iż wcale nie jest taka głupia, może aktorka to one świetna nie jest nawet dobra nie jest no może już przeciętna ale nie wiem, w każdym razie mówi głupio i dziwnie, tylko ktoś myślał po co bo ja nie widzę żeby o niej przestano gadać, jest ładna nawet bardzo i zaczynam myśleć że nie głupia skoro udaje jej się nie zniknąć, większość aktorów po jednym filmie tragicznym znika bez śladu,
jako student politechniki niezbyt jej potrzebuje ;], uważam za ważniejsze prawa Logiki i Fizyki i nie uważam się za głupka, to że mam dysleksje i dysortografie nie przeszkadza byciu w inteligentnym, ale ty przecież jesteś bardzo inteligentny powinieneś to wiedzieć bo czasem głupota to po prostu to co ludzie piszą
na pewno jest ktoś, kto naprowadza ją i radzi co ma mówić, zachować się, nawet jeżeli to są głupoty, ale trzeba to przyznać, dzięki temu, tak jak napisał założyciel tematu, nie schodzi ona z pierwszych stron gazet.
Nyłącznie na premierach filmów i do znanych gazet wypowiada się i anegdotami zwraca uwagę i sprzedaje się wszystko jak ciepłe bułeczki.
Ktoś wykonuje swoją robotę perfekcyjnie, choć ludzie albo ją kochają, albo nienawidzą to i tak wokół niej zawsze jest szum. Dzięki temu będzie zawsze o niej głośno.