Mnie to strasznie wkurza, kiedy porównują, Megan Fox z Angelina Jolie!! Po pierwsze Angelina Jolie jest zdecydowanie niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju, a po drugie, jeżeli już miałby ktoś Jej dorównać lub w ogóle przewyższyć to na pewno nie będzie Megan Fox... Na moje oko to gdyby nawet zrobiła sobie 100 000 operacji plastycznych to nie będzie ani ładniejsza, ani lepsza w aktorstwie. Megan Fox jedynie kopiuje Angelinę Jolie, co widać i wszyscy dookoła się tym podniecają, a Ona myśli, że jest super... Tak naprawdę to jest żałosna^^
Co tu dużo mówić-popieram. Fox nie zasługuje nawet na miano pseudo Jolie.
Jolie może się podobać bardziej lub mniej,ale trzeba przyznać,że urodę ma
dosyć oryginalną i niepowtarzalną.A Fox ma niezłe ciało,ale jest coś w tej
dziewczynie co mnie odpycha,może to ta twarz,zupełnie bez charakteru i
wyrazu,zdająca się wyrażać szczytne słowa w stylu: "Ale jestem
piękna,zajebista i seksowna,ach!Popatrz na mnie i onanizuj się!Przeleć
mnie!Ach!Ale tylko w marzeniach,bo jestem wspaniałą Megan Fox i byle komu
nie dam dupy!A może dam...tyle,że za odpowiednią sumę...".Fox pomimo tego
pięknego ciała i rzekomego seksapilu jest taka cholernie przeciętna,a nie
ma nic gorszego w tym świecie niż przeciętne piękno.
ostatnio przeczytałam w gazecie fajny komentarz co do tego
"po co ma być drugą Jolie, skoro może być pierwszą Megan Fox"
jak dla mnie to zdanie mówi wszystko, nic dodać, nic ująć
W sumie też prawda, na świecie powinno być wiele różnych osobowości, a nie podrabianych i do tego jeszcze kiepsko... Może Megan Fox będąc sobą pokazałaby, że jest ok... Jednak Ona chyba siebie nie docenia i nigdy się tego nie dowiemy...
Megan mówiła że nie jest i nie chce być kolejną Jolie, media ją tak nazwały i one głoszą taką propagandę. Nie ma co sie oburzać.
Szkoda tylko, że już nie raz spotkałam się z wywiadem z Nią, kiedy w 100% dawała do zrozumienia co innego niż Ty twierdzisz... Chociaż w sumie to co ludzie tak naprawdę mogą wiedzieć... Jedno się myśli, a drugie mówiXD
Megan Fox jest po prostu obchydna.. :/
podrabia Angeline Jolie i nie chce sie nawet przyznac!
przed operacja czy po i tak wyglada dalej strasznie
bez obrazy ale nie wiem jak durnym trzeba byc zeby ja lubiec
zgadzam sie z tym : "Ona myśli, że jest super... Tak naprawdę to jest żałosna^^ "
wiec te osoby ktore ja nienawidza tak jak ja to prosze dajcie jej ocene 1 bo na taka zasluguje ta plastikowa lalka barbi :
http://farm4.static.flickr.com/3648/3634467680_ebc216e5ba.jpg
xD
potwierdzam angelina jest zjawiskowa, ma charakterystyczną twarz ale charakterystyczna nie znaczy piękna. Megan jest o wiele ładniejsza
Według mnie, Angie jest o wiele piękniejsza od Megan (Fox w ogóle mi się nie podoba). Do tego super gra i jest niepowtarzalna, nie da rady się jej podrobić.
Angelina ma charakterystyczną i piękną twarz, Megan ma twarz jak tysiące innych kobiet/dziewczyn :) Niedługo przez te operacje coś jej odpadnie, usta czy ucho.
mi się też megan bardziej podoba.dlaczego to zawsze kobiety są bardziej krytyczne niż mężczyźni?a bo mężczyźni wybierają kobiety które im się podobają a kobiety mogą swoje "rywalki" tylko zbesztać ;P ktoś jej nie lubi spoko,ale dlaczego piszecie,że ona jest brzydka kiedy nie jest?angelina jolie...no jej usta mi się nie podobają,ale uważam,że jest bardzo ładną kobietą.my kobiety mamy w zwyczaju piętnować to czym inni się zachwycają ponieważ tylko bluzgi a nie konstruktywna kytyka potrafią wzbudzić zainteresowanie.takie jest moje zdanie.niestety jeżdżenie po innych to nasza natura :P ja sama mam takie odczucia co do keiry "że niby ona jest najpiękniejsza?taki patyk?",ale mimo wszystko bardzo lubię jej filmy no i jakoś nie mogę jej znielubić i mimo mojego sprzeciwu wobec chudzielców twarz ma piękną.a w ogóle o dziwo gdy kiedyś rozmawiałam z koelagami o angelinie oni powiedzieli,że im się nie podoba.ja na to "jak to nie?przecież ona jest sexy!" a oni na to " uwierz nam,nie jest".zdziwiłam się ale przyswoiłam,że ludzie różnie innych postrzegają.
Megan może się dwoić i troić, a i tak nigdy nie dorówna Angelinie ani urodą, ani grą aktorską. Uroda Angeliny jest naturalna, mniej drapieżna. Fox chce zrobić z siebie seksbombę, ale skończy na tym, że jej twarz się zdeformuje po tych wszystkich operacjach upodobniających do Jolie. Jeszcze tylko niech zacznie dzieci adoptować. Wystarczy, że tak jak Angelina przyznała się do biseksualizmu i zrobiła sobie niemal identyczne tatuaże.