Nie dość, że upodobnia się do Jolie to jeszcze lata za Robertem Pattinsonem i Zaciem Efronem... Nie wiem co ludzie w niej widzą, ma strasznie pospolitą i ordynarną urodę, mężczyźni z pewnością widzą w niej obiekt, który mogą wziąć do łóżka na jedną noc. Jest również beznadziejną aktorką, więc jak trafiła tak wysoko? Jest jedna odpowiedź -sypiając z każdym po drodze.
Mam nadzieje, że w końcu zniknie... Już nie mogę na nią patrzeć...
Jest piękna, moim zdaniem ładniejsza od Angeliny Jolie ale aktorka z niej żadna więc tak jak Elishą Cuthbert po ,,Dziewczynie z sasiedztwa'' wszyscy sie pozachwycają a potem zniknie. Cierpliwości;]
Ona trafia tak wysoko tylko dlatego, że wciąż mówi o Angelinie. Jest pokraczna i obrzydliwa... masz absolutną rację: laska na jedną noc. Nie znoszę jej strasznie. Pcha się wszędzie i wciąż mówi o Angelinie. Tylko dlatego wciąż się utrzymuje wysoko. No nie cierpię dziewuchy! Po prostu nie cierpię!
Czytacie te durne plotkarskie gazety dla dziewczyn tylko wam wodę z mózgu robią , Megan jest super i koniec :)
Fakt, zachowuje się czasami jak idiotka. Ale może to wcale nie znaczy, że jest pusta...Ludzie, nawet całkiem inteligentni, gadają i robią różne rzeczy, żeby zaistnieć w mediach. Wydaje mi się, że wcale nie jest głupia, tylko ma taki "sposób na sławę", udawanie pustej lali z wielkim biustem.