Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

niedawno dowiedziałem się że niejaka Rosie Huntington-Whiteley ma zagrać w transformers 3 za megan fox.
uważacie ze jest ładniejsza od megan? bo ja nie
oto jej zdjęcie:
http://images.fashionmodeldirectory.com/model/000000131931-rosie_huntington-whit eley-fullsize.jpg

użytkownik usunięty
Bumblebee95

Uważam,że to tylko plotki ;). ale sądzę,że Rosie nie ma w sobie tego pazura.
Nie podoba mi się. Wolę Megan.

ale ona chyba nie jest rosjanką.
pochodzi z angli
jej praprababcia była polką

Bumblebee95

Buahaha a kto pisał, że jest Rosjanką? To, że nazywa się Rosie nie znaczy, że jest z Rosji...już dawno się tak nie uśmiałam.
Poza tym jaką jest aktorką, nie wiem, nie znam. Ale jest śliczna i mam nadzieję, że nie zagra w żadnym transformensie, bo gra w takim 'czymś' ją zniszczy...

keshia21

Robicie jakąś inwazję z forum Kristen Stewart czy co? Niezłą wojnę toczycie z madeinjapan i jej kontami.

LordRahl

madeinjapan trolluje na forum Stewart, a ja odpowiadam tylko na niektóre posty :)
Jak to kiedyś Bonaparte powiedział... "Wojna jest lepsza niż nietrwały pokój. "

użytkownik usunięty
keshia21

a Ty jesteś dzieciakiem Neo,które pisze nie na temat. ;) dzieci,nie mam żadnych innych kont.

Dzieckiem już dawno nie jestem, a neo tym bardziej. Już komuś (chyba twojemu koledze skt84) pisałam, że dzieckiem to jestem swoich rodziców.
A to, że masz inne konta Natalko widzimy nie tylko my, ale i obiektywni obserwatorzy...

użytkownik usunięty
keshia21

doprawdy ? :)

użytkownik usunięty
Bumblebee95

ładna jest ta Rosie. Może nie na tym zdjęciu, ale ogólnie. ; )
I z pewnością jest ładniejsza od Megan.

użytkownik usunięty

dla ciebie nawet kupa byłaby ladniejsza od megan. rosie ma przeciętną urodę.nie podoba mi sie.

użytkownik usunięty

czy ty nie potrafisz zrozumieć tego , że nie każdemu podoba się Megan? do cholery, dla mnie ona może jest brzydka i mam prawo tak uważać. są ładniejsze i zdolniejsze aktorki. żaden z niej ideał urody. tak samo jak nie każdy wzdycha do Brada Pitta, tak nie każdemu musi się podobać megan.
zresztą.. nawet kupa byłaby ładna po operacjach. ; )

Mi się też podoba, chociaż usta ma trochę za duże. Nie lubię takich dużych ust...
Ale od Megan jest ładniejsza, to fakt.

użytkownik usunięty
keshia21

no, trochę takie '' murzyńskie są '' . ciekawe czy naturalne..

Szczerze mówiąc, to jakoś nie sądzę, żeby były naturalne ;)

Camilla3

Nie podoba mi się ta cała Rosie coś tam . Jak można Megan Fox zastąpić obleśną heterą z "Victoria`s Secret"(?), która nie ma nawet żadnego doświadczenia aktorskiego.

użytkownik usunięty
Bumblebee95

Bardzo ładna kobieta. Jednak w transformers wolałabym już tą Megan. Kwestia przyzwyczajenia. Gdyby ta Rosie grała od pierwszej części i ktoś chciałby na chama wepchnąć Megan to bym wyśmiała na dzień dobry.