Wy możecie sobie pisac co chcecie ale ja studiowałem w Angli 4 lata i widzialem ja na żywo i wiem jedno ze Fox to jest szkaradny bazyl naprawde piękna jest Jennifer Love Hewitt ją tesz widziałem na żywo! .........
szkoda ze one ciebie nie dostrzegły też by miały niezły ubaw widząc takiego trolla
Nie jestem fanem Megan, ale gó...no mnie obchodzi jak wygląda na żywo. Nigdy jej nie spotkam. Grunt że na ekranie wygląda seksownie i wyraźnie brakowało mi jej w Transformers 3.
Poza tym uroda to kwestia gustu. Pisząc prosto, żebyś zrozumiał: jeśli Tobie się ktoś nie podoba, to nie znaczy że i innym. Dla mnie obie nie są żadnymi pięknościami, dość pospolite dziewczyny. Tyle że młode, seksowne i „dobrze zrobione”. Reszta zależy od roli i reżysera.
Wzruszają mnie te „demaskatorskie” zdjęcia, na których widać np. nieuamalowaną i nieuczesaną Theron i od razu sypią się docinki, jaki to „pasztet”. A ja się pytam, co za idiota oczekuje od człowieka, którym jest najpiękniejsza nawet kobieta, że będzie przez 24 godziny wyglądał jakby spędził 3 godziny w salonie wizażu? To nie problem tych kobiet, tylko problem z głową owego idioty.
A ja Piłem Wczoraj Piwo z Muminkiem . Dużo nie wypiliśmy bo Ryjek doniósł dla taty Muminka że pije i tatuś ukrócił mu picie . Dziś za to jadąc do domu spotkałem Selene Gomez , która miała problemy z autem :D Pomogłem jej i ta w zamian zaprosiła mnie na kolację . Po wspólnej kolacji odstawiła mnie swoim Samolotem na podwórko i powiedziała ,że się zdzwonimy :D
Widzisz ja też znam Ciekawych Ludzi :D No może po za Muminkiem bo mi wypił Piwo ostatnie .
{ żartuje oczywiście bo ci nie wierzę }