Michael Fassbender

8,1
73 299 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Fassbender

Stara też była nie najgorsza, ale ta jest po prostu świetna, strzał w 10. Nie mogę spuścić oka z niej ;-)

ewej

Poprzednia była lepsza, lepiej ukazywała jego twarz.

ewej

yummy

ewej

Czy ktos mi wyjasni co sie dzieje w rankingu TOP AKTORZY co wejde na strone to Fassy jest na innej pozycji i to nie o jakies dwa lub trzy oczka ale o okolo 50 w dól a potem znowu hoop na 80 miejsce wskakuje, przyznam ze nie kumam o co w tym chodzi.
Dla mnie on i tak jest " namber łan" ....:-))

Cortina_filmweb

Ja już nie raz napisałam, co ja myślę o tym "rankingu". To jest po prostu skandal. Żeby jacyś aktorzy jednej roli w przygłupawych serialach byli nie doruszenia w tym debilnym rankingu, od aktora który przewyższa ich we wszystkim i w talencie i w wyglądzie. To jest nonsens. Ja mam pytanie, co w tym rankingu robią reżyserzy, Tarantino na 12 miejscy to chyba jakaś kpina, owszem pogrywa sobie w swoich filmach, bo kto mu zabroni, ale żeby to były jakieś porywające kreacje to bym nie powiedziała. Ja jestem za tym żeby administratorzy lub inni ludzie odpowiedzialni za funkcjonowanie tego portalu, zrobili osobne gwiazdki np. za wygląd albo popularność. Na niektórych portalach tak jest np. na wp.pl

ewej

Tak to jest jak głupie nastolatki obejrzą jakiś serial i zakochują się w bohaterze i dają mu 10/10. A Ci co zasługują być wyżej w rankingu spadają właśnie przez coś takiego.

użytkownik usunięty
ewej

Mi ta nowa fotka średnio się podoba.

Faktycznie, mi też już się opatrzyła ta fotka. Poprzednia była bardziej intrygująca. W zasadzie Michael chyba nie ma złych zdjęć.

ewej

Robisz sobie dobrze przy tej nowej fotce czy tylko udajesz?

La_Pier

A jak Ci się zdaje, żartownisiu? To oczywista oczywistość. Że też zadajesz takie głupiutkie pytanie. Oj ty, oj ty...

ewej

Oj, staram si być niegrzecznym chłopcem. Poza tym rozumiem, że jedno spojrzenie Fassbendera w zupełności wystarczy żeby Cię uwieść? To oznacza, że jesteś łatwa?

La_Pier

Oj to prawda, jesteś bardzo niegrzecznym chłopcem! Mamusia (czy kto Cię wychowywał) nie nauczyła Cię, że do dziewczynek trzeba z szacunkiem się zwracać? To przykre. No Fassbendera tak, ale Twoje to wątpię, żeby mnie ruszyło, więc wyciągnij wniosek do drugiego pytania sam.

ewej

W tej chwili wylazła na wierzch cała twoja pruderia i hipokryzja.

La_Pier

WOW! Twoja elokwencja mnie poraziła... padłam ;D

Ale tak na serio, to nie wiem o co Ci chodzi, sam zaczepiasz i prowokujesz, no to staram się prowadzić konwersację na Twoim poziomie, czyli chamsko i prymitywnie. Myślałam, że o to Ci chodzi. Sorry, ale nie mam czasu ani chęci kontynuować tej dennej dyskusji. Także trzymaj się. Mam nadzieję, że znajdziesz prędko nową osobę do obrażania. Ja już się nie bawię. Bye bye!!!

ewej

Po co zakładasz trywialny temat pt. "swędzi mnie w majtkach, ale jestem samotna i nie ma mnie kto w środku podrapać", zaśmiecasz tylko forum. Chcesz oceniać fotki, to przenieś się na fotka.pl czy inny prosty serwis dla mało wymagających. Powieś sobie zdjęcie Fassbendera nad łóżkiem, ale nie chwal się przed całym Filmwebem, że pocisz się na widok nowego zdjęcia tego aktora, bo to najzwyczajniej w świecie strasznie głupie, wiesz? Założony przez Ciebie temat nie prowokuje żadnej frapującej dyskusji na wyższym poziomie intelektualnym. Kogo obchodzi fakt, że to zdjęcie wywarło na Tobie ogromne wrażenie? Nikogo. Zaśmiecasz forum swoimi kretyńskimi banialukami. Napisz coś o aktorstwie Fassbendera, może wtedy porozmawiamy. Gówniary obejrzały "Wstyd" i teraz robi im się mokro w galotach na widok zdjęcia Fassbendera. Wracajcie dzieci do książek.

