Brunetki są o wiele ładniejsze od blondynek. Jeśli jesteś blondynką to przefarbuj się na brąz bądź czerń, będziesz miała większe powodzenie:)
nie wiem co ma do rzeczy kolor włosów . przecież i blondynka i brunetka mogą być seksowne. głupota..
zresztą ja jestem blondynką , więc proszę mnie nie obrażać. :D i za nic bym sobie nie przefarbowała włosów na ciemno.
heh spoko:) napisałam tak, żeby prezz chwilę sprawdzić jak to jest być japonką. I ci powiem... - chujowo:)
brunetka też może być brzydka. przecież uroda nie zależy od koloru włosów, każdemu ładniej w czym innym..
skąd masz pewność, że to solarium? czerwiec już, więc może się opaliła naturalnie.
a ja jestem blond, ale najbardziej mi się podobają rude włosy. ale tylko farbowane. ( taki szczegół, bo przeważnie naturalne rude włosy nie są zbyt ładne . chociaż są wyjątki ).
moja znajoma ma naturalne rude wlosy i są piękne... mają taki połysk, równomierny kolor i są mega grube
o. ja znam trzech naturalnych rudzielców i każdy z nich ma typową jasną marchewę na głowie + kręcone siano.
chyba kwestia na kogo się trafi.