niestety zawiesił się bardzo wysoko ponad ziemią http://www.youtube.com/watch?v=TLtm5018cv0&p=B13345AF17F8F578&playnext=1
Przeczytaj sobie lebiej komentarze po nagraniem - aż żal że zjadacze hamburgerów patrzą na trzeźwiej od Ciebie
konkretnie to większość ludzi uważa Oksanę za naciągaczkę pozbawioną skrupułów która rozbiła małżeństwo a teraz żeruje na chorym człowieku (alkoholiku który cierpi na zespół maniakalno depresyjny)
ale ja nie uważam jak większość. nie wiem również, kto jest lepszy czy gorszy. nie chcę tego wiedzieć. nie jestem od oceniania ludzi. do tego publicznie.
krótko podsumowałem tylko zachowanie aktora, którego lubię ale przede wszystkim człowieka. nagrania są autentyczne, więc nie widzę powodu, by usprawiedliwiać siebie jako odbiorcę, bo słychać wyraźnie co dzieje się na nich z Melem Gibsonem. widziałem też kilka jego wywiadów telewizyjnych, gdzie widać jak bardzo się zmienił. znam jego publiczne wystąpienia lat 90 i późnych 80. był wtedy spontaniczny, wesoły, choć miał w sobie dużo temperamentu i zadziorności. w ostatnich wywiadach widać złość, nerwy i konkretne przekleństwa w stronę dziennikarzy.
życzę mu jak najlepiej.