Info! Nie wiem czy świeże czy stare ale zawsze coś...
Podczas oglądania pewnego czasopisma telewizyjnego, na posiedzeniu w toalecie, natrafiłem na krótką biografię Michaela, i przez to co tam zobaczyłem na pewno już dzisiaj nie zasnę!
Hall jest ROZWODNIKIEM...i może nie było by to nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt, że powodem rozwodu z Amy Spanger był romans z...(usiądźcie) Jennifer Carpenter na planie serialu! Jezusie brodaty !! Przecież ona jest tak odrażająca, że to się w pale nie mieści !!... ale to moja osobista sugestia...
Co o tym myślicie !? U mnie "Dexter" zyskał WIELKI MINUS...:|
Pozdrawiam.
Myślę, że powinieneś skupić się po prostu na serialu, a nie na zakulisowych newsach a'la "pudelek". W jaki sposób ma to się do postaci, którą (rewelacyjnie) gra?
A na posiedzeniu w toalecie skoncentruj się może lepiej na s*aniu. Będzie ci się lepiej spało i nie będziesz sobie zaprzątał głowy pierdołami.
Jak zapewne nie zdążyłeś zauważyć mój temat powstał na stronie Michaela C. Halla a nie DEXTERA, więc nie wiem skąd wzięła się twoja wypowiedź.
Jednakże mogłeś błędnie odczytać }}}|U mnie "Dexter" zyskał WIELKI MINUS...:|
|{{{ jako ocenę serialu, jednak chodziło mi o Michaela i nazwanie go imieniem najbardziej kojarzącego się z nim bohatera którego odgrywa - użyłem tego zabiegu aby nie powtarzać imienia Michaela tak jak to robie w tym poście.
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź !
TO naprawde wstrząsająca wiadomość! Nie wiem co ze soba zrobic, serio.
PS. Też dzis nie zasne!
cały Kraków nie wie co ze sobą zrobić, wyprowadzam psa i natykam panikujących, płaczących ludzi, to katastrofa
Ops ale mi news.
A widziałeś może jego żonę?
http://farm1.static.flickr.com/66/200160110_9dda84a14c.jpg?v=0
Zarówno Jennifer Carpenter, jak i jego żona wyglądają tragicznie. Dziwny gust ma Michael C.Hall przyznaję..
Witam, skoro już pytasz, co o tym myślą inni, to chciałabym napisać kilka słów od siebie... jeśli chodzi o gusta, to o nich się nie dyskutuje, każdy ma inne, to rzecz iście subiektywna... poza tym, nie potrafię zrozumieć, w jaki sposób życie prywatne aktora może wpłynąć na ocenę serialowej postaci (ujemną - jak w Twoim przypadku, czy też dodatnią, bez znaczenia)... To by było na tyle, pozdrawiam.
Po pierwsze, może i Jennifer Carpenter nie jest piękna, ale przecież Michael C. Hall też do cudów nie należy?
Poza tym, nie sądzisz, że to, że"ona jest tak odrażająca, ze się w pale nie mieścisz" co jest, jak słusznie stwierdzasz, Twoją własną opinią, nie ma się wiele do tego, że wyszła za mąż?
Przecież nie wiążemy się z ludźmi z powodu ich wyglądu. No może i się wiążemy :D ale na pewno nie pobieramy się dlatego, ze są piękni. Gdyby tak było, to daleko byśmy nie zaszli, bo uroda przemija:)
Sorry, ale dla mnie to ma raczej wygląd debilowato - psychopatyczny (nie mogę się zdecydować). Dlatego doskonale pasuje do tej roli. :D
Dzięki za wypowiedź.
Pozdrawiam.
PS. Pochodź po innych aktorach, tam się dopiero można pośmiać ^^ :). Bierzesz takie tematy na serio - to dopiero się w pale nie mieści.
Gó*wno Cie powinno obchodzić z kim ten gościu sypia ;) NAleżysz do młodszego pokolenia "sąsiadek - szpiegów" wypatrujących z okna kto, z kim, kiedy, dlaczego, jak... Wy niestety jesteście jeszcze gorsi, bo robicie to przez internet i oceniacie ludzi których w ogóle nie znacie.
STFU plx ;-)