Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Połowa kobiet, gadających o niej: Ona jest głupia jak but! Albo Co w niej takiego fajnego?! Jest głupsza od niej!!! Ja Ją uwielbiam jako aktorke, a to, że jest głupia czy coś w ogólnie mnie nie interesuje... Dobrze gra w filmach i co tu dużo gadać? Do tego jest śliczna.. Po prostu zjawiskowa... Po prostu jej niemiłośernie zazdrościcie!

Za chwile mnie zlinczujecie, ale co mi tam... Pozdrawiam te piękne, brzydkie, mądre i głupie ;)

rossoneri90

Tak faktycznie mamy jej czego zazdrościć. Zjawiskowo piękna? Jest wiele aktorek o niezwykłej urodzie ale ona nie jest piękna chyba, że przeprowadzi sobie więcej operacji plastycznych to może wyładnieje w co wątpię. I nie, nie zazdrościmy jej, po prostu piszemy tutaj swoje opinie.

amm2

Opinie? Większość tylko wyżywa się na niej emocjonalnie i nie przedstawia tak naprawdę żadnej konstruktywnej krytyki. Powtarza jedynie jakieś bzdury wyczytane na pudelku, ubarwia je obraźliwymi epitetami i chwali się jaką to nienawiścią darzy Fox.
Może i faktycznie sama uroda u innych kobiet aż tak bardzo wam nie wadzi, ale gdy dochodzi do tego jeszcze brak skromności, najwyraźniej zapala wam się czerwona lampka ostrzegawcza. Jakoś wątpię by którakolwiek z was przejmowała się Megan gdyby ta była obdarzona aparycją na przykład Krystyny Feldman.

ShadowDrake

Wiesz na czym polega twój problem? Na tym, że nie potrafisz zrozumieć co ktoś do ciebie pisze. To co napisałam jest moją opinią, a ty wcale nie musisz się do tego odnosić. Myślisz, że ja się przejmę jak mi napiszesz, że jej zazdroszczę? Otóż mylisz się, bo mam to gdzieś.
Myśl co chcesz, a ja i tak wciąż wiem, że nie mam jej czego zazdrościć.
A mówienie o niej jako aktorce jest wręcz śmieszne i obraża naprawdę utalentowane aktorki.

amm2

Po prostu nie prezentuje sobą ani dobrego poziomu aktorskiego ani też jako osoba ze świata kultury: chamska, opryskliwa skandalistka. Co do urody... widać niestety rękę chirurga, mnie osobiście to razi nieco.

Osobiście nie miałbym nic przeciw mieć tylko kasy co ona... i w sumie to wszystko, ale do tego postaram się być może sam dojść ;)

Abukashi

Gdyby inni potrafili wyrazić swoją krytyczną opinię tak jak to zrobił właśnie AbukKibleik, nic bym nie mówił.

amm2

"...nie potrafisz zrozumieć co ktoś do ciebie pisze." ---> Czego z tego co napisałaś według ciebie nie zrozumiałem?

"To co napisałam jest moją opinią, a ty wcale nie musisz się do tego odnosić." ----> Tak samo jak i ty nie musiałaś tego pisać na forum publicznym. W realu też masz taki fajny zwyczaj - objeżdżasz kogo się da za jego plecami? I czemu, powiedz, ma to służyć, poza tym że oczywiście poprawia ci samopoczucie?
Nie podoba mi się jak ktoś nie liczy się w ogóle z godnością drugiej osoby.

"Myślisz, że ja się przejmę jak mi napiszesz, że jej zazdroszczę? Otóż mylisz się, bo mam to gdzieś.
Myśl co chcesz, a ja i tak wciąż wiem, że nie mam jej czego zazdrościć." ---> Mam uwierzyć w to, że gdyby Megan Fox była pomarszczoną staruszką, również jej byś tak nienawidziła?

"A mówienie o niej jako aktorce jest wręcz śmieszne i obraża naprawdę utalentowane aktorki." ---> W jaki sposób je obraża? Przecież Megan Fox gra w filmach, więc to chyba oczywiste że też jest aktorką.

ShadowDrake

Tak samo jak i ty nie musiałaś tego pisać na forum publicznym. W realu też masz taki fajny zwyczaj - objeżdżasz kogo się da za jego plecami? I czemu, powiedz, ma to służyć, poza tym że oczywiście poprawia ci samopoczucie?
Nie podoba mi się jak ktoś nie liczy się w ogóle z godnością drugiej osoby. -> nie musiałam, ale chciałam, a tobie nic do tego :D
Czy ja napisałam, że to czemuś służy i poprawia mi samopoczucie?
Piszę co innego, a ty dopowiadasz swoje więc to się tyczy tego, że nie rozumiesz co ktoś do ciebie pisze.

"Mam uwierzyć w to, że gdyby Megan Fox była pomarszczoną staruszką, również jej byś tak nienawidziła?" Teraz kolejne twoje słowa dopowiedziane. Czy napisałam, że jej nienawidzę? Nie. Napisałam to co o niej sądzę i to, że według mnie nie jest aktorką. Nic nie było wspomniane o nienawiści, bo wybacz ale osobiście jej nie znam, ale widząc jak jesteś obronie nastawiony sugeruje, że musisz być jej wielik fanem/przyjacielem. W końcu wiele o niej wiesz.

