Zobaczyłam go poraz pierwszy (zwróciłąm uwage) dopiero przy filmie Lokatorzy. Uważam , że Michał jest dobrym aktorem, piosenkarzem, jest bardzo przystojny, ma świetny głos... poprostu jest boski!!!!! Uwielbiam michała. Leonardo diCaprio jest też przystojny. Uwielbiam ich dwóch. Lubie też roberta gonere. to sa prawdziwi prszystojniacy,. nie sadzicie?>>
heh
no..... ;P i co to w ogóle za porównywanie Milowicza do Travolty, nie?
Przecież on jest tanią podróbą, jeśli w ogóle nią jest....Ale kto wie, może jeszcze czymś zaskoczy, a wtedy zwrócę mu honor....
A Leo Di Caprio z brodą wygląda jak jakiś mutant, dziecko udające tatusia ;P....ale cóż każdy ma inny gust....Każdy artysta znajdzie swojego amatora....
no tak
Milowicz to bardziej się porównuje do Presleya :)) !!!
Nie wiem dlaczego ale ten człowiek działa na mnie mocno odpychajaco...a co do Leo uważam że wystąpienie w Titanicu go poprostu zabiło artystycznie..a te dziewczęta wielce zakochane w nim (choć chyba to juz minęło ?!?) są żałosne !!
hih
Do Travolty tez nieraz słyszałam jakieś porównanie...
Bleah a te jego wąsiki....fuj
ha ha
wolę na niego nie patrzyć ! :) )))) Ale namieszałyśmy na jego stronie - jak jakaś fanka to przeczyta - będzie wojna ! :)
;?))))
ups...aż boję się pomyśleć....ale co mi tam jeszcze doleję oliwy do ognia.....MILOWICZ DO DOMU !!! ....;)))))