Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

za to że ma kilo tapety? sorry ale rozwaliło mnie to

użytkownik usunięty
madzik995

nie,za to,że niektórym ludziom podoba się jej gra i seksowne ciało. ;)

Słowa "jej gra" to chyba w tym przypadku jakieś nadużycie ;).

użytkownik usunięty
Goku

hm,czyżbyś zazdrościł jej urody ? ;) a może złość cię zżera,bo wiesz,ze taka laska jak ona by cię nie chciała? współczuję. ; )

użytkownik usunięty

i znowu zaczynasz.. ;)

Eh...

użytkownik usunięty
Camilla3

wkurwia mnie,że ktoś obraża Megan,a nic prawie o niej nie wie. Widział ją może raz na okładce jakiegoś magazynu i już komentuje. wy bronicie Kristen- spoko. ja też bronię Fox. ; ) bo ją lubię.

użytkownik usunięty

ale zwróć uwagę, że nie każdy ocenia aktora po urodzie. napisał, że nie umie grać - dobrze, ale to przecież wcale nie znaczy , że jej zazdrości.

użytkownik usunięty

bo najgorsze co może być, to takie gadanie, że jak ktoś krytykuje to odrazu musi zazdrościć. głupota. -,-

użytkownik usunięty

No cóż. Jak ktoś obrażał Kristen,wy mówiłyście,że to zazdrość i jestem zakompleksiona. Ale okej,nie chcę nie kłócić. Jak ktoś jej nie lubi,niech nie komentuje.

Made, co Ty tak nagle zaczęłaś przeklinać? Nie ładnie, nie ładnie...
No dobrze, możesz jej bronić, ale tak jak napisała Get up, to, że ktoś za nią nie przepada, nie znaczy, że jej zazdrości. Bo Ty nie lubisz Kristen, jej gry itd... a zawsze mówisz, że jej nie zazdrościsz niczego. Także powinnaś wiedzieć, że tak też można.

użytkownik usunięty
Camilla3

przeklinam,gdy jestem baardzo wkurzona. :)
Kryśce nie można czegoś zazdrościć,a Megan można.

Made, nie wracajmy do punktu wyjścia. Każdemu się co innego podoba, kto inny uznał by, że to Kristen jest czego zazdrościć, a Megan nie. Gusta są różne. I nie wkładajmy wszystkich do jednego wora. A zrozum, że nie każda krytyka wiąże się z zazdrością.

użytkownik usunięty
Camilla3

Wiem o tym.

:)

użytkownik usunięty

No cóż. Ja bym prędzej zazdrościła Kristen, a nie Megan.. ; )) I Kristen to nie jest na polskie '' Kryśka '' - tak na przyszłość.

Kryśka, to jest Christine chyba :p

użytkownik usunięty
Camilla3

No właśnie. ; ) A Kristen nie ma polskiego odpowiednika. Specjalnie sprawdzałam.

użytkownik usunięty

aha. :P no to już wiem.

użytkownik usunięty

A ja się tobie nie dziwie, że tak napisałaś. Koleś nie podał argumentów (żadnych). Rzucił słowa na wiatr w ogóle ich nie uzasadniając. Napisał, że Megan nie potrafi grać. Wg mnie też nie potrafi, jednak niestety nie uzasadnił w żaden sposób. Dlatego masz prawo się domagać normalnej wypowiedzi. Tyle;)

użytkownik usunięty

o,cieszę się,że ktoś mnie poparł.Dziękuję. Tak,masz rację.

użytkownik usunięty

no ale skoro ktoś pisze o grze, to po co wtrącać coś o wyglądzie? Megan nie jest modelką.;)
ale co do aktorstwa jeszcze, to raczej drugą Meryl Streep nie zostanie, ale może coś z niej będzie.. tak jak już pisałam - czekam na filmy z nią. passion play , the crossing i jonah hex. ; ) tylko lepiej, żeby przestała robić sobie liftingi ( ostatnio chyba przesadziła ) , bo twarz robi się mało plastyczna i z aktorstwa nici. i nie mówię tego wcale złośliwie. ;)

użytkownik usunięty

mam pytanko, jak dlugo czekalas az ci sie zmieni avatar?:)

użytkownik usunięty

ogólnie to filmweb ma '' niezły '' refleks. 2 dni chyba.

Niestety... Też dwa dni musiałam czekać. W starym filmwebie wskakiwał bezpośrednio po załadowaniu, a tutaj...

użytkownik usunięty

hm. O ile wiem,Megan ma mnóstwo sesji zdjęciowych. ; )

użytkownik usunięty

Nie wiem czy mnie pobijesz za to, ale ja lubię Milę Kunis. A ona się źle wypowiedziała o Megan...;p

użytkownik usunięty

co z tego, że miała sesje zdjęciowe? nie robi to z niej automatycznie modelki. ;)

użytkownik usunięty

Nie musi być modelką. Zresztą,większość modelek to kościotrupy i zapadniętymi policzkami.
Wiem,czytałam. Ale Mila mi się nie podoba.

użytkownik usunięty

A mi się podoba:)

użytkownik usunięty

'' zresztą większość modelek to kościotrupy i zapadniętymi policzkami '' - AHA.
Przecież już modelki wcale nie są takie chude. ( przynajmniej te normalne i bardziej znane ) . zresztą na takich szczupłych dziewczynach ciuchy lepiej leżą. raz wpuścili na wybieg dziewczyny bardziej krągłe i jakoś to niezbyt wyglądało. :o

użytkownik usunięty

Adriana Lima ( uwielbiam ! ) , czy Natalia Vodianova ( również uwielbiam. :D ) nie są kościotrupami np.

O, Adriana Lima- kobieta ideał. Jest prześliczna pod każdym względem :)

użytkownik usunięty
Camilla3

Adriana ładna,ale nie aż tak ładna. A Natalia taka sobie : http://winosandfoodies.typepad.com/.a/6a00d8341c5f2153ef01310fe1dd07970c-500wi

użytkownik usunięty

Naturalna i urocza. ; ) Lubię ją.

Mnie się Natalia średnio podoba prawdę mówiąc :)

użytkownik usunięty
Camilla3

dla mnie jest śliczna. :p ładniejsza nawet od Adriany. ( bez operacji itp. ) zresztą chyba kwestia gustu. ;)

http://english.pravda.ru/img/idb/photo/002-1908.jpg
http://www.zeberka.pl/img/cam/natalia.jpg
http://lapoupeerusse.files.wordpress.com/2009/01/natalia.jpg ( mój były av . :D )
ale dobra, koniec reklamy. to jest forum o Megan. :D

Mnie się ona na niektórych fotach kojarzy z Bachledą Curuś. Ma coś w twarzy podobnego :)

użytkownik usunięty

Fox... strasznie piękna aktorka. Chciałabym tak wyglądać. Idealne ciało i twarz. Niestety totalny brak talentu jeśli chodzi o gre aktorską.

użytkownik usunięty

A ja nie chciałabym wyglądać tak jak ona. Pasuje mi tak jak jest. ; )