Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

ludzie blagam powiedzcie mi, jak mozna sie zachwycac czyms tak dennym i zrobionym? slow nie znajduje. owszem, jest bardzo ladna, ale czy wy widzicie jej gre aktorska?? a raczej jej brak?
lize zeby na kazdym zdjeciu myslac ze jest seksowna, a nie potrafi grac! kompletnie! zepsula calych transformersow, dno dno i normalnie hiperdepresja... 'sam dont liw mi!' 'sam aj low ju!' PORAŻKAAAAAA
czy ona wogole skonczyla aktorstwo? czy kurs na jakims moze targu rybnym?
smiech na sali, jak ja widze to az normalnie ogarnia mnie czarna rozpacz :P
oczywiscie to jest moje zdanie i nie chce nikogo urazic :)

cameliaa

hahah , dołączam się OO
chociaż musze przyznac , że dobrze zagrała w transformers - głupią pindę patrzącą na wygląd .
rola jej życia , no po prostu ..

" lize zeby na kazdym zdjeciu myslac ze jest seksowna "

i do tego nie tylko na zdjęciach : - pp
w filmie niestety też ; - //

lejdi_ejvii

No proszę was, czy wy jeszcze nie wiecie, że media lubią takich zdolnych ludzi?! :D
A tak serio - nie będę się rozpisywała po prostu przyznam wam rację : ZGADZAM SIĘ Z WAMI :)

cameliaa

boże , ty jak widać kompletnie sie nie znasz na aktorstwie . pewnie myślisz , że lepiej byś zagrała ? jesteś w błędzie . a tak w ogóle krytykujecie ją a samie nie jesteście nic lepsze . według mnie jest dobrą aktorką i to wystarczy . wypowiadacie sie o niej , ale gdyby nie była sławna to nic byście nawet nie wiedziały o jej istnieniu , a tak to o was nikt nie wie . weźcie się czasami zastanówcie czy wy nie jesteście denne , bo założę sie , że nic nie macie w tych swoich makówkach . a poza tym to jest człowiek a nie rzecz , jakbyś nie wiedziała , ale pewnie nie wiesz . i naucz się angielskiego , bo widać nawet nie wiesz nawet jak pisać proste słowa :) .

madzziaa

Madzziu, jestes takim typem uzytkownika, ktory jak zobaczy malo pochlebna opinie na temat swojego "UkOfFaNeGo" aktora badz aktorki, to odrazu musi wyrazic swoja opinie juz nie na temat aktora/aktorki tylko na temat tego uzytkownika :P co ma glowie, czego nie ma... skad przypuszczenia odnosnie pustosci mojej makówki? dziewczyno, zlituj sie :P kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie, nie sadze bym w jakis sposob urazila Cie moim postem.
Poprostu taka jest moja opinia.. nie mow mi ze sie nie znam na aktorstwie, bo czy Ty sie znasz? Moze powiesz mi ze Megan Fox jest aktorka porownywalna do np.. Meryl Streep? Mylisz pojecia.
I odnosnie mojego 'angielskiego': nie komentuj pewnych rzeczy, jesli brakuje Ci daru wylapywania żartow i subtelnej ironii :)

Wracajac do Megan, talentu ona po prostu nie ma (WEDŁUG MNIE PODKRESLAM), moze sie wyrobi, kto wie? A jest osoba medialna tylko ze wzgledu na wyglad.. dlatego jest slawna.
Tymczasem jej kwestie w obydwu czesciach transformers sa dla mnie smieszne i zenujace :)

cameliaa

Zgadzam sie z autorem tematu. Fox gra bardzo slabo, trudno jej okazywac emocje granej przez nia postaci, nic tylko sie mizdrzy i wypina tylek, dl amnie to nie aktorstwo, tylko promowanie sie na ekranie. Moze to wina rol jakie dotychczas grala, ale chyba raczej nie. Do tego piekna nie jest, ma twarz tancerki z rury, jest sztuczna.

madzziaa

uśmiałam się z komentarza madzzi. zdd argumenty nie przekonałyby nawet dziesięciolatka. nie wiem, ile masz lat, ale to, co napisałaś, jest po prostu śmieszne. nie zagrałybyśmy lepiej niż ona? cóż, to raczej nie jest za trudne. a nawet jeśli, to to ona jest tzw AKTORKĄ i to ona dostaje role w filmach, więc powinna znać się na tym, co robi.
ogólnie daję 1/10 i modlę się, żeby ta cała 'meganomania' wreszcie się skończyła, bo już mi od tego niedobrze.

midori_

ona jest aktorką . zważ na to , że to jest wschodząca gwiazda . nie próbuj mi wmówic , że wszyscy znani aktorzy od samego początku grają znakomicie i wszystko jest git . nie , tak nie jest . a co wolisz parisomanie ? przyczepiłaś się do tego , ale nie spotkałaś się z nią i nie wiesz jak zachowuje sie na planie , dla mnie to smieszne , porównywanie gwiazd grających juz 30 lat a tych będących na scenie 3 lata .

cameliaa

Zgadzam się w 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000% totalne dno i porazka - swoja droga ona jest ohydna, i sztuczna jak lalka z wosku - podobnie jak I.Miko

cameliaa

dokładnie megan to DNOO i PORAAŻKA. nie nadaje się na gwiazde jest brzydka i za bardzo zadziera nosa. Niewiem jak ktoś może legende kina Angeline Jolie porównywać z taką wiotką pustą lalą która zagrała w 3 filmach. a seksem to ona żadnym nie jest że se zrobiła operacji z 20 to juz wszyscy myslą ze ona taka super jest.

mysuperherojoker

/jeśli już, to niewiększe cyt.: "dno i porażka", od osób w ten sposób wypowiadających się o niej...

Mauricio_Esposito

Kiepska gra aktorska tej pani niestety, szkoda...warunki wizualne ma bo amerykanie juz ją kochają ale miliard razy wole obejrzeć dobry film z brzydka aktorką, niż brzydki film z ładną.