Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

fajnie zaprezentowała się w duecie z Dominiciem Monaghamem ( tym z Władcy Pierścieni) w
nowym teledysku Eminem i Rihanny ;) kawałek zresztą też bardzo pozytywny dla mnie

SoKaM

Rzeczywiście fajny kawałek, szkoda, że to tylko teledysk, a nie film...

ar7

kurde i musze zmienić zdanie jednak nie jest brzydka:-) a teledysk rzeczywiście zarabisty fajny by był film

sonnenEW

No film mógłby być fajny, ale jeszcze lepsze mogłyby być filmy na podstawie piosenek Eminema "Stan" i "Kim"(do tego nie ma teledysku niestety)

shady_88

Ja do czasu, gdy zobaczyłam ją w teledysku Eminema uważałam ją za totalne beztalencie aktorskie. w żadnym filmie mi się nie podobała a w teledysku gra niesamowicie. wraz z Domoniciem stworzyli coś niesamowitego !!! wielki plus dla niej :))

Vouliee

Właśnie oglądałam teledysk i rzeczywiście fajny jest. ;) A sama Megan dużo zyskała u mnie, gdy przeczytałam, że honorarium przekazała na ofiary przemocy domowej.

blueberry_4

Film był by świetny gdyby był na podstawie tego teledysku.
Szkoda, że nie pomyśleli .

Areecki

ja tez po tym teledysku troche zmieniłam zdanie co niej, wielki plus za przekazanie pieniedzy

użytkownik usunięty
sonnenEW

Widzicie? Jednak nie jest taka suka za jaka ja mieliscie. ;X najlepiej oceniac ksiazke po okladce.

Ale jak czasem coś powie, to naprawdę ręce opadają. A to mogło być tylko dla poprawy wizerunku. Niektóre gwiazdy tak robią. Co nie zmienia jednak faktu, że ludziom pomogła.

użytkownik usunięty
blueberry_4

Na przyklad? Co ona takiego mowi? Wierzysz w te glupie plotki pisane przez cioty z pudelka,kozaczka itp,itd? Na takie cos rece opadaja.

Niektóre wywiady z jej udziałem są okropne. ;/ Poczytaj sobie choć jeden.
I czytaj uważnie co się pisze. ;/ Plotki na jej temat, a to co powie w wywiadach to dwie różne rzeczy.

użytkownik usunięty
blueberry_4

Ja ja lubie.

No i dobrze, że ją lubisz. Szanuję nawet to, że lubisz Pattinsona i Cyrus. ;) Wiem, że każdy ma inny gust i nie zamierzałam nigdy tego zmieniać.
A co do Megan to ani ją lubię, ani nie lubię. Pzdr. ;)

blueberry_4

ja nie przeoadałam za nia ale teraz jest mi obojetna, chociaz nie powiem w teledysku fajnie zagrała, a co do jej tekstów to afktycznie plecie czasem głupoty raz tak raz siak sama sobie zaprzecza:-)

shady_88

do "Stan" jest teledysk ; //

SzOpMaN

jest :)

SoKaM

Ja takze zmienilam zdanie o niej po obejrzeniu tego teledysku. Razem z Dominiciem stworzyli nezwykły duet. I wogole wielki + dla niej za przekazanie honorarium. Ogolnie to przeciez Megan nie jest taka głupia . Czesto portale plotkarskie wyrywaja jej wypowiedzi z kontekstu, dlatego wychodzi jak wychodzi. Ja ogladalam z nia kilka wywiadow i jest naprawde sympatyczna i da sie ja lubic. ;) Pzdr.