Michael C. HallI

Michael Carlyle Hall

8,7
13 795 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael C. Hall

Info! Nie wiem czy świeże czy stare ale zawsze coś...

Podczas oglądania pewnego czasopisma telewizyjnego, na posiedzeniu w toalecie, natrafiłem na krótką biografię Michaela, i przez to co tam zobaczyłem na pewno już dzisiaj nie zasnę!
Hall jest ROZWODNIKIEM...i może nie było by to nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt, że powodem rozwodu z Amy Spanger był romans z...(usiądźcie) Jennifer Carpenter na planie serialu! Jezusie brodaty !! Przecież ona jest tak odrażająca, że to się w pale nie mieści !!... ale to moja osobista sugestia...
Co o tym myślicie !? U mnie "Dexter" zyskał WIELKI MINUS...:|

Pozdrawiam.

cukier666

Myślę, że powinieneś skupić się po prostu na serialu, a nie na zakulisowych newsach a'la "pudelek". W jaki sposób ma to się do postaci, którą (rewelacyjnie) gra?

A na posiedzeniu w toalecie skoncentruj się może lepiej na s*aniu. Będzie ci się lepiej spało i nie będziesz sobie zaprzątał głowy pierdołami.

Jascha

Jak zapewne nie zdążyłeś zauważyć mój temat powstał na stronie Michaela C. Halla a nie DEXTERA, więc nie wiem skąd wzięła się twoja wypowiedź.
Jednakże mogłeś błędnie odczytać }}}|U mnie "Dexter" zyskał WIELKI MINUS...:|
|{{{ jako ocenę serialu, jednak chodziło mi o Michaela i nazwanie go imieniem najbardziej kojarzącego się z nim bohatera którego odgrywa - użyłem tego zabiegu aby nie powtarzać imienia Michaela tak jak to robie w tym poście.

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź !

użytkownik usunięty
cukier666

TO naprawde wstrząsająca wiadomość! Nie wiem co ze soba zrobic, serio.

PS. Też dzis nie zasne!

cały Kraków nie wie co ze sobą zrobić, wyprowadzam psa i natykam panikujących, płaczących ludzi, to katastrofa

cukier666

Ops ale mi news.

A widziałeś może jego żonę?

http://farm1.static.flickr.com/66/200160110_9dda84a14c.jpg?v=0

cukier666

Zarówno Jennifer Carpenter, jak i jego żona wyglądają tragicznie. Dziwny gust ma Michael C.Hall przyznaję..

cukier666

Witam, skoro już pytasz, co o tym myślą inni, to chciałabym napisać kilka słów od siebie... jeśli chodzi o gusta, to o nich się nie dyskutuje, każdy ma inne, to rzecz iście subiektywna... poza tym, nie potrafię zrozumieć, w jaki sposób życie prywatne aktora może wpłynąć na ocenę serialowej postaci (ujemną - jak w Twoim przypadku, czy też dodatnią, bez znaczenia)... To by było na tyle, pozdrawiam.

cukier666

Po pierwsze, może i Jennifer Carpenter nie jest piękna, ale przecież Michael C. Hall też do cudów nie należy?
Poza tym, nie sądzisz, że to, że"ona jest tak odrażająca, ze się w pale nie mieścisz" co jest, jak słusznie stwierdzasz, Twoją własną opinią, nie ma się wiele do tego, że wyszła za mąż?
Przecież nie wiążemy się z ludźmi z powodu ich wyglądu. No może i się wiążemy :D ale na pewno nie pobieramy się dlatego, ze są piękni. Gdyby tak było, to daleko byśmy nie zaszli, bo uroda przemija:)

duza_mi

Michael C. Hall jest super ;]] mmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

emma1227

Sorry, ale dla mnie to ma raczej wygląd debilowato - psychopatyczny (nie mogę się zdecydować). Dlatego doskonale pasuje do tej roli. :D

cukier666

W pale to się nie mieści jak można takie rzeczy pisać i jeszcze to przeżywać.

Narvinye

Dzięki za wypowiedź.
Pozdrawiam.
PS. Pochodź po innych aktorach, tam się dopiero można pośmiać ^^ :). Bierzesz takie tematy na serio - to dopiero się w pale nie mieści.

cukier666

Gó*wno Cie powinno obchodzić z kim ten gościu sypia ;) NAleżysz do młodszego pokolenia "sąsiadek - szpiegów" wypatrujących z okna kto, z kim, kiedy, dlaczego, jak... Wy niestety jesteście jeszcze gorsi, bo robicie to przez internet i oceniacie ludzi których w ogóle nie znacie.

STFU plx ;-)

użytkownik usunięty
jolasz

"sąsiadki-szpiedzy" mocne, ale prawdziwe :P