Meryl Streep

Mary Louise Streep

8,2
123 097 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Meryl Streep

w tym roku pojedynek rozegra sie miedzy meryll a michelle williams. Chociaz moim
zdaniem oskara dostanie na 99% Meryll.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
petryx

Mam nadzieję, że zdobędzie Oscara. Brak groźnej konkurencji, oprócz Close nie ma popularnych osobistości. Meryl samym swoim nazwiskiem miażdży inne nominowane. Goraco liczę na Oscara dla Niej :)).

Pani_Dziobak

To się zdziwimy, jak wygra Viola Davis ;p Nie sądzę, żeby wygrała Rooney Mara (chociaż przyznam, że podobała mi się "Dziewczyna z tatuażem"). Nie widziałam Alberta Nobbsa, więc trudno mi się wypowiadać na temat szans Close... w każdym razie liczę na wygraną Meryl ;)

mmadelinee

Ja też oczywiście trzymam kciuki za Meryl ;D i myślę , że przy tej liczbie nominacji należy jej się statuetka . z resztą nie tylko dlatego ... jest wiele powodów z których wynika , że zasługuje na Oscara . ;))

Streeppers

A no ciekawy ten pojedynek o pierwszoplanową rolę kobiecą. Wydaję mi się, że Oscara dostanie Davis z przyczyn politycznych, ale sercem wolałbym aby wygrała Williams jako zadośćuczynienie za Marilyn i konsekwentne odmawianie jej nagrody.

jamesdawid

Z taką taktyką to tym bardziej Streep powinna dostać Oscara, bo nagroda jest jej konsekwentnie od 20 lat odmawiana.