Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
120 363 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

Wreszcie trzeci od dawna zasłużony Oscar dla Meryl:D Szkoda tylko, że mimo tak genialnej roli, film taki przeciętny

gucio347

Nareszcie ! Gratulacje .
Meryl wyglądała przepięknie < 33

Streeppers

Jak zwykle zresztą <3

maggie14

Godess! Co z tego, że film taki przeciętny (wręcz słaby), skoro kreacja tak wybitna!

globus

Wiedziałam! Widzieliście w jakim szoku była jak usłyszała swoje nazwisko? ;) Nic dziwnego, tyle lat ją pomijali i w końcu wygrała!
Zdziwiłam się tylko, że podczas przemówienia nic się nie stało xpp

mmadelinee

Congratulations!
Jak ja się cieszę:)))

mmadelinee

Nie zupełnie nic. Oglądałam wywiad "pooscarowy" z Meryl i mówiła coś o pękniętym pasku ;)

gucio347

Wreszcie. Chociaż tak naprawdę Meryl powinna mieć już co najmniej 6 oscarów za swoje role. Jeszcze wszystko przed nią :)

Unibet_78

Zwróciliście uwagę, jak ona pięknie wyglądała w tej złotej sukni?! ;) Swoją drogą Oscar był idealnym uzupełnieniem kreacji ;)

użytkownik usunięty
mmadelinee

ślicznie wyglądała w tej sukni, a Oscar w pełni zasłużony :)

mmadelinee

Jedna z najlepszych aktorek w historii kina, do urody ktorej nigdy sie nie przekonam, mimo zlotych sukienek i tego typu dodatkow. Jest strasznie brzydka za to nieprawdopodobnie utalentowana.

dabram17

Nie powiedziałabym, że jest brzydka, nie jest po prostu klasyczną pięknością, ale uważam, że jest ładna, a w młodości to już w ogóle niczego jej nie brakowało. Ale to są rzeczy względne, jednym się taki typ urody podoba innym nie. Zgadzam się za to, iż jest jedną z najlepszy aktorek w historii kina, dla mnie najlepszą żyjącą.

CorpseBride88

A moim zdaniem teraz wygląda jeszcze piękniej niż w młodości. Meryl jest jak wino, im starsza tym lepsza :)
A jej wygląd po prostu uwielbiam, bardzo podoba mi się jej typ urody.

gucio347

Dołączam się do gratulacji :) Za kreacje zasłużony

gucio347

Oscar w pełni zasłużony! Hah, nawet dwa demoty w poczekalni są o niej, heh :D

gucio347

Zgadzam sie. W koncu po gali oskarowej jest w pelni usatysfakcjonowany. GRATULACJE dla Streep, jednej z najlepszych aktorek ostatnich dekad. Po IronLady, gdy wyszedlem z kina to wiedzialem, ze to co przedstawila na ekranie zasluguje na Oskara. W pelni zasluzona nagroda.

gucio347

Gratulacje!! Nareszcie 3 Oscar, nagroda w pełni zasłużona. Zabawna, świetna przemowa!! Czekam na kolejne filmy Z Meryl :)

gucio347

Radość niesamowita! Oscar zasłużony, byłabym zdruzgotana gdyby go nie otrzymała w tym roku, była, jest i będzie najlepsza. :-) A przemowa - piękna, zwłaszcza słowa skierowane do męża.

CorpseBride88

Opłacało się czekać do 5 rano aby usłyszeć tak dobre wieści!:) Bardzo się cieszę z tego Oscara, w pełni zasłużony. Pozostaje tylko czekać na kolejne filmy i role Meryl :). Oby tak dalej! :))

Pani_Dziobak

Moment wygranej Meryl Streep zostanie jednym z najpiękniejszych w historii gali. Te zwycięstwo to ukonorowanie jej wspaniałej kariery, jej przemówienie było fenomenalne. Po wczorajszej ceremonii chyba nikt już nie ma wątpliwości, że widzimy najlepszą aktorkę kiedykolwiek żyjącą. I w dodatku kobietę z ogromną klasą.

Rat1993a

Miejmy nadzieję, że na tym nie koniec i jeszcze nie raz zaskoczy nas swoimi kreacjami aktorskimi!!!!!!! :D <3

Rat1993a

Piękne słowa, a Oscar dla Meryl absolutnie zasłużony. Bałem się, że i tym razem ją ograbią z nagrody, jak w ostatnich latach mieli w zwyczaju to robić, ale na szczęście dostała tego trzeciego Oscara, choć trzy to i tak za mało.

Rat1993a

Wyjątkowa kobieta z klasą. Dzień przed galą,Meryl spotkała się z naszą polską ekipą na jednym z eventów i osobiście pogratulowała Robertowi Więckiewiczowi roli. I jak tu jej nie kochać? :))

gucio347

Nie było lepszej kreacji aktorskiej wśród kobiet, więc w pełni zasłużona nagroda. Miło oglądać jej radość z nagrody :)

gucio347

dokładnie, ale mi akurat film się bardzo podobał : )
hahahah... a ja pomiędzy 4-5 rano włączałam komputer żeby sprawdzić czy Meryl wygrała : )
Chciałam obejrzeć całą galę, ale niestety nie dotrwałam nawet do początku...

talia007

Położyłem się spać o 21, po to by wstać o 2 i obejrzeć galę na skymovies ;)

Rat1993a

A no nie spało się :):)