Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

hate hate hate

użytkownik usunięty

Nie dość, że upodobnia się do Jolie to jeszcze lata za Robertem Pattinsonem i Zaciem Efronem... Nie wiem co ludzie w niej widzą, ma strasznie pospolitą i ordynarną urodę, mężczyźni z pewnością widzą w niej obiekt, który mogą wziąć do łóżka na jedną noc. Jest również beznadziejną aktorką, więc jak trafiła tak wysoko? Jest jedna odpowiedź -sypiając z każdym po drodze.
Mam nadzieje, że w końcu zniknie... Już nie mogę na nią patrzeć...

Jest piękna, moim zdaniem ładniejsza od Angeliny Jolie ale aktorka z niej żadna więc tak jak Elishą Cuthbert po ,,Dziewczynie z sasiedztwa'' wszyscy sie pozachwycają a potem zniknie. Cierpliwości;]

Ona trafia tak wysoko tylko dlatego, że wciąż mówi o Angelinie. Jest pokraczna i obrzydliwa... masz absolutną rację: laska na jedną noc. Nie znoszę jej strasznie. Pcha się wszędzie i wciąż mówi o Angelinie. Tylko dlatego wciąż się utrzymuje wysoko. No nie cierpię dziewuchy! Po prostu nie cierpię!

Czytacie te durne plotkarskie gazety dla dziewczyn tylko wam wodę z mózgu robią , Megan jest super i koniec :)

Fakt, zachowuje się czasami jak idiotka. Ale może to wcale nie znaczy, że jest pusta...Ludzie, nawet całkiem inteligentni, gadają i robią różne rzeczy, żeby zaistnieć w mediach. Wydaje mi się, że wcale nie jest głupia, tylko ma taki "sposób na sławę", udawanie pustej lali z wielkim biustem.

użytkownik usunięty

no, straszne! jeszcze ci ukradnie pattinsona albo efrona i co wtedy będzie? :(

też tak sądze ;)

za krótki ..

suebell

Jest okropnie brzydka, beznadziejna, denna aktorka, bardzo bardzo bardzo puszczalska! śpi z każdym , kto jej się nawinie...Zal mi jej...