sexbomb, no bo aktorka z niej żadna] powinna zagrać w jakimś poważnym filmie, wtedy jej beztalencie zostałoby obrażone i skończyłby się ten cały boom na pseudo aktoreczkę bez-osierdzia.
Bez przesady. Aktorka z niej zadna,to zadufana pindzia ktora mysli ze jest lepsza od wszystkich... Ale zeby od razu ja autem taranowac?:)
I kto to mówi... Ja przynajmniej potrafię podać rozsądne argumenty dlaczego nie przepadam za Fox. Twoje zaś argumenty są na poziomie podstawówki kiedy to się wypina tyłek do lustra i naśladuje ruchy tancerek z teledysków.
No przynajmniej nie ma autyzmu. I potrafi normalnie mówić. Jest pewna siebie,a do tego śliczna. ;)
czy aktorki mają być pewne siebie i do tego śliczne? NIE! aktorki mają mieć talent :) uroda to tylko mały dodatek. wpisz sobie w google dziecko lepiej co to znaczy '' aktorstwo '' .
Owszem,by poradzić w sobie w show biznesie. :< Mimozy odpadają.I Twoja idolka nigdługo też odpadnie. ; <
Dziecko? Hahaha. Ale mi pojechałaś. :<
cóż to za obraza,fanko Pattinsonka. ;<
no, a nie jesteś dzieckiem?
i miło mi. chociaż wolałabym gdybyś mówiła na mnie per fanko Jamesa Deana. :D
Orientacja Deana nie jest do końca znana. Ponoć coś tam z facetami było, ale na pewno nie był gejem, bo kręcił też z kobietami. Zresztą co to za znaczenie? Był geniuszem i został legendą. Jeden z najlepszych aktorów w historii kina. Dzisiejszy aktorzy nie dorastają mu do pięt. TO jest aktor, a nie Twoja Megan Fox. Widać, że nie widziałaś z nim żadnego filmu.
I ja tam uwielbiam Anglików. Ciota to jest z Efrona .
Tak,ale był biseksualny. Za dużo to się facet niestety nie nagrał,bo zginął w wypadku samochodowym.
Skoro tak sądzisz.
Megan Fox nie jest cudowną aktorką,ale sobie radzi. I jest bardzo ładna.
Anglików? Chyba raczej Amerykanów. Dean to Amerykanin. ; )
I tak. Widziałam : Na wschód od Edenu. Całkiem przyzwoity film.
Tak, szkoda.
Na pewno zagrałby w wielu świetnych filmach, podobnie jak Jack Nicholson, czy De Niro. Mimo to, te 3 filmy , w których zdążył zagrać to sama poezja. :D
I w tym wypadku akurat chodziło mi o Pattinsona.
I ' całkiem przyzwoity ' ? ha, jak dla mnie to za mało. jest świetny! :D
ale zależy co kto lubi.
zresztą jeśli dla Ciebie był tylko '' gejem '' , którym jednak nie był, to gratuluję . bo nie znając jego, nie możesz uważać się za znawczynię filmów. to tyle. dziękuję. :D
Owszem.Był. 'Nie jestem homoseksualistą, ale też nie zamierzam iść przez życie z jedną ręką związaną za plecami. ''Odpowiedź aktora nie jest jednoznaczna, sugeruje, że może być biseksualistą, nie ukrywa jednak, że nie ma nic przeciwko kontaktom seksualnym z mężczyznami.
ZGADZAM się,że takich aktorów jak kiedyś byli,to już nie będzie. Teraz rządzi Twilight. Stewart nie dorasta do pięt np. takiej Audrey Hepburn.
Nie. Ona jest bezkonkurencyjna. Boziu,ja tylko mówię,że Megan jest bardzo ładna i radzi sobie nieźle.
To nie znaczy,że uważam ją za najlepszą aktorkę.
Ach,jeszcze jedno. Woody mówił o Kryśce,że jest śliczna.
Nie ocenia się książki po okładce. Niestety,Woody nie oglądał żadnej częsci Zmierzchu. Gdyby zobaczył ją,jak otwiera buźkę,sapie itp.itd. to z pewnością zmieniłby o niej zdanie ; < ...
no właśnie. nie oglądał żadnej części zmierzchu. co nie znaczy , że nie widział jej w żadnym innym filmie. ;)
Audrey Hepburn jeśli chodzi o wygląd to nie bardzo mi się podobała. :P
Jednak aktorką była świetną i miała charyzmę i charakter. Z tych starszych aktorek to według mnie najładniejsza była Marilyn Monroe of kors, Elizabeth Taylor ( która jeszcze żyje. : D ) i Rita Hayworth. W ogóle uwielbiam stare Hollywood. ;D
W każdym filmie gra tak samo. ;) Niech obejrzy jakiś film z nią,to potem pogadamy.
A mi się podobała. rita hayworth- o tak. Przepiękna.
może dlatego, że te filmy mają podobną tematykę? zobaczymy jak się zaprezentuje w the runaways , czy welcome to the rileys.
i tak, śliczna była. lauren bacall też jest b. ładna, choć nie oglądałam z nią żadnego filmu. ale ludzie się nią tak tu zachwycają , że sama muszę ja zobaczyć. :D
czy ty madeinjapan masz jakiąs obsesje na punkvie Kristen juz to kiedyś chyba pisałam ale naprawde to jest dziwne na kazdym forum piszesz o Stewart...chyba powinnaś udac sie do psychologa
generalnie ona mnie mało co obchodzi. za to Ty znasz na pamięć całe życie prywatne Kristen. :
Wedle mnie moze objac rekoma nogi i sie kiwac do przodu i tylu. Bo takie wrazenie sprawia.
z pewnością nie kiwam nogą,jak szurnięta, jak ta wasza Kristen . : ) ale już skończmy ten temat.
Z pewnością masz problemy z czytaniem. Kto powiedział cokolwiek o kiwaniu nogą? Chodzi mi raczej o kiwanie tułowiem tuląc rękoma nogi do siebie. Nie wiem czy kojarzysz o co mi chodzi... Krsiten jakby kiwnęła nogą to by cię już na świecie nie było Misiek.
tak,ja kiwam głową nad waszą głupotą,a Krycha kiwa nogą.
Mnie by na świecie nie było?! nie rozumiem. O.O
Bo Twoja osoba sie nie liczy. Ani w Hollywoodzie ani na filmwebie. Ciebie nie ma. Musisz dziwnie wygladac kiwajac sie przed komputerem. Az dziw ze mama cie nie wziela jeszcze do psychiatryka.
hahaha tak jej nie lubisz a tak duzo wiesz na jej temat, może poczytaj biografie najinteligentniejszej znanaej osoby czyli Megan anie tracisz czas na nak nieznaczaca dla ciebie osobe jak Kristen
moimi rodzicami się z łaski swojej nie interesuj. ;) pilnuj swoich. Rozumiemy się?
Ale przeciez ja sie nimi nie interesuje. A co moich to nie mam kogo pilnowac. Bo jestem pelnoletnia.
ta ? a kto pisał '' moja mama chodzi całe życie w szpilkach i jakoś nic jej nie jest '', lub to, że jest nauczycielką? :)
Idź się dowartościowuj gdzieś indziej.
No i dobrze. Ale czy ja mówiłam coś o TWOICH rodzicach? Chyba nie. :X
o moich akurat nie, ale innych tak. :)
Np. wtrącasz syna lub dzieci.
I nie muszę się dowartościowywać w porównaniu do Ciebie. Nie odczuwam potrzeby pisania np. że jestem podobna do królewny śnieżki, haha.