niedawno dowiedziałem się że niejaka Rosie Huntington-Whiteley ma zagrać w transformers 3 za megan fox.
uważacie ze jest ładniejsza od megan? bo ja nie
oto jej zdjęcie:
http://images.fashionmodeldirectory.com/model/000000131931-rosie_huntington-whit eley-fullsize.jpg
Uważam,że to tylko plotki ;). ale sądzę,że Rosie nie ma w sobie tego pazura.
Nie podoba mi się. Wolę Megan.
Buahaha a kto pisał, że jest Rosjanką? To, że nazywa się Rosie nie znaczy, że jest z Rosji...już dawno się tak nie uśmiałam.
Poza tym jaką jest aktorką, nie wiem, nie znam. Ale jest śliczna i mam nadzieję, że nie zagra w żadnym transformensie, bo gra w takim 'czymś' ją zniszczy...
Robicie jakąś inwazję z forum Kristen Stewart czy co? Niezłą wojnę toczycie z madeinjapan i jej kontami.
madeinjapan trolluje na forum Stewart, a ja odpowiadam tylko na niektóre posty :)
Jak to kiedyś Bonaparte powiedział... "Wojna jest lepsza niż nietrwały pokój. "
a Ty jesteś dzieciakiem Neo,które pisze nie na temat. ;) dzieci,nie mam żadnych innych kont.
Dzieckiem już dawno nie jestem, a neo tym bardziej. Już komuś (chyba twojemu koledze skt84) pisałam, że dzieckiem to jestem swoich rodziców.
A to, że masz inne konta Natalko widzimy nie tylko my, ale i obiektywni obserwatorzy...
ładna jest ta Rosie. Może nie na tym zdjęciu, ale ogólnie. ; )
I z pewnością jest ładniejsza od Megan.
dla ciebie nawet kupa byłaby ladniejsza od megan. rosie ma przeciętną urodę.nie podoba mi sie.
czy ty nie potrafisz zrozumieć tego , że nie każdemu podoba się Megan? do cholery, dla mnie ona może jest brzydka i mam prawo tak uważać. są ładniejsze i zdolniejsze aktorki. żaden z niej ideał urody. tak samo jak nie każdy wzdycha do Brada Pitta, tak nie każdemu musi się podobać megan.
zresztą.. nawet kupa byłaby ładna po operacjach. ; )
Mi się też podoba, chociaż usta ma trochę za duże. Nie lubię takich dużych ust...
Ale od Megan jest ładniejsza, to fakt.
Nie podoba mi się ta cała Rosie coś tam . Jak można Megan Fox zastąpić obleśną heterą z "Victoria`s Secret"(?), która nie ma nawet żadnego doświadczenia aktorskiego.