Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

iż wcale nie jest taka głupia, może aktorka to one świetna nie jest nawet dobra nie jest no może już przeciętna ale nie wiem, w każdym razie mówi głupio i dziwnie, tylko ktoś myślał po co bo ja nie widzę żeby o niej przestano gadać, jest ładna nawet bardzo i zaczynam myśleć że nie głupia skoro udaje jej się nie zniknąć, większość aktorów po jednym filmie tragicznym znika bez śladu,

KrzysiuVelSloneczko

Głupsza od ciebie na pewno nie jest. Słyszałeś w ogóle o czymś takim jak interpunkcja?

ShadowDrake

jako student politechniki niezbyt jej potrzebuje ;], uważam za ważniejsze prawa Logiki i Fizyki i nie uważam się za głupka, to że mam dysleksje i dysortografie nie przeszkadza byciu w inteligentnym, ale ty przecież jesteś bardzo inteligentny powinieneś to wiedzieć bo czasem głupota to po prostu to co ludzie piszą

KrzysiuVelSloneczko

na pewno jest ktoś, kto naprowadza ją i radzi co ma mówić, zachować się, nawet jeżeli to są głupoty, ale trzeba to przyznać, dzięki temu, tak jak napisał założyciel tematu, nie schodzi ona z pierwszych stron gazet.

Nyłącznie na premierach filmów i do znanych gazet wypowiada się i anegdotami zwraca uwagę i sprzedaje się wszystko jak ciepłe bułeczki.

Ktoś wykonuje swoją robotę perfekcyjnie, choć ludzie albo ją kochają, albo nienawidzą to i tak wokół niej zawsze jest szum. Dzięki temu będzie zawsze o niej głośno.