"W jaki sposób je obraża? Przecież Megan Fox gra w filmach, więc to chyba oczywiste że też jest aktorką." W filmach? też mi coś napisz mi przykład filmu, który wywołał niezwykłe emocje i w którym pokazała swoją naprawdę piękną grę aktorską.

amm2

ekhm.. pozwolę sobie zauważyć, że gdy Tobie zapaliła się żaróweczka, to Loriannie zgasła..
dodatkowo styl i treści postów się dziwnie pokrywają.. cóż za przypadek! :>

diana6echo

ekhm.. pozwolę sobie zauważyć, że gdy Tobie zapaliła się żaróweczka, to Loriannie zgasła..
dodatkowo styl i treści postów się dziwnie pokrywają.. cóż za przypadek! :>

To do mnie? ;d

amm2

nie, do tego wyżej..
dżizas, system drzewkowy, ju noł..

diana6echo

No nie ma co, ale muszę cię zaskoczyć, że nie wiem o jąka loriane ci chodzi. Jak już chcesz się wtrącić do tematu znajdź lepszy powód.

amm2

jaką*

amm2

"W filmach? też mi coś napisz mi przykład filmu, który wywołał niezwykłe emocje i w którym pokazała swoją naprawdę piękną grę aktorską." ---> Chcesz powiedzieć że filmy "które (nie) wywołują niezwykle silnych emocji" nie zaliczają się do filmów, a aktorzy którzy nie "pokazują pięknej gry aktorskiej" nie są aktorami? Co za bzdura.

"Teraz kolejne twoje słowa dopowiedziane. Czy napisałam, że jej nienawidzę? Nie. Napisałam to co o niej sądzę i to, że według mnie nie jest aktorką." ---> Właśnie dlatego odniosłem wrażenie że jej nienawidzisz. Zaprzeczasz czemuś co jest oczywiste - Fox jest aktorką i twoje widzimisię nic w tej kwestii nie zmienia.

"nie musiałam, ale chciałam, a tobie nic do tego :D
Czy ja napisałam, że to czemuś służy i poprawia mi samopoczucie?
Piszę co innego, a ty dopowiadasz swoje więc to się tyczy tego, że nie rozumiesz co ktoś do ciebie pisze." ----> Rozumiem, ale i jednocześnie interpretuję to co piszesz.

"Nic nie było wspomniane o nienawiści, bo wybacz ale osobiście jej nie znam, ale widząc jak jesteś obronie nastawiony sugeruje, że musisz być jej wielik fanem/przyjacielem. W końcu wiele o niej wiesz. " ----> Który to już raz powtarzam że nie jestem żadnym fanem Megan Fox? Widziałem z nią tylko pierwszą część "Transformers", a nią samą zacząłem się interesować dopiero wtedy gdy zauważyłem jak powszechne i modne stało się na filmwebie jej obrażanie. Dla ciebie to pewnie wygląda na dobrą zabawę, ale mnie akurat podczas czytania tych wszystkich żałosnych komentarzy wcale nie było do śmiechu, więc postanowiłem jakoś zareagować.

Tak zaspamowałaś z dianą6echo temat "Daleko jej do Angeliny...", że już nawet nie miałem siły czytać tego wszystkiego (tym bardziej że i tak pisałyście głównie o sobie). Wkleję tutaj tylko to co rzuciło mi się w oczy:
" - "Fox jest głupia" - skąd ten wniosek?; - z jej wypowiedzi publicznych. wybacz, ale kobieta która mówi o sobie że jest kosmiczną boginią seksu czerpiącą energię z planet, mądra być nie może. nawet,jeżeli jest to kreacja medialna, to owszem - ta medialna Fox jest głupia. Prawdziwa zaś jest wyjątkowo cwana i leci pod publiczkę jak nic." -------> Nie mam pojęcia gdzie to wyczytałaś albo usłyszałaś (źródło mile widziane :p), ale jak dla mnie wygląda to na ewidentny żart. Aż tak obce jest ci poczucie humoru, że musisz wszystko brać na poważnie? Akurat jest to jeden z najczęściej tutaj powtarzanych wyssanych z palca zarzutów, więc dołączam się do pytania diany6echo: "skąd wniosek że Fox jest głupia?"

"Kobieta to nie towar.
Aktorka to nie towar." i gdzieś tam jeszcze przewijające się gadanie o towarach. ----> W pewnym sensie każdy wykonujący jakiś zawód jest towarem. Poza tym że w zamian za pieniądze oferujemy komuś nasz czas i umiejętności; jak towar na półkach sklepowych próbujemy zaprezentować się jak najlepiej naszym pracodawcom: wpierw by zostać gdzieś zatrudnionym, później aby awansować. Aktorzy, czy w ogóle wszystkie te wylansowane przez media gwiazdy też w istocie robią za żywą maszynkę do robienia pieniędzy (których ilość jest oczywiście zależna od tego jaką popularnością się te osoby cieszą).

ShadowDrake

Lorinna (http://www.filmweb.pl/user/Lorinna), to ty?
http://gfx.filmweb.pl/blog/1170350/585480.1.jpg
Jeśli tak to tobie już się nie dziwię. Na twoim nie tylko zazdrościłbym Fox, ale bałbym się w ogóle spojrzeć w lustro. Reszta która z takim zawzięciem obraża Megan Fox, pewnie wygląda podobnie.