La_Pier

To napisz pacanie wprost o co Ci chodzi. Myślisz, że nie mam nic lepszego do roboty niż zastanawiać się o co może chodzić jakiemuś przygłupowi z filmwebu. Akurat parę osób wypowiedziało się w moim wątku na temat, więc to ty nie opowiadaj bzdur, że nikogo to nie interesuje, gdyby nie ty umarłby sobie ten post śmiercią naturalną, a tak przez Ciebie robi się wielki śmietnik, i kto tu jest debilem? Nie jestem Twoją koleżanką żebyś mógł mnie tak bez powodu obrażać. Właśnie tacy "użytkownicy" jak ty zaniżają poziom tego portalu, po przez swoje rozhisteryzowane, fanatyczne komentarze. Gdzie nie wejdę tam troll na trollu i tylko obrażają normalnych ludzi, mój błąd, że weszłam z Tobą w jakąkolwiek dyskusję, bo wiedziałam dokładnie dokąd ona zmierza, ale tylko za to ponoszę winę. To załóż sobie portal dla takich samych czubków jak ty i się obrażajcie nawzajem, a filmweb zostawcie w spokoju i będzie dla ludzi, którzy naprawdę kochają filmy. Jak już Koleżanka Cortina_filmweb Ci poradziła, idź się leczyć psycholu.

ewej

I po co się tak złościsz? Prawda boli.

La_Pier

rzeczywiscie ze tez na to nie wpadłam musze sporawdzic jak to bedzie- zrobic sobie dobrze przy jego fotce.....czasem gosciu masz pomyslunek....

Cortina_filmweb

Widać, wypróbował już na sobie i zagaja żeby nie być samotny. Trzeba wesprzeć chłopca.

ewej

Ale wiesz, że kaszaloty odpadają? Nie możesz liczyć, że Fass zwróci uwagę na taką pospolitą dziewuchę. Poza tym chyba nie chcesz skończyć jak Wanda?

Cortina_filmweb

Gdy skończysz, to zdaj raport jak było, miło czy nie.

La_Pier

i po co pytasz z nim nie moze byc inaczej jak tylko "najlepeij" mysle ze ty (o ile jestes facetem) nie dałbys rady nawet "na tzw. 'zywo" ...
ale skoro pytasz.....

Cortina_filmweb

Ale z pewnością dałbym radę "na umarło". Kolejna mądralińska kózka.

La_Pier

Chłopie do kózki to mi juz naprawde bardzo daleko, ale jaj sobie porobic mozna z kazdego i widac z ciebie tez...nie spinaj sie tak bo wiesz to szkodzi równiez na potencje....

Cortina_filmweb

Po twojej pisowni zdradzającej miałki rozum widać, że bardzo ci blisko do tej infantylnej kózki o której pisałem. Nie połam tylko zgrabnych rączek i nóżek, bo wtedy miałabyś w gipsie na amen i nie mogłabyś uprawiać gorącego seksu z wibratorem. Lepiej napisz cokolwiek rozsądnego o aktorstwie Fassbendera, bo tymi bredniami nie zdobędziesz uznania wśród filmwebowej społeczności. A może po prostu Filmweb pomylił ci się z pudelkiem?

La_Pier

Ani to mądre ani kształcące a juz napewno mało interesujące co piszesz, a juz pisanie przez Ciebie o społezności filmwebowej to czysta kpina,skoro jestes jej marginesem.Przypomne Ci tylko ze to ty we własnej pokreconej osobie wspomniałes tu o robieniu sobie dobrze przy zjdeciach aktorów. Ale widac pamiec juz nie ta i w główce juz kabelki nie stykają..no cóz wariaci juz tak mają....
Dzieki Bogu dla mnie istnieje zycie pozafilmwebowe w ktorym potrafie sie zrealizowac a ztego co widze to ty własnie tu postanowiłes zrealizowac siebie....twoj wybór ale ja juz w tym idiotyzmie nie zamierzam brac udziału....zycze ci zmien psychiatre i daj ludziom odetchnac ...szczegolnie tym z filmwebu ...mimo wszystko zycze zdrowia lub powrotu do zdrowia...nie zamierzam nawet zerkac w trone twoich wypocin ale jak masz ochote to sie nie krepuj, pozdrawiam z Pudelka, Kozaczka i pomponika......i innych takich poczytnych stron.....

Cortina_filmweb

Napisz lepiej o technice aktorskiej Fassbendera we "Wstydzie". Nic nie napiszesz? Wcale mnie to nie dziwi.

La_Pier

ojejej... ktoś tutaj ma kompleksy najwyraźniej ;) zastanawiam się, czy na facetów którzy piszą, że chętnie wyruchaliby jakąś aktoreczkę, albo że cycuszki piękne też tak naskakujesz